Subject: De Uniroyal cashback start binnenkort. Bereid vanaf nu uw tv, sociale media & website voor.

Bekijk dit bericht online
Uniroyal Cashback
Beste klant,

Op 1 mei 2019 start een nationale Uniroyal cashbackactie. Uw verkooppunt neemt automatisch deel. De actie loopt van 1 tot en met 31 mei en is geldig voor de eerste 2.000 deelnames. De actie is geldig op alle particuliere aankopen van minimum 2 en maximum 4 Uniroyal zomer- of vierseizoenenbanden. De terugbetaling bedraagt €12,50 per band. 
Digitaal promotiemateriaal 

Bereid uw sociale media, uw website en digitale schermen voor. Download nu het digitaal promotiepakket via de volgende link. 

Hoe werkt het?
Uw klant kan vanaf 1 mei de terugbetaling aanvragen door zijn aankoopbewijs op te laden op de actiesite - www.uniroyal-promo.be - op te laden. De eerste 2.000 deelnames worden terugbetaald. U kan op elk moment het aantal resterende cashbacks checken op de actiesite die aftelt naarmate er deelnames binnenkomen.

De terugbetaling vindt in principe plaats binnen de 2 weken na het indienen van de aanvraag, maar dit kan variëren afhankelijk van het aantal aanvragen en de kwaliteit van de ingestuurde gegevens. Enkel aanvragen gemaakt door de consument zelf komen in aanmerking. Uw klant heeft tijd t.e.m. 14 juni 2019 of tot einde voorraad om zijn aanvraag in te dienen.

Helpdesk
Indien uw klant vragen heeft m.b.t. zijn terugbetaling, dan kan hij contact opnemen met de helpdesk van Desk via e-mail: uniroyal@consumercare.info of telefonisch op het nummer 078 481 707.

Wij danken u alvast voor uw medewerking aan de actie en wensen u een goede bandenverkoop toe! 

Met vriendelijke groeten,
Uw Uniroyal marketing team
Copyright 2019 - Continental Benelux - Uitschrijven
Hermeslaan 1B, 1831, Diegem, Belgium
You may unsubscribe or change your contact details at any time.