Subject: Готови за зареждане?

Здравей, Friend!

Както ти обещах, другата седмица ще ти дам детайлите по специална програма, по която тайно работих. Тя е толкова мощна, че не мога да се сдържа да говоря за нея ☺! И искам да ти дам някои подробности още сега.

Това е изцяло нова програма, която ще отворя за регистрация в понеделник, 18.01.2016 г. Насочена е към това да ти даде стратегии за бързо зареждане на твоя бизнес... с нови клиенти, с нови поръчки, с повече пари...

Програмата се нарича „Бизнес зареждане“. 

Ще бъде изключитело достъпна и ефективна и затова искам да се разпространи и да достигне до колкото може повече бизнес собственици и да им донесе успех. Всеки бизнес собственик може да постигне бизнес резултатите, които иска и заслужава, и аз искам да помогна за това. 

Докато пиша това писмо, все още работя по последните детайли заедно с екипа на Ликора и искам да ти кажа какво представлява програмата.

Това е курс от 6 мои видео урока в 6 последователни седмици + 3 онлайн групови срещи в реално време с мен (Въпроси и отговори). И фокусът е върху тези стратегии, които най-бързо могат да ти донесат резултати.

Ето и програмата:

Модул 1: Бъди кристално ясен с целите си

Модул 2: Определи ясно профила на твоя идеален клиент

60-минутна сесия „Въпроси и отговори“

Модул 3: Създай грабващо маркетингово послание към твоя клиент

Модул 4: Промени критериите за покупка на клиентите ти, така че ти да си техният първи избор

60-мин сесия „Въпроси и отговори“

Модул 5: Формирай твоя арсенал от маркетингови средства

Модул 6: Създай подходи за достигане до твоите „най-добри“ клиенти

60-мин сесия „Въпроси и отговори“

Самата програма официално стартира на 25 януари и завършва 6 седмици по-късно.

И ето и най-добрата част. Аз предлагам този цял курс с 6 модула и 3 онлайн живи сесии (Q&A) с мен за по-малко от 300 лв....

Да, по-малко от 300 лева.

Защо толкова ниска цена? Защото намерението ми е да я направя достъпна за колкото може повече собственици на малък бизнес в България, независимо в какъв бранш са и в кой регион живеят. Желанието ми е това да бъде нещо, решение за което може да се вземе без да трябва много да се мисли, за да променим бизнеса ти – за добро.

Отваряме регистрацията в понеделник, 18.01 – очаквай и гледай за и-мейл от мен тогава. Всъщност препоръчвам ти да си сложиш напомняне за този ден и да очакваш и-мейла от мен.

Благодаря ти много за това, че четеш писмата ми. За мен е чест да бъдеш част от живота ми и аз съм тук, за да ти помогна. 

Сърдечни поздрави,
Сашо

П.П. Ще ти изпратя и-мейл в понеделник с линк за регистрация за курса.

П.П. Ако имаш познати и приятели, собственици на малък бизнес, които искат да привлекат повече клиенти и да печелят повече от бизнеса си, спокойно можеш да им препратиш  този и-мейл или им го споделиш във Facebook. Това ще е изключително зареждаща програма и аз искам тя да стигне до колкото може повече хора.