Subject: Nieuwe prijslijst vanaf 1 juni 2020

NIEUWE PRIJSLIJST WINTER & ALL SEASON
CONTINENTAL GROEP – 1 juni 2020

Beste klant,

Graag willen we u informeren over onze nieuwe tarieven voor winter- en allseasonbanden, gedateerd op 1 juni 2020, voor de merken Continental, Uniroyal, Semperit, Gislaved en Barum in de productgroepen personenwagen-, bestelwagen- en 4x4-banden. We onderlijnen graag dat er dit winterseizoen een aantal belangrijke afmetingen beschikbaar zijn in het Barum Polaris 5 wintergamma.

Deze tarieven zijn van toepassing op zowel bestellingen als leveringen, inclusief backorders, uitgevoerd vanaf 1 juni 2020.

Uw aankoopcondities, van toepassing op deze tarieven voor winter- en allseasonbanden, zullen door uw vertegenwoordiger gecommuniceerd worden.

Gelieve te noteren dat het zomerbandengamma geen tariefwijzigingen ondergaat.

Naast deze prijswijzigingen is ons Continental AllSeasonContact gamma sinds begin 2020 uitgebreid met maar liefst 40 nieuwe producten, voornamelijk in de afmetingen 17, 18 en 19 inch.

In Uniroyal introduceren we de Snow Max 3 die met zijn 20 artikelen het nieuwe winterbandengamma wordt voor bestelwagens.

Semperit breidt dan weer zijn Speed-Life 3 zomergamma verder uit met 40 nieuwe artikelen. Daarbovenop doet Semperit zijn intrede in het allseason segment met de AllSeason-Grip met 30 artikelen voor personenauto's en SUV's en de Van-AllSeason met 13 artikelen voor het bestelwagensegment.


Tot slot worden in Barum 40 nieuwe artikelen toegevoegd in Bravuris 5HM, waarmee de tweede fase van de uitbreiding in het zomersegment wordt afgerond.

In geval van vragen, aarzel niet om contact te nemen met uw vertegenwoordiger.

We wensen u alvast een succesvolle verkoop toe!

Continental Benelux

Continental Benelux
https://www.continental-banden.be/
Hermeslaan 1B, 1831, Diegem, Belgium
You may unsubscribe or change your contact details at any time.