Teema: Ärikinnisvara uued üüri- ja müügipakkumised, aprill 2022

EKSKLUSIIVSED ÄRIPINNAD KALARANNA KVARTALIS

Kalaranna 8, Põhja-Tallinn


Saadaval on erinevates suurustes, vitriinakendega, I-korruse äripinnad Kalaranna Kvartalis! Pindasid on võimalik omavahel liita ja huvi korral on võimalus üürida ka suuremat pinda. Eelkõige sobivad kvartalisse kaubanduse ja teenindusega tegelevad ettevõtted, kuid võimalik on luua ka tõeliselt omanäoline ja eksklusiivne büroopind.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee

ESMAKLASSILISED BÜROOD PARK TONDI KVARTALIS

Tammsaare tee 56, Järve, Tallinn


Parki Tondi on uus inspireeriv töö- ja elukeskkond kesklinna lähedal Järvel. Kõrgete lagedega valgusküllases hoones on veel pakkuda mõned vabad bürood - igal korrusel on rõdud ja lisaks imeliste vaadetega katuseterrass. Kui hindad rohelust, keskkonnasõbralikkust ja häid sportimisvõimalusi siis Park Tondi on Sinu jaoks!


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

UUED BÜROOD MUSTAMÄE TEHNOPOLISES

Mäealuse 2/4, Mustamäe, Tallinn


Üüri büroo populaarse Mustamäe Tehnopoli uusimas brüoohoones, mis valmib juba aasta lõpuks! Tehnopol on väljakujunenud ärilinnak, kus on bürood paljudel edukatel ettevõtetel. Uue hoone üüripinnad ehitatakse valmis vastavalt üürnike vajadustele ning pakkuda on erinevas suuruses bürood.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

UUS BÜROOHOONE POPULAARSES VEERENNI ASUMIS

Veerenni 38b, Kesklinn, Tallinn


Populaarsesse Ringi Kvartalisse kerkib kolmas pilkupüüdev büroohoone Sektor. 3000 m2 kogupinnaga hoone on ideaalne ühele suurele ettevõttele, ent sobib ka väiksematele, sest korruseid saab mugavalt jagada mitme üürniku vahel. Bürood ehitatakse välja vastavalt üürniku vajadustele ning kuna ehitus juba käib siis on õige aeg omale sobiv pind välja valida!


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

MOODNE TOOTMIS- JA BÜROOHOONE SAKUS

Sõbra tee 6, Jälgimäe küla, Saku vald


Saku vallas on valmimas uus 1314 m2 suurune tootmis- ja büroohoone, mis sobib ideaalselt tootmisettevõttele, kellele jaoks on oluline ka büroopinna olemasolu.


Sandra Metsa / +372 5685 7530 / sandra@uusmaa.ee

STIILSED BÜROOD UUES SÜDALINNA KÕRGHOONES

Maakri 23a, Kesklinn, Tallinn


Juba selle aasta teises pooles valmib uus kõrghoone Maakri tänaval. Endine Postimehe Maja saab täielikult rekonstrueeritud ning tulemuseks on elegantne 17-korruseline büroohoone. A-klassi bürood ja mõned 1. korruse äripinnad, sh restoranipind ehitatakse valmis iga üürniku vajaduste järgi.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

ILUSAD BÜROOD UUENEVAS SÕLE 14 BÜROOHOONES

Sõle 14, Pelgulinn, Tallinn

 

Kevadel läbib uuenduskuuri endine Telia Maja, kus saab pakkuda üüriks eri suuruses büroosid. Vali kas 4,5m lagedega modernse välimuse saav hoone või hubane pind hoonekompleksi kuuluvas ajaloolises hoones. Kui otsid bürood kesklinna ja Telliskivi piirkonna lähedal ja soovid juba peagi sisse kolida, võta ühendust, sest pakkuda on mitmeid võimalusi.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

UUS ESINDUS, LADU JA BÜROO MUSTAMÄEL

Laki 30, Mustamäe, Tallinn


Modernne äripind rekonstrueeritavas ärihoones Astro Kvartalis. Hoone viimane vaba pind paikneb läbi kahe korruse ning sobib ideaalselt ettevõttele, kes vajab esindust, bürood ja ladu. Mugav ligipääs, hea nähtavus ja tasuta parkimine nii klientidele kui töötajatele.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

UUS MODERNE ÄRIPIND PEETRIS

Vana-Tartu maantee 79a, Rae vald, Peetri


Tiheda liiklusega Tartu maantee ääres valmib 2022. aasta alguses uus ja esinduslik Peetri Maja, kus on saadaval erinevates suurustes kaubandus-, teenindus- ja büroopinnad. Hoone on moodsate tehnoloogiliste lahendustege, ümbritsetud väärikate naabritega ja südalinn jääb vaid 10-minutilise autosõidu kaugusel.


Sandra Metsa / +372 5685 7530 / sandra@uusmaa.ee

PEETRISSE VALMIB PEATSELT UUS LAOHOONE

Reti tee 6, Rae vald, Peetri


Reti laod on 2022. aasta suveks valmiv moodne energiatõhus hoone, mis ühendab endas mitmefunktsionaalseid laopindasid ja väikeseid büroosid. Hoone sobib ideaalselt logistikaettevõtetele kui ka teistele valdkondadele, sh ladustamine, väike-tootmine, väike-tööstus ja teenindus, kuna hoone on planeeritud Tallinn-Tartu mnt äärde.


Sandra Metsa / +372 5685 7530 / sandra@uusmaa.ee

Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

UUED MODERNSED BÜROOD ROCCA AL MARES

Paldiski mnt 96, Haabersti, Tallinn


Viimased kaks vaba bürood ootavad üürnikke uuenenud Rocca Ärimajas. Hoone on silmapaistev ja mugavalt ligipääsetav nii ühistranspordi, auto kui loodussõbralike transpordivahendite kasutajatele. Valgusküllased ja avarad pinnad valmivad peagi - saad sisse kolida juba enne suve!


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

ESINDUSLIK ÄRIPIND ÜLEMISTE CITYS

Lõõtsa 2b, Ülemiste City, Tallinn


Üürile anda esimesel korrusel asuv teenindus-, kaubandus- ja büroopind väärikas Ülemiste City ärilinnakus. Kampaania korras esimesed 6 kuud soodushind 9€/m2, edasi 11€/m2. Hinnale lisandub käibemaks ja kõrvalkulud.


Alexey Yavnashan / +372 5681 5445  / alexey@uusmaa.ee

KÕRGETE LAGEDEGA ÄRIPIND NOBLESSNERIS

Peetri 11, Põhja-Tallinn


Üürida äripind Noblessneri Sadamalinnakus, mis sobib nii bürooks kui teeninduseks. Äripind on kvaliteetse standardviimistlusega, privaatse sissepääsu, kõrgete lagede ja avarate akendega. Erilahendused on võimalikud vastavalt üürniku soovile ja olemas on ka köögi valmidus.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee

KAUBANDUS-TOITLUSTUSPIND SÜDALINNAS

Narva mnt 2, Kesklinn, Tallinn


Üürile anda suurepärase asukohaga toitlustus-kaubandus-teeninduspind Viru ristmikul. Üüripind on hästi nähtav, leitav ja mugavalt ligipääsetav. Narva mnt pool suur vitriinaken, kõrged laed, rohkelt avarust ja valgust ning personaalne sissepääs tänavalt. Üürnikuks on oodatud kogemusega ja arusaadava finantsajalooga ettevõte.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee

MÜÜA AINULAADNE ÄRIPIND FAHLES

Tartu mnt 84a, Kesklinn, Tallinn


Müüa silmapaistev ja suurepärase asukohaga 460 m2 suurune äripind, mis asub unikaalse arhitektuuri ja kõigi mugavustega modernses Fahle ärilinnakus.


Alexey Yavnashan / +372 5681 5445 / alexey@uusmaa.ee


Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.