Teema: Ärikinnisvara uued pakkumised, november 2021

IDEAALSE ASUKOHAGA BÜROOPIND + 4 PARKIMISKOHTA

Ahtri 6a, Kesklinn, Tallinn


Müüa ideaalse asukohaga 270 m2 (+ 54 m2 terrass) äripind, mis sobib nii kaubanduseks, teeninduseks kui bürooks. Pinnal on rohkelt päevavalgust, vesi ja kanal. Läheduses asuvad Nautica Keskus, Rotermanni Kvartal ja Coca-Cola Plaza. Hoone on mugavalt ligipääsetav auto ja ühistranspordiga. Võimalus on juurde osta 4 parkimiskohta hinnaga 15 000 eur/per koht. Parkimine hoone sees parkimismajas.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee

HUBANE VÄRSKELT RENOVEERITUD BÜROO SÜDALINNAS

Jõe 4c, Kesklinn, Tallinn


Müüa väike, värske siseviimistlusega büroo südalinnas Narva maantee piirkonnas. Mugav parkimine sisehoovis avalikus parklas, ühistranspordi peatused mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel. Majas on erinevad teenusepakkujad ja bürood. Hea pind nii enda bürooks kui investeeringuks.


Aivar Kurrot / +372 501 4720 / aivar.kurrot@uusmaa.ee

ARENDUSPOTENTSIAALIGA MEREÄÄRNE MAJUTUSASUTUS

Ranna tee, Valgeranna küla, Pärnu


Võrratu mereäärse asukohaga Villa Andropoffis on suurepärase lahendusega apartement-tüüpi toad nii peamajas kui mändide vahel ridaelamutes. Voodikohti on looduskaunis majutusasutuses 144, lisakohtadega kokku kuni 200, ja vastavalt detailplaneeringule on võimalik juurde ehitada 84 tuba.


Danel Talpsepp / +372 5666 7437 / danel@uusmaa.ee

Mika Sucksdorff / +372 517 4206 / mika@uusmaa.ee

PARK TONDI - UUS INSPIREERIV TÖÖKESKKOND

A. H. Tammsaare tee 56, Järve, Tallinn


Parki Tondi on uus inspireeriv töö- ja elukeskkond kesklinna lähedal Järvel. Arenduse esimeses etapis valmib 2023. aasta alguses esinduslik 7-korruseline büroohoone. Kõrgete lagedega valgusküllases hoones on ca 6500 m2 üüripinda, igal korrusel on rõdud, lisaks imeliste vaadetega katuseterrass. Kui hindad rohelust, keskkonnasõbralikkust ja häid sportimisvõimalusi, siis Park Tondi on Sinu jaoks!


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

UUS ESINDUSLIK BÜROOHOONE MUSTAMÄE TEHNOPOLIS

Mäealuse 2/4, Mustamäe, Tallinn


Populaarsesse Mustamäe Tehnopoli kerkib järgmise aasta lõpuks modernne A-klassi kvaliteediga büroohoone. Hoones on veel pakkuda erinevas suuruses vabu büroosid. Kui soovid oma pinna valmimisel kaasa rääkida, võta kiirelt ühendust.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 aira.veelmaa@uusmaa.ee

MEREVAATEGA BRÜOOD TALLINNA KULDSEL MIILIL

Laeva 1, Kesklinn, Tallinn


Uued silmapaistvalt stiilsed A-klassi bürood ja 1. korruse äripinnad ootavad üürnikke Porto Franco järgmises etapis. Kõrgete lagede ja maast laeni akendega bürood valmivad tuleval suvel. 5- korruselise hoone kõrgematel korrustel on inspireerivad merevaated ning katuseterrassid. Pinnad ehitatakse välja iga üürniku vajaduse järgi.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 aira.veelmaa@uusmaa.ee 

VÕRRATU MEREVAATEGA BÜROO ROCCA ÄRIMAJAS

Paldiski mnt 96, Haabersti, Tallinn


Värskelt rekonstrueeritud Rocca Ärimajas ootab üürnikku viimane imelise merevaatega büroo. Pind on suurte akendega ja valguküllane ning valmib paari kuu pärast. Ehituse ajal saab nii ruumilahenduse kui siseviimistluse osas kaasa rääkida. Hoone on suurepäraselt nähtav ning fassaadile saab paigaldada reklaami.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

VÄRSKELT REKONSTRUEERITUD ÄRIPIND MUSTAMÄEL

Laki 30, Mustamäe, Tallinn


Juba järgmise aasta 1. kvartalis saab rekonstrueeritud Laki 30 ärihoone. Suurepärases asukohas olev hoone saab uue välimuse ja modernse sisu. Veel on pakkuda viimane läbi 1. ja 2. korruse paiknev pind - too siia oma showroom, ladu ja büroo.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 aira.veelmaa@uusmaa.ee

UUS STIILNE KÕRGHOONE TALLINNA SÜDALINNAS

Maakri 23a, Südalinn, Tallinn


Endisest Postimehe Majast saab järgmiseks suveks modernne 17-korruseline büroohoone Maakri HUB. Täielikult rekonstrueeritud majas on saadaval erinevates suurustes A-klassi bürood ja mõned 1. korruse äripinnad, sh restoranipind. Kui vajad oma ettevõtte vajaduste järgi valmivat esmaklassilist pinda, mis valmib juba vähem kui aasta pärast, tule Maakri HUBi!


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

KOHE VALMIV MODERNNE ÄRIHOONE PEETRIS

Vana-Tartu mnt. 79a, Peetri, Harjumaa


Tiheda liiklusega Tartu maantee ääres valmib peatselt esinduslik ja silmapaistev Peetri Ärihoone, kus on saadaval erinevates suurustes kaubandus-, teenindus- ja büroopinnad.


Heini Hendrik Kask / +372 551 2012 / heini.kask@uusmaa.ee

VITRIINAKENDEGA ÄRIPIND SÜDALINNAS

Roosikrantsi 8b, Kesklinn, Tallinn


Äripind on kahel tasandil: 40 m2 kaubanduspind tänavatasandil ja 40 m2 laoruum soklikorrusel. Äripinnal on suured vitriinaknad Roosikrantsi tänavale. Lisaks personaalne sissepääs ja kõrged laed ning värskelt tehtud siseviimistlus. Parkimikohad otse vitriinakende ees.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee

KOHVIKULE SOBIV PIND SÜDALINNAS

Pärnu mnt 36, Kesklinn, Tallinn


Omanäoline kõrge laega toitlustuspind, mis asub kahel korrusel ja omab kahte eraldi sissepääsu - otse tänavalt ja hoovist. Pinnal on köök koos köögimööbliga ja korralik ventilatsioon.


Alexey Yavnashan / +372 5681 5445 / alexey@uusmaa.ee

KAUBANDUS-TEENINDUSPIND KESKLINNAS

Tartu mnt 67/1, Kesklinn, Tallinn


Suurte vitriinakendega ja eraldi sissepääsuga renoveeritud äripind Tartu maanteel, mis sobib suurepäraselt kaubandus- või teenindusettevõttele. Pinnal on gaasiküte ja soodsad kommunaalkulud.


Alexey Yavnashan / +372 5681 5445 / alexey@uusmaa.ee

ÄRIKORTER, PARKIMISKOHT, PANIPAIK NOBLESSNERIS

Staapli 4, Kalamaja, Põhja-Tallinn


Üürida ärikorter Noblessneri Sadamalinnaku uues majas. Korteris on kaks tuba, vannituba, kööginurk, parkimiskoht ja panipaik. Lisaks klaasitud rõdu, vaatega promenaadile ja merele. Ärikorter asub 2. korrusel, sobib nii korteriks kui ka bürooks. Parkimine asub maja all kinnises garaažis.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee

KÕRGETE LAGEDEGA ÄRIKORTER UUS-VEERENNI KVARTALIS

Tiiu 3, Veerenni, Kesklinn, Tallinn


Üürida ärikorter Uus-Veerenni Kvartalis, lisaks mugav parkimiskoht all garaažis ja suur panipaik/laoruum inventarile. Maast laeni aknad, lae kõrgus 3,2 m, prantsuse rõdud ja vaade Baltika Kvartalile ning kesklinna kõrghoonetele. Sobib külaliskorteriks, bürooks või teeninduseks.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee

STIILNE TERRASSIDEGA BÜROO SUUREPÄRASES ASUKOHAS

Rävala pst 2, südalinn, Tallinn


Ideaalses asukohas Rävala puiesteel on vabanemas kahe suure terrassiga büroo. Elegantse siseviimistlusega pind on renoveeritud, sh hoone on kolm aastat tagasi täieliku uuenduskuuri läbinud. Linna tuiksoonel paikneva hoone fassaadil on suurepärane võimalus eksponeerida oma ettevõtte logo. Hoone garaažis saab üürida parkimiskohti.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee


Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine, investeerimine ja turundamine.