Subject: Nieuwe winterbanden prijslijst Continental groep - 1 mei 2019

Nieuwe winterbanden prijslijst | Klik hier voor de webversie.
NIEUWE WINTERBANDEN PRIJSLIJST
CONTINENTAL GROEP - 1 MEI 2019

Beste klant,

Graag willen we u informeren over onze nieuwe wintertarieven, gedateerd op 1 mei 2019, voor de merken Continental, Uniroyal, Semperit en Gislaved in de productgroepen personenwagen-, bestelwagen- en 4x4-banden. De nieuwe tarieven zijn van toepassing op zowel bestellingen als leveringen, inclusief backorders, uitgevoerd vanaf 1 mei 2019.

Uw aankoopcondities, van toepassing op deze vernieuwde tarieven, zullen door uw vertegenwoordiger gecommuniceerd worden.

Gelieve te noteren dat het zomer- en vierseizoenenbandengamma geen tariefwijzigingen ondergaat.
Naast deze prijswijzigingen doet Barum zijn intrede in het all season segment voor bestelwagens en monovolumes. De gloednieuwe Vanis AllSeason telt vanaf de maand mei 16 afmetingen in 15 en 16 duim.

Tot slot wordt in de loop van het najaar het nieuwe profiel RainSport 5 geïntroduceerd in het merk Uniroyal, waarvoor 120 afmetingen voorzien zijn van 15 tot 21 duim en dit voor personenwagens en SUV's. Meer informatie hierover kunt u verwachten in de loop van de maand oktober.

De versie van de basis voor facturatie die onder meer extra productinformatie bevat, zal u voor de start van het seizoen nog ontvangen.

We wensen u alvast een succesvolle verkoop toe!

Continental Benelux

Continental Benelux BVBA - Hermeslaan 1B, 1831 Diegem
Hermeslaan 1B, 1831, Diegem, Belgium
You may unsubscribe or change your contact details at any time.