Subject: 4 стъпки за финансова свобода

Здравей, Friend!

Много е популярно напоследък да се говори за финансова независимост и финансова свобода. И често се говори от хора, които не са постигнали много в тази посока.

Коя е причината за популярността на тази тема? Една единствена – интересът към темата е голям защото всеки си мечтае да постигне финансова свобода.

Повечето хора обаче само си мечтаят за това и така и не предприемат действия в тази посока. Защото или смятат, че имат време, или – че просто няма как да постигнат това – защото текущото им положение е достатъчно зле.

Всъщност всеки може да работи за постигане на финансовата си свобода след спиране на работа – било на 55 или 65 години. За да го направи обаче, трябва да вземе решение за определени действия, които дисциплинирано да следва всеки ден. Аз самият не съм постигнал в момента това състояние. Но със стъпките, които предприемам всеки месец и всеки ден, имам увереността, че, когато съм на 65, ще бъда там, където желая финансово, и ще мога да запазя (и дори да подобря) стандарта си на живот, когато вече няма да е необходимо да работя, за да се издържам.

В това видео показвам четирите ключови стъпки, които аз правя и които вярвам, че всеки може да прави, за да се движи към своите финансови цели.
Сашо

П.П. Кажи ми какво мислиш за тези 4 стъпки, които споделям във видеото. Ще се радвам да видя твоя коментар под видеото в моя блог.
Likora Ltd., 35, Fridtjof Nansen St., 1142, Sofia, Bulgaria
You may unsubscribe or change your contact details at any time.