Subject: Пропускаш ли изискаванията на тази наредба?

Здравей, Friend!

Днес ти пиша с желанието да ти помогна да не пропуснеш задължението по една наредба, която не е толкова известна като тази за GDPR….

Покрай „лудницата“ с въвеждането на процедурите за защита на личните данни (и при нас това е фокус сега), има риск да пропуснеш изисканията към една друга наредба – тази, която касае трудовата медицина.

По-специално, става дума за Наредба № РД-07-2 от 16 декември 2009 г. за условията и реда за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд.

Накратко казано, тази наредба изисква преминаването на ежегодно серфицирано обучение от определени лица във фирмата. При малки фирми това на практика е обучение, което трябва да премине управителят на фирмата.

Признавам си, че аз също бях пропуснал тези изисквания и затова и реших да ти пиша.
И да ти осигуря един подарък, който, надявам се, ще ти бъде полезен:

Вместо да се чудиш къде да преминеш обучението и колко време да загубиш за него, един от моите надеждни партньори, Служба по трудова медицина HEALTH & SAFETY са създали виртуално (онлайн) обучение, което ти дава всичко необходимо, и най-важното – осигурява ти сертификат, че си преминал това обучение.
Стандартно, това онлайн обучение струва 54 лв. с ДДС, но аз договорих за теб то да бъде безплатно.

Единственото, което трябва да направиш, е да се свържеш с моите партньори от Служба по трудова медицина HEALTH & SAFETY на телефон (02) 421 96 62 и изрично ги информираш, че искаш да преминеш обучението безплатно като подарък от Александър Николов от Ликора. Те ще видят какво специфично ти трябва според големината на фирмата и отрасъла, в който се намираш, и ще създадат безплатен акаунт за теб. Това специално предложение е със срок 30 дни и е валидно до 17.06.2018 г.

Като финал, искам да уточня, че аз не печеля никакви комисионни, ако ти се свържеш с фирма Служба по трудова медицина HEALTH & SAFETY– нито от това обучение (цената му е 0 лв. за теб, така че няма и как аз да печеля % от това ☺), както и от бъдещи техни продукти, към които може да проявиш интерес.

Сашо 

П.П. Правя това единствено от желание да ти бъда полезен и да ти покажа възможност, с която лесно можеш да спазиш нормативните изисквания в сферата на трудовата медицина.

Likora Ltd., 35, Fridtjof Nansen St., 1142, Sofia, Bulgaria
You may unsubscribe or change your contact details at any time.