Subject: 33% отворени и-мейли

Здравей,Friend!

Виж как постигнах 33.5% отваряне на и-мейл, който изпратих, и как и ти можеш да направиш това:

Миналата седмица ти изпратих писмо с покана да гледаш мое видео. Този и-мейл имаше предмет  „(странна история) как жълтите вестници печелят пари“ и с него те поканих да гледаш видео, в което накрая представих моя програма за това как да пишеш убийствено добри заглавия за твоите и-мейли, статии и реклами…..

Хората от моя бранш са горди, когато 15% от абонатите им отворят техните и-мейли… и това е особено трудно, когато имаш голям мейлинг лист – с хиляди абонати.

След като имам претенцията, че мога да те науча как и ти да грабваш вниманието с твоите предмети на и-мейли, заглавия на статии и реклами, то естествено аз очаквах много по-голям процент на отваряне…. Но да си призная не съм си и мечтал 33.50% (по последни данни) да отворят и-мейла ми.

Както и да е… искам да те науча и ти да постигаш същото с твоите и-мейли, статии и реклами. И сега е най-добрият момент това да стане на живо в поредица от три уебинара.

Можеш да видиш всичко тук:

http://www.likora.com/killer-headlines-video

а под видеото е и линкът за записване за този тренинг, който започва на 4-ти август (възможността да се запишеш е удължена до 02.08).

Виж как можеш и ти да продаваш повече с твоите статии, и-мейли и реклами. Нямам търпение да те науча…. 

Виж всичко тук.

Сашо