Teema: Ärikinnisvara uued pakkumised, veebruar 2022

SCANDIUM PARK - UUS STIILNE ROHEBÜROO

Peterburi tee 1a, Kesklinn, Tallinn


Scandium Park on uudse mixed-use kontseptsiooniga ärihoone, mis valmib 2023 aastal. Lisaks büroodele tuleb majja apartmenthotell, 24h avatud jõusaal, joogasaal, kino-multimeediaruum, restoran ja rikkaliku taimestikuga katuseterrass. Büroopinda on majas üle 4000 m2 ja enamuselt korrustelt avanevad linnale kaunid vaated.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

ESMAKLASSILINE BÜROOHOONE PARK TONDI

Tammsaare tee 56, Kristiine, Tallinn


Parki Tondi on uus inspireeriv töö- ja elukeskkond kesklinna lähedal Järvel. Kõrgete lagedega valgusküllases hoones on ca 6500 m2 üüripinda, igal korrusel on rõdud, lisaks imeliste vaadetega katuseterrass. Kui hindad rohelust, keskkonnasõbralikkust ja häid sportimisvõimalusi siis Park Tondi on Sinu jaoks!


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

UUS UNIVERSAALNE ÄRIPIND NÕMMEL 

Turu plats 3, Nõmme, Tallinn


Üürida uus, hästi nähtav ja ligipääsetav äripind koos parkimiskohtadega Nõmme turu vastas. 240 m2 suuruse äripinna võimalikud funktsioonid on kaubandus, teenindus, büroo ja toitlustus. Äripind saab olema avar, kõrgete lagede ning suurte aknadega. Lisaväärtus on 3 parkimiskohta maa-aluses parklas, mis kuulub üürihinna sisse. 


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard@uusmaa.ee

UUS BÜROOHOONE POPULAARSES VEERENNI ASUMIS

Veerenni 38b, Kesklinn, Tallinn


Populaarsesse Ringi Kvartalisse kerkib kolmas pilkupüüdev büroohoone Sektor. 3000 m2 kogupinnaga hoone on ideaalne ühele suurele ettevõttele, ent sobib ka väiksematele, sest korruseid saab mugavalt jagada mitme üürniku vahel. Bürood ehitatakse välja vastavalt üürniku vajadustele ning kuna ehitus juba käib siis on õige aeg omale sobiv pind välja valida!


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

STIILSED BÜROOD UUES MODERNSES KÕRGHOONES

Maakri 23a, Kesklinn, Tallinn


Juba selle aasta teises pooles valmib uus kõrghoone Maakri tänaval. Endine Postimehe Maja saab täielikult rekonstrueeritud ning tulemuseks on elegantse ilmega 17-korruseline büroohoone. A-klassi bürood ja mõned 1. korruse äripinnad, sh restoranipind ehitatakse valmis iga üürniku vajaduste järgi. Praegu on parim aeg omale büroo välja valida!


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

ILUS JA HUBANE BÜROO KESKLINNA PIIRIL

Peterburi tee 2f, Kesklinn, Tallinn


Üürile anda suurte akendega ja valgusküllane büroo kesklinna piiril esinduslikus Ülemiste Ärimajas. Kenad vaated linnale, meediv sisekliima ja võimalus soetada ka mööblit. Hoone on mugavas asukohas ja parkimine on kõigile tasuta. Samas hoones on pakkuda ka väiksemat pinda!


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

ESINDUSLIKUD ÄRIPINNAD UUES PEETRI ÄRIHOONES

Vana-Tartu mnt. 79a, Peetri, Harjumaa


Tiheda liiklusega Tartu maantee ääres on valmimas silmapaistev Peetri Ärihoone, kus on saadaval erinevates suurustes kaubandus-, teenindus- ja büroopinnad. Hoone on moodsate tehnoloogiliste ja roheenergia lahendustege, ümbritsetud väärikate naabritega ja südalinn jääb vaid 10-minutilise autosõidu kaugusel.


Sandra Metsa / +372 5685 7530 / sandra.metsa@uusmaa.ee

ÄRIPINNAD FOORUMI KESKUSE STIILSEL KAUBATÄNAVAL

Narva mnt 5, Kesklinn, Tallinn


Üürile anda vitriinakendega äripinnad Foorumi Keskuse 1. korruse äritänaval. Pinnad on suuruses 60-87m2, ühel pinnal on olemas vesi ja kanalisatsioon. Foorumi Keskuse äritänaval on esindatud moekaubad, kosmeetika ja mahekaubad, lisaks kangad ja lilled. Oodatud on nii moe- kui sisustusvaldkonna kauplused, samuti iluteenuste pakkujad.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

ILUSAD BÜROOD UUENEVAS SÕLE 14 BÜROOHOONES

Sõle 14, Pelgulinn, Tallinn

 

Kevadel läbib uuenduskuuri endine Telia Maja, kus saab pakkuda üüriks eri suuruses büroosid. Vali kas 4,5m lagedega modernse välimuse saav hoone või hubane pind hoonekompleksi kuuluvas ajaloolises hoones. Kui otsid bürood kesklinna ja Telliskivi piirkonna lähedal ja soovid juba peagi sisse kolida, võta ühendust, sest pakkuda on mitmeid võimalusi.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

VÄIKE BÜROO ESINDUSLIKUS NOVIRA PLAZAS

Tartu mnt 25, Kesklinn, Tallinn


Üüri imeliste vaadetega brüoo Novira Plaza 11. korrusel! Büroo on osa suuremast pinnast ning üürihinnas sisalduvad nii kõik kõrvalkulud kui ka nõupidamisruumi ja muude ühisruumide kasutamise. Ruum on stiilse siseviimistlusega, suurte akendega ja valgusküllane, valmis kohe sisse kolimiseks.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

VITRIINAKENDEGA ÄRIPINNAD MAURUSE MAJAS MUSTAMÄEL

Tammsaare tee 92, Mustamäe, Tallinn


Mustamäe südames asuvas Mauruse Majas on vabanemas kaks hästi nähtavat omaette sissepääsu ja vitriinakendega kaubanduspinda. Suurepärane võimalus reklaami paigaldamiseks hoone fassaadile ja mugav parkimine ukse ees. Siin oled klientidele hästi nähtav ja mugavalt ligipääsetav!


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

ESINDUSLIKUD BÜROOD SÜDALINNAS

Narva mnt 7B, Kesklinn, Tallinn


Üürile anda eri suuruses ilusad büroopinnad Zenith Ärimajas, Narva mnt alguses. Bürood on valmis kohe sisse kolimiseks, võimalik on soetada ka mööblit. Lepingutingimused on paindlikud. Naabruses on soodsad parkimisvõimalused.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

UUS HEA NÄHTAVUSEGA ÄRIPIND

Pelguranna tn 3, Põhja-Tallinn


Universaalne 74,7 m2 suurune äripind sobib hästi nii kaubanduseks, teeninduseks, bürooks kui toitlustuseks. Sissepääs on tänavalt ja trepikojast ning pinnal on suured vitriinaknad.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard@uusmaa.ee


Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine, investeerimine ja turundamine.