Subject: подробности за безплатен уъркшоп Презареди бизнеса си

Здравей, Friend!

Както вече знаеш, след онлайн тренинга, който водих в сряда миналата седмица, обявих възможността за участие в безплатен уъркшоп, озаглавен „Презареди бизнеса си“. Този уъркшоп е силно лимитиран до общо 15 участници и ще се проведе на 27.10.2016 г. от 17:00 до 20:00 часа

11 бизнес собственици вече кандидатстваха за участие в този беплатен уъркшоп.

Тъй като има доста въпроси свързани с този уъркшоп, реших да им отговоря с този е-мейл. Ако вече знаеш всичко, пропусни съдържанието по-долу и директно отиди на страницата за кандидатстване.

А ето и подробностите:

Първо, за кого е този безплатен уъкршоп?

Този уъркшоп ще бъде най-полезен за собственици на малък и среден бизнес или изпълнителни, маркетингови или търговски мениджъри в малки и средни фирми. И е необходимо още:

  • Да имаш сериозен лист с контакти или поне да имаш готовност да инвестираш, за да изградиш бързо солиден лист с контакти.
  • Да имаш желание да рекламираш.
  • Да печелиш поне 300 лв. от един клиент: или еднократно или в продължение на дълго време.
  • Да искаш да въвеждаш нови неща и да си ентусиазиран да правиш промени.

Кога ще бъде уъркшопът и какво ще работим на него?

  • Уъркшопът е лимитиран само за 15 участници  и ще се проведе на 27.10.2016 г. (четвъртък) от 17:00 до 20:00 часа

А на самия уъркшоп:

  • Ще работим да определиш идеалния клиент за твоя бизнес и ще ти покажа стратегически подход за достигане до голям брой нови потенциални клиенти
  • Ще набележиш 3 конкретни стъпки за това как веднага можете да реализираш повече продажби и печалби.

Какво трябва да направиш за да кандидатстваш?

За да кандидатстваш, стъпките са следните:

  • Попълни кратка форма за кандидатстване с няколко прости въпроса за твоя бизнес:

Форма за кандидатстване за безплатен уъркшоп Презареди бизнеса си 

  • Успоредно с попълването на формата трябва да заплатиш депозит от 150 лв., който ти се връща при всички случаи. Аз няма да го задържа при никакви обстоятелства. Този депозит е само за да си запазиш място и да елиминираме несериозните хора – знаеш за кой тип хора говоря.
  • След като заплатиш депозита и ни изпратиш формата за кандидатстване, аз лично ще прегледам отговорите ти и, ако мисля, че сме подходящи да работим заедно, ще ти се обадим и ще уточним подробностите. А ако не сме подходящи, аз ще ти кажа и веднага ще ти върнем депозита.

Това е всичко. Срокът за кандидатстване е до утре, 25.10.2016 (вторник) като максималният брой участници е 15 човека.

Ще се радвам да се видим на живо и да презаредим бизнеса ти със стратегии за растеж.

Сашо

П.П. Освен, че ще научиш много полезни неща и ще получиш конкретни стъпки за това как да генерираш повече продажби и печалби, в края на този 3-часов уъркшоп аз ще те поканя да инвестираш и в моите коучинг програми за бизнес растеж. И ето как стоят нещата: ако видиш това като полезно, чудесно. Ти ще инвестираш с увереност в себе си и бизнеса си и след това ще гледаш на този момент като момент, в който си взел едно добро решение. Но, ако прецениш, че моите програми не са за теб, това също е чудесно. Добрата новина е, че ти ще си тръгнеш с много идеи и стратегии, които можеш да приложиш така или иначе…