Teema: Ärikinnisvara uudised ja ostu- ning üürisoovid, detsember 2022


Otsime objekte, mis sobiksid meie poole pöördunud klientide soovidega.

Kui Sul on pakkuda objekt, mis sobiks meie kliendi sooviga, võta ühendust soovi all oleva maakleriga.


Soovides aga leida endale sobivat objekti ja tahaksid meie kontaktide pakkumisi, kirjuta meile arikinnisvara@uusmaa.ee. Jagame kõiki soove nii oma

kontaktivõrgustikus, kodulehel kui uudiskirjas.


Ostusoov #1


Rahvusvaheline ettevõte on otsustanud rajada tehase. Oluline kehtiv detailplaneering, kommunikatsioonide lähedus pole esmatähtis. Elamud võivad olla min 500 m kaugusel kinnistust. Piirkond Jürist Muuga sadamani. Tehing sobiva kinnistu leidmisel toimub kiiresti.


Asukoht: Jürist Muuga sadamani

Suurus: min 3 ha


Fred Linnukütt / fred@uusmaa.ee / +372 5347 2228


Üürisoov #1


Füsioteraapiaga tegelev ettevõte soovib üürida äripinda, kus oleks ideaalis samas hoones olemas ka jõusaal.


Asukoht: Tallinn

Suurus: 20 - 50 m2


Sandra Metsa / sandra.metsa@uusmaa.ee / +372 5685 7530

Üürisoov #2


Üldpind 150-200 m2, s.h teenindussaal ca 100 m2 ja ladu, puhkenurk, tualett kokku kuni 100 m2, põrand soovitavalt plaaditud. Ligipääs klientidele: sissepääs teenindussaali õuest ja kui võimalik siis tuulekoda, automaatuksed, sissepääsu lähedal autode parkimiskohad, 2+1 inva tähistus klientidele, ajalise piiranguga, sissepääs barjäärivaba, tagamaks liikumispuudega inimestele vaba liikumine; laoruum ja kauba laadimine (kahesuunaline, nii maha kui peale, nt üürist tagastatavad); kaupa veetakse kaubikutega; võimalusel laadimine lao ukse kaudu; lao ukse kohale varikatus; kommunikatsioonid; tsentraalküte; internet; elekter eraldi arvestiga. Oluline ka üürihinna ja kaudsete püsikulude suurus.


Asukoht: Punane / Peterburi tee / Tähesaju

Suurus: 150 - 200 m2

Hind: 1 500 - 3 500 €


Fred Linnukütt / fred@uusmaa.ee / +372 5347 2228


Detsembrikuu parimad ärikinnisvara maaklerid


I koht Aira Veelmaa
II koht Sandra Metsa


Meil on aastakümneid kogemust ja klientide usaldust ning suurim arv eksperte. Vajades nõu või abi ärikinnisvaras, võta ühendust meie parimatega!


Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.