Teema: Ärikinnisvara uudised ja ostu- ning üürisoovid, mai 2023


Otsime objekte, mis sobiksid meie poole pöördunud klientide soovidega.

Kui Sul on pakkuda objekt, mis sobiks meie kliendi sooviga, võta ühendust soovi all oleva maakleriga.


Soovides aga leida endale sobivat objekti ja tahaksid meie kontaktide pakkumisi, kirjuta meile arikinnisvara@uusmaa.ee. Jagame kõiki soove nii oma

kontaktivõrgustikus, kodulehel kui uudiskirjas.


Üürisoov #1


Õmblusettevõte otsib tootmispinda Tallinnas, ühistranspordiga mugavalt ligipääsetavas asukohas. Pind peaks olema 1. korrusel või kõrgema korruse puhul kaubaliftiga ligipääsetav.

 

Asukoht: Tallinn

Suurus: 300 - 400 m2

Hind: mitte üle 6 eur/ m2


Aira Veelmaa / aira.veelmaa@uusmaa.ee +372 5689 3166


Üürisoov #2


Otsitakse brüood vanalinnas, võimalikult lähedal Riigikogu hoonele. Kontoris peaks olema kaks privaatset kabinetti, oluline on 24/7 ligipääs ning parkimisvõimalus.

 

Asukoht: Tallinn

Suurus: 45 - 60 m2


Aira Veelmaa / aira.veelmaa@uusmaa.ee +372 5689 3166


Üürisoov #3


Otsime üüripinda, otstarve bürooruumid ja klienditeenindus. Eelistatud Rakvere kesklinn või kuni 1 km raadiuses kesklinnast. I korrusel klienditeenindus, lifti olemasolul võivad bürooruumid paikneda kõrgematel korrustel. Kui lift on välisukse juures ja tagab liikumispuudega kliendile ligipääsu, võib klienditeenindus asuda ka kõrgemal korrusel. Ühistranspordi peatus kuni 400 m mööda kõnniteed. Üürilepingu sõlmib riiklik ettevõte, üüriperioodi algus 2023 ja lepingu kestus 60 kuud.


Asukoht: Rakvere

Suurus: 490 - 600 m2

Hind: 2 500 - 5 500 €


Fred Linnukütt / fred@uusmaa.ee / +372 5347 2228


Uus Maa tähistab oma 31. aastapäeva kinnisvaraturul!


Nende aastate jooksul oleme vahendanud ja hinnanud kümneid tuhandeid objekte ning nõustanud ja aidanud sama palju inimesi erinevates kinnisvaraküsimustes. Uus Maa püsib alati liikumises ja areneb, olles seeläbi alati värske ja uuenduslik. Oleme rõõmsad, et saame teiega koostööd teha. Olgu meie tähistamine ka teie tähistamine!



Kuhu on mõistlik investeerida laopindade turul?


Võimalused lao- ja logistikasektorisse raha paigutada on nüüdseks juba piiratud, arendajad haistavad häid rahavooge. Teatud laopindadesse kindlates asukohtades tasub investoreil praeguses majandusolukorras eriti investeerida, ent teatud laopindadest kaugele hoida.



2022. aasta TOP 15 ärikinnisvara tehingud


Geopoliitilistele ja majanduslikele probleemidele vaatamata oli möödunud aasta ärikinnisvara investeeringute turul keskmisest aktiivsem - investeeringute kogumaht ulatus 335 miljoni euroni.


Möödunud kuu parimad ärikinnisvara maaklerid:


I koht Fred Linnukütt

II koht Aira Veelmaa

III koht Danel Talpsepp


Meil on aastakümned kogemust ja usaldust ning enam kui 500 ärikinnisvara pakkumist. Vajades nõu või abi ärikinnisvaras, võta ühendust meie parimatega!



Kandideeri maakleriks Eesti juhtiva büroo parimasse meeskonda!

Soovime, et oleksid aktiivne ja pühendunud ning varasem kogemus ei ole määrav - meie mentorid toetavad Sinu kasvu parimaks! Sind on ootamas põnev ja vaheldusrikas töö, rohkelt eneseteostus- ja arenguvõimalusi, toetavad kolleegid ning esmaklassiline kontor südalinnas!


Kandideerimiseks saada oma CV olenparim@uusmaa.ee!



Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.