Teema: Ärikinnisvara uued pakkumised, september 2021

KASVAVA RAHAVOOGA ÜÜRIMAJA

E. Vilde tee 139, Mustamägi, Tallinn


Müüa 10 ühikuga üürimaja, mis asub jalutuskäigu kaugusel TalTec ülikoolist. Kõik ühikud on välja üüritud.


Danel Talpsepp / +372 5666 7437 / danel.talpsepp@uusmaa.ee

UUS LAO-, TOOTMIS- JA BÜROOHOONE RAE VALLAS

Rukki tee 11, Lehmja, Rae vald


Üürile anda uued ja hea asukohaga äripinnad Tallinna kesklinnast vaid 10 km kaugusel. Valmivad äripinnad sobivad ettevõtetele, kelle tegevusvaldkonnaks on ladustamine, teenindus või tootmine. Ligipääs Tartu mnt kaudu, võimaldades mugavalt liikuda nii kesklinna kui Tartu poole. Naabruses paiknevad tuntud Eesti ettevõtted Smarten, Baltic Agro, Omniva ja Ace Logistics.


Heini Hendrik Kask / +372 551 2012 / heini.kask@uusmaa.ee

MODERNSED ÄRIPINNAD UUES PEETRI ÄRIHOONES

Vana-Tartu maantee 79a, Peetri, Rae vald


Tiheda liiklusega Tartu maantee ääres valmib 2021. aasta lõpus esinduslik ja silmapaistev Peetri Ärihoone, kus on saadaval erinevates suurustes kaubandus-, teenindus- ja büroopinnad. Naabriteks on väärikad WÜRTH ja United Motors ning südalinn asub mugavalt vaid 10-minutilise autosõidu kaugusel.


Heini Hendrik Kask / +372 551 2012 / heini.kask@uusmaa.ee

UUED STIILSED BÜROOD SÜDALINNA KÕRGHOONES

Maakri 23a, Kesklinn, Tallinn


2022. aasta suvel valmib endise Postimehe Maja rekonstrueerimisel 17-korruseline elegantne büroohoone Maakri HUB, kus on saadaval erinevates suurustes A-klassi bürood ja mõned 1. korruse äripinnad, sh restoranipind. Kui vajad oma ettevõtte vajaduste järgi valmivat esinduslikku pinda siis on Maakri HUBist just Sinule!

 

Aira Veelmaa / +372 5689 3166 aira.veelmaa@uusmaa.ee 

VIIMASED BÜROOD MEREÄÄRSES ROCCA ÄRIMAJAS

Paldiski mnt 96, Haabersti, Tallinn


Eelmisel aastal täielikult renoveeritud Rocca Ärimajas on pakkuda veel viimased vabad pinnad! Kui otsid oma vajaduste järgi ehitatud pinda, kuid ei soovi pikalt oodata, siis Rocca Ärimajas valmib büroo juba paari kuuga! Ruumides on kõrged laed ning palju valgust ja avarust.

 

Aira Veelmaa / +372 5689 3166 aira.veelmaa@uusmaa.ee

UUED A-ENERGIAKLASSI BÜROOD ELLIPS MAJAS

Veerenni 40a, Kesklinn, Tallinn 


Pilkupüüdvas Ellips Majas, mis paikneb populaarses Ringi ärikvartalis, on veel mõned vabad bürood. A-klassi kvaliteediga hoones on avarad ja valgusküllased bürood ning iga 40 m2 büroopinna kohta tasuta parkimiskoht. Kui Ellips Maja vabad pinnad on Sinu ettevõtte jaoks liiga väikesed, küsi infot Ringi Kvartalisse planeeritava Sektor büroohoone kohta ja leiame seal sobiva lahenduse!


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 aira.veelmaa@uusmaa.ee

ATRAKTIIVNE 1.KORRUSE ÄRIPIND KESKLINNAS

Suur-Ameerika 12, Kesklinn, Tallinn


Üürile anda stiilse sisekujundusega esinduspind kesklinna ühe tihedaima liiklusega tänava ääres. Omaette sissepääsuga pind paikneb läbi kahe korruse. Suurepärased võimalused oma ettevõtte reklaamimiseks linna tuiksoonel ning klientidele on parkimiskohad mugavalt ukse ees.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 aira.veelmaa@uusmaa.ee

KAUBANDUS- VÕI TEENINDUSPIND FOORUMI ÄRITÄNAVAL

Narva mnt 5, Kesklinn, Tallinn


Üürile anda atraktiivne äripind Foorumi Keskuse 1. korrusel asuval äritänaval. Pind sobib kauplusele, aga ka ilusalongile, sest olemas on vesi ja kanalisatsioon. Foorumi Keskus on suurepärases asukohas linna tuiksoonel. Majas ja selle naabruses on mugavad parkimisvõimalused nii töötajaile kui klientidele.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 aira.veelmaa@uusmaa.ee

STIILNE BÜROO INSPIREERIVAS AJALOOLISES HOONES

Maakri 19/2, Kesklinn, Tallinn


Üürile anda luksusliku siseviimistlusega büroo Maakri Kvartali ajaloolises hoones. Kolme aasta eest renoveeritud pind vastab tänapäeva A-klassi büroo standardile. Sisekliima on meeldiv, eksponeeritud on hoone ajaloolised detailid, mis annavad pinnale karakteri. Kui otsid midagi tavalisest erinevat, siis on see büroo Sinu jaoks!


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee


Otsime objekte, mis sobiksid meie poole pöördunud klientide soovidega. Kui Sul on pakkuda objekt, mis sobiks meie kliendi sooviga, võta ühendust soovi all oleva maakleriga.


Soovides aga leida endale sobivat objekti ja tahaksid meie kontaktide pakkumisi, kirjuta meile business@uusmaa.ee. Jagame kõiki soove nii oma kodulehel, kontaktivõrgustikus kui uudiskirjas.




OSTUSOOV #1


Otsime oma kliendile rahavoo objekte hinnaklassis kuni 15 miljonit eurot ning tootlusega alates +7 %.


Asukoht: Tallinn, Tartu

Hind: kuni 15 000 000 EUR


Danel Talpsepp / +372 5666 7437 / danel.talpsepp@uusmaa.ee

Eesti juhtiv kinnisvarabüroo aastast 1992. Meie täisteenus katab kõiki sektoreid, teie teenistuses on suurim arv ärikinnisvara eksperte, ulatuslik kliendibaas, kõige värskem turuinfo ja aastakümned kogemust.