Subject: Friend, виж тази вдъхновяваща история на един малък български бизнес

Здравей, Friend!

Както знаеш, аз помагам на собствениците на малък бизнес да привличат повече клиенти, да печелят повече пари и да работят по-малко. Тези резултати се постигат чрез стратегии за привличане на повече клиенти (маркетинг), стратегии за ментална нагласа и лична продуктивност. Когато работим в тези три посоки, тогава идват и резултатите. 

Ето пример с един мой клиент – много малък български бизнес (на практика движен от един човек със съвсем малък екип). Историята на този бизнес е истински вдъхновяваща за мен (и се надявам да вдъхнови и теб). 

Даниела Спасова е собственик и управител на учебен център „Здраве и красота“. Даниела е козметик – с огромен, близо 20-годишен опит. Даниела има и салон за красота, в който предлага козметични услуги на своите клиенти. Но истинската й страст са обученията за козметици – това да прави другите хора успешни.  

Даниела Спасова

Когато Даниела дойде при мен, основният й проблем беше, че страдаше от липса на достатъчно клиенти. Аз бързо установих основната причина за това: много жени желаят да станат козметици, но не припознаваха Даниела Спасова и нейния център като най-доброто решение за тях. 

Затова работихме с Даниела да промени коренно посланието към своите клиенти. Тя създаде грабваща асансьорна реч и започна да създава маркетингови материали, които привличат клиенти. Така тя успя да се позиционира на пазара по съвсем друг начин. Сега всеки, който желае да стане професионален козметик – такъв, който във всяка ситуация знае и може да намери най-доброто решение за своите клиенти, търси Даниела. 

Вследствие на промяната на позиционирането си и създаването на грабващо маркетингово послание, Даниела увеличи приходите си няколко пъти. Ето нейните думи за резултатите в бизнеса й, година след като започна работа с мен: 

„За последната една година, в която работя с Александър Николов, оборотите на фирмата ми се повишиха в размер на 6 пъти, имам десетки нови клиенти, имам толкова голяма печалба, колкото в нито един предходен момент в 20 годишната ми бизнес история“.

Friend, успехът на Даниела не е случаен. Той е следствие от прилагане стъпка по стъпка на подход, който дава резултати и на много други бизнес собственици. Може би и ти можеш да използваш: 1.) доказани маркетингови стратегии за привличане на нови клиенти; 2.) умения за да изградиш нагласа за по-големи резултати и 3.) подходи, с които да удвоиш продуктивността си и да имаш повече свободно време. 

Един от начините да научиш повече за тези стратегии и подходи, е като посетиш моята безплатна лекция в София на 17.01.2017 г. (вторник) от 19:00 часа. Информация за събитието можеш да видиш на този линк.

Сашо

П.П. В момента Даниела Спасова е обявила нов курс за професионални козметици, който стартира от началото на месец февруари. Ако познаваш някого, който има желание да усвои тази професия като се учи от най-добрия в България, свържи го с Даниела. Нейният сайт е: http://zdraveikrasota.com/ 

---------------------------------------------
Александър Николов, 
Бизнес коуч и консултант 
Създател на Формулата от 7 стъпки за бизнес растеж™
(02) 931 1015 
info@DoubleYourBusiness.bg 
Facebook: www.facebook.com/alexander.nikolov.business.coach