Teema: Ärikinnisvara uued pakkumised, august 2021

UUS HIND - UNIKAALNE ELUKONDLIK PORTFELL

Kesklinn, Tallinn


Uue hinnaga unikaalne elukondlik portfell, mis haarab 13 korterit ja 3 äripinda. Müüakse valmis korteriomandeid, kus üürnikud sees. Ühtlasi on tugevuseks suurepärane asukoht - kõik objektid paiknevad kesklinnas ja vanalinnas.


Danel Talpsepp / +372 5666 7437 / danel.talpsepp@uusmaa.ee

MODERNSED JA STIILSE INTERJÖÖRIGA BÜROOD MAAKRI HUBIS

Maakri 23a, Kesklinn, Tallinn


2022. aasta suveks valmib Endise Postimehe Maja rekonstrueerimisel 17-korruseline elegantne büroohoone, kus on saadaval erinevates suurustes A-klassi bürood ja mõned 1. korruse äripinnad, sh restoranipind. Kui vajad oma ettevõtte vajaduste järgi valmivat esinduslikku pinda, leiad selle Maakri HUBist!


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 aira.veelmaa@uusmaa.ee 

VAATA LÄHEMALT

ESMAKLASSILISED ÄRIPINNAD KULDSEL MIILIL

Laeva 1, Tallinn, Kesklinn


Üürida stiilse siseviimistlusega A-klassi bürood ja 1. korruse äripinnad Porto Francos. Viimased 5,5 kõrguste lagedega pinnad on pakkuda aasta alguses valmivas esimeses hoones. Järgmisena, 2022. aasta suvel, valmib kvartali Kai tänava poolne II hoone. Üüripinnad on erinevate suurustega ja ehitatakse välja vastavalt üürniku vajadustele. 

 

Aira Veelmaa / +372 5689 3166 aira.veelmaa@uusmaa.ee 

VAATA LÄHEMALT

KAUNITE VAADETEGA BÜROO VÄÄRIKAS MAAKRI KVARTALIS

Maakri 19/1, Kesklinn, Tallinn


Vabaneb ilus, kogu korrust hõlmav büroo Maakri Kvartali kõrghoones. Pind on suurte akende ja kaunite vaadetega linnale. Sisse saab kolida niipea kui vajadus ja soovi korral on võimalus soetada ka mööbel. Maakri Kvartal on Tallinna üks esinduslikeim ärikvartal ja inspireeriv töökeskkond väga paljudele tuntud ettevõtetele.

 

Aira Veelmaa / +372 5689 3166 aira.veelmaa@uusmaa.ee 

VAATA LÄHEMALT

HEA HINNAGA BÜROO KESKLINNA PIIRIL

Peterburi tee 2f, Kesklinn, Tallinn 

 

Üürida kaunite vaadetega modernne büroo väärikas Ülemiste Ärimajas. Suurte akendega, valgusküllane ja avar büroo on valmis koheselt sisse kolimiseks. Hoone on hästi nähtav ja ligipääsetav ning parkimine on kõigile tasuta. Pakkuda on ka väiksemaid büroosid. 

 

Aira Veelmaa / +372 5689 3166 aira.veelmaa@uusmaa.ee

VAATA LÄHEMALT

UUED A-ENERGIAKLASSI BÜROOD, PARKIMINE HINNAS

Veerenni 40a, Kesklinn, Tallinn 

 

Pilkupüüdvas Ellips Majas, populaarses Ringi ärikvartalis on veel mõned vabad bürood. A-klassi kvaliteediga A-energiaklassi hoones on avarad ja valgusküllased bürood ning iga 40 m2 büropinna kohta saab lisaks tasuta parkimiskoha. Kui Ellips Maja vabad pinnad on Sinu ettevõtte jaoks aga liiga väikesed, küsi infot Ringi Kvartalisse planeeritava kolmanda büroohoone kohta ja leiame seal sobiva lahenduse! 


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 aira.veelmaa@uusmaa.ee

VAATA LÄHEMALT

UUED BÜROOD INSPIREERIVAS KADRIORU PLAZAS

Vesivärava 50, Kadriorg, Tallinn


Eelmisel aasta valminud silmapaistva arhitektuuriga Kadrioru Plazas on pakkuda veel mõned vabad bürood! Mugav asukoht südalinna lähedal, ilusad avarad ruumid ja kaunilt kunstipärased üldalad. Ruumilahenduse ja siseviimistluse osas on veel võimalik üürnikul kaasa rääkida!


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 aira.veelmaa@uusmaa.ee

VAATA LÄHEMALT

VÕRRATU MEREVAATEGA BÜROOD ROCCA ÄRIMAJAS

Paldiski mnt 96, Haabersti, Tallinn


Uued bürood Rocca al Mares ootavad üürnikke, kes soovivad oma vajaduste järgi ehitatud pinda, kuid ei soovi pikalt oodata. Rocca Ärimajas valmib inspireeriv merevaatega büroo juba mõne kuuga! Eelmisel aastal täielikult renoveeritud hoones on kõrged laed, palju valgust ja avarust.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 aira.veelmaa@uusmaa.ee

VAATA LÄHEMALT

ESMAKLASSILINE BÜROO KALASADAMAS

Suur-Patarei 2, Kesklinn, Tallinn


2011. aastal valminud silmapaistev ja kergelt leitav ärihoone on väga hea asukohaga Kesklinna ja Kalamaja piiril. Büroos kabinetid, köök, suur nõupidamisteruum, helikindel läbirääkimiste ruum ja võimas kliimasüsteem. Lähiümbruses rohkelt restorane ja kohvikuid ning hinna sees parkimiskoht maja all garaažis, klientidele parkimine maja kõrval.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee

VAATA LÄHEMALT

ESINDUSLIK BÜROOPIND SÜDALINNAS

Süda 4, Südalinn, Tallinn


Üürile anda uus 85 m2 suurusega büroopind esinduslikus ja modernses hoones. See on osa Tallinna kesklinna uuest maamärgist - eksklusiivsest Das Haus uusarendusest. Antud bürooga saab üürida ka kaks parkimiskohta maa-aluses parklas.


Alexey Yavnashan / +372 5681 5445 / alexey.yavnashan@uusmaa.ee

VAATA LÄHEMALT

ÄRIPIND RESTORANILE VÕI KAUBANDUSETTEVÕTTELE

Kullassepa 4, Vanalinn, Tallinn


Üürile anda 135 m2 suurusega toitlustus-kaubanduspind Vanalinnas, Raekoja platsi vahetus läheduses. Suured vitriinaknad, eraldi sissepääsud tänavalt ja hoovist ning Kullassepa tänavale akna ette saab paigaldada terrassi.


Alexey Yavnashan / +372 5681 5445 / alexey.yavnashan@uusmaa.ee

VAATA LÄHEMALT

MODERNSED LAO- JA ESINDUSPINNAD KEILAS

Uus-Paldiski 5, Keila linn, Harjumaa


Järgmise aasta alguses valmib Keilasse sissesõidul ideaalse nähtavusega kaasaegne Arberi Ärimaja. A-energiaklassiga hoone koosneb üheksast boksist, millest 8 on suurusega 204,6 m2 ja üks 283 m2 ning bokse saab liita. Igal boksil suur tõstuks, büroo ja esinduspinna osa. Pakume võtmed kätte lahendust, kus sisu tehakse vastavalt kliendi soovile.


Erik Kallas / +372 501 5413 / erik.kallas@uusmaa.ee

VAATA LÄHEMALT

UUED LAO- JA TOOTMISPINNAD SAUEL

Paju 15, Saue, Harjumaa


Saue Tehnopargis on valmimas 2022. aasta esimeses pooles uus multifunktsionaalne lao- ja tootmishoone. Valmivad äripinnad on sobilikud erinevatele väikeettevõtetele, kelle tegevusvaldkonnaks ladustamine, teenindus või tootmine.


Erik Kallas / +372 501 5413 / erik.kallas@uusmaa.ee

VAATA LÄHEMALT

KÕRGETE LAGEDEGA ÄRIPIND NOBLESSNERIS

Peetri 11, Kalamaja, Põhja-Tallinn 

 

Üürida hea silmapaistvusega äripind Noblessneri Sadamalinnakus, mis sobib bürooks, teeninduseks või kaubanduseks. Ajalooline hoone, kvaliteetne standardviimistlus, privaatne sissepääs, kõrged laed, suured akna ning köögivalmiduse võimalus. Samuti on võimalik teostada erilahendusi vastavalt üürniku soovile.  

 

Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee 

VAATA LÄHEMALT

BÜROO, PARKIMISKOHT JA PANIPAIK NOBLESSNERIS

Staapli 4, Kalamaja, Põhja-Tallinn


Üürida korter, kasutusega büroo: kaks tuba, vannituba, kööginurk, parkimiskoht, panipaik, 8,8 m2 klaasitud rõdu ning vaated promenaadile ja merele. Asub 2. korrusel, sobib nii korteriks kui bürooks. Paikneb uues hoones, mis valmis jaanuaris 2019. Eeliseks maa-alune garaaž (suvel jahe, talve soe).


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee

VAATA LÄHEMALT

Eesti juhtiv kinnisvarabüroo aastast 1992. Meie täisteenus katab kõiki sektoreid, teie teenistuses on suurim arv ärikinnisvara eksperte, ulatuslik kliendibaas, kõige värskem turuinfo ja aastakümned kogemust.

facebook
instagram
youtube
linkedin