Subject: Uniroyal viert de 50ste verjaardag van de regenband

Beste klant,

Wist u dat Uniroyal in 2019 meer dan één reden heeft om zich in de kijker te rijden? We vieren dit jaar namelijk enkele verjaardagen. Graag brengen we u in avant-première op de hoogte, nog voor u het in de pers leest.

Onze eerste verjaardag: 50 jaar… dat is de leeftijd van dé regenband!

De rallye 180 maakte zijn opwachting in 1969 en werd zo de eerste regenband op de internationale markt. Met zijn symmetrisch loopvlak en zijn topsnelheid van 180 km/u wierp hij zich destijds al snel op als « beste uit de test » en liet hij befaamde concurrenten achter zich. Het prestigieuze magazine « Auto Motor und Sport » kroonde de band tot absolute referentie in 1969 en 1970 daar waar « Auto Zeitung » de rallye 180 uitriep tot testwinnaar in 1971!

Dankzij zijn karakter en zijn prestaties baande de rallye 180 de weg voor opvolgers, ontwikkeld door het merk met het rode parapluutje.

Wilt u meer weten?

Deze 50ste verjaardag zal op woensdag 10 april worden aangekondigd in « Autogids » en « Le Moniteur Automobile » en op vrijdag 26 april in « AutoWereld ». Op die dagen wijden deze magazines een artikel aan de eerste regenband, de rallye 180. En speciaal voor die gelegenheid kondigen we een eerste consumentenwedstrijd met tal van prijzen aan.

Daarenboven delen we u graag mee dat Uniroyal in mei verder feest viert: bij aankoop van 4 Uniroyal regenbanden ontvangt uw klant 50 euro cashback, als knipoog naar onze 50ste verjaardag! Binnenkort ontvangt u hierover meer praktische details.

Afspraak op www.uniroyal.be!

Met vriendelijke groet,

Jan Vandenbussche
Marketing Manager
Continental Benelux

Copyright 2019 - Continental Benelux - Uitschrijven
Hermeslaan 1B, 1831, Diegem, Belgium
You may unsubscribe or change your contact details at any time.