Subject: Изгради бизнес кръг за препоръки (и виж кой e моят)

Здравей, Friend!

Препоръките са един от най-силните канали за привличане на нови клиенти и ръст на бизнеса. Въпросът е как да генерираме повече препоръки?

Един от начините е чрез посещаване на нетуъркинг събития. Много бизнес собственици обаче не обичат да правят нетуркинг и дори се притесняват от това.

Аз също бях в такава позиция.

Нека ти кажа защо. Това, което на мен не ми харесва, е, че повечето клубове и организации за нетуъркинг нямат структура. И се чувствам некомфортно да попадна на място със 100 човека, които не познавам и които не знам как да заговоря (и кои от тях да заговоря). Мисля си, че не само аз съм така и това се потвърждава и от разговорите ми с много от моите клиенти – собственици на бизнес, които мотивирам да правят нетуъркинг и бизнес чрез препоръки.

Затова според мен е важно къде правим нетуъркинг.

В днешното видео показвам кои са моите критерии за избор на нетуъркинг организация. От видеото ще разбереш и кой е моят вътрешен кръг от контакти, на който аз разчитам за генериране на препоръки. И, ако имаш желание, мога дори да те свържа с хората от него ☺.
Сашо 

П.П. Ако желаеш да те представя пред моя кръг от препоръчители, върни ми отговор на този имейл с твоите контакти така както съм ги описал във видеото и ми напиши коя от датите, които споменавам, е най-удобна за теб. За мен ще бъде удоволствие да те поканя.
Likora Ltd., 35, Fridtjof Nansen St., 1142, Sofia, Bulgaria
You may unsubscribe or change your contact details at any time.