Subject: Huidig importeurscontract met Continental Banden Groep wordt omgevormd in een langetermijnovereenkomst

Klik hier voor de webversie.
Huidig importeurscontract met Continental Banden Groep wordt omgevormd in een langetermijnovereenkomst 

Beste relatie,

Hierbij willen we u informeren over een wijziging in onze organisatie vanaf 1 juli 2019.
De automotive- en bandenmarkt zit momenteel in een fase van grote en snelle veranderingen. Als gevolg hiervan hebben Continental Benelux en Continental Banden Groep de afgelopen maanden verschillende gesprekken gevoerd om samen optimaal op deze trends in te spelen en een aangepast samenwerkingskader te bepalen dat beter aansluit bij deze nieuwe marktomgeving.

We hebben met Continental Banden Groep een akkoord bereikt om het huidige importeurscontract vanaf 1 juli 2019 om te zetten in een langdurige samenwerkingsovereenkomst. Met deze nieuwe aanpak zullen we nog beter in staat zijn om onze toekomstplannen te realiseren.

Dankzij de integratie van personenwagenbanden, bestelwagenbanden en industriebanden binnen Continental Benelux, worden we verantwoordelijk voor de verkoop van deze productlijnen op de Nederlandse markt, naast de vrachtwagenbanden activiteit die al deel uitmaakt van onze verkooporganisatie.

Deze nieuwe activiteiten zullen geïntegreerd worden in ons huidig Benelux-organisatiemodel met hoofdkantoor in Brussel. Voor de Nederlandse markt zal ons huidig kantoor in de Koolhovenstraat in Barneveld gaan fungeren als locatie voor al onze Nederlandse verkoopteams. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier een nog betere service zullen bieden en duurzame zakelijke relaties met onze klanten verder kunnen ontwikkelen.

In een later stadium zullen we u meer praktische informatie en contactgegevens bezorgen. Mocht u nu al vragen hebben, dan kunt u deze richten aan jan.vandenbussche@conti.de.

Met vriendelijke groeten,

Raf Claes
Algemeen directeur
Continental Benelux

Continental Benelux BVBA - Hermeslaan 1B, 1831 Diegem
Hermeslaan 1B, 1831, Diegem, Belgium
You may unsubscribe or change your contact details at any time.