Subject: Povezava do jutrišnjega webinarja!

Živjo, Friend!

Jutri (sobota, 13.2.2016) ob 9. uri dopoldan se torej vidimo na spletni konferenci ''Ustvarite svoje sanjsko leto 2016!'', kjer bo Florence R. Rickards z vami delila 8 ključnih strategij, ki jih uporabljajo uspešni za doseganje rezultatov na vseh področjih - hitreje in z manj truda.

Navodila za dostop do spletne konference:
  1. V soboto, 15 min pred začetkom konference, kliknite to povezavo: http://app.webinarjam.net/register/6616/39422537a7
  2. Preusmerjeni boste na stran, kjer se boste prijavili v sistem (kliknite velik gumb) in vpišite svoje ime ter E-naslov ter kliknite gumb za prijavo.
  3. Takoj po prijavi boste preusmerjeni na stran, kjer bo pisalo 'Čestitamo! Prijavljeni ste!', spodaj pa boste imeli povezavo do webinar sobe. Kliknite na tisto povezavo in počakajte, da se konferenca začne!
Ne pozabite - vsi, ki se boste udeležili webinarja v živo, boste prejeli dve darili in sicer ima Florence za vas pripravljen vprašalnik, s pomočjo katerega boste lažje odkrili, kaj je vaša strast in poslanstvo v življenju in pa čaka vas brezplačno poglavje iz njene knjige "Finding Your Dharma...Your Passion and Purpose in Life". 

Kot pravi Florence; če boste strategije, ki jih bo na webinarju predstavila, pričeli prenašati v prakso, boste videli praktično takojšnje rezultate!

Se vidimo jutri!
Tadej Bevc
Spletna Akademija

To sporočilo prejemate, ker ste se na spletni strani FlorenceRickards.com prijavili za prenos brezplačnih vsebin, na spletne konference ali podobno.

Prijavili ste se s spodnjimi podatki:

Ime: Friend
E-naslov: friend@example.com
Create a Life YOU Love Institute, 1170 Brookside Ave, Kelowna, BC V1Y 5T4, Canada
You may unsubscribe or change your contact details at any time.