Teema: Ärikinnisvara olulisemad uudised ja maikuu ostu- ning üürisoovid


Otsime objekte, mis sobiksid meie poole pöördunud klientide soovidega.

Kui Sul on pakkuda objekt, mis sobiks meie kliendi sooviga, võta ühendust soovi all oleva maakleriga.


Soovides aga leida endale sobivat objekti ja tahaksid meie kontaktide pakkumisi, kirjuta meile arikinnisvara@uusmaa.ee. Jagame kõiki soove nii oma

kontaktivõrgustikus, kodulehel kui uudiskirjas.


Üürisoov #1


Otsime kliendile 300-500 m2 tootmispinda. Sissekolimine august-september 2023. Eelistatud Harjumaa. Boonusena olemas tõsteseade (monodelfer või sildkraana).

 

Asukoht: Harjumaa, Lääne-Virumaa, Järvamaa, Läänemaa, Raplamaa, Pärnumaa

Suurus: 300 - 500 m2


Danel Talpsepp / danel@uusmaa.ee +372 5666 7437


Ostusoov #1


Aktiivne investor ostab rahavooga ärikinnisvara. Sobivad erinevad projektid: büroo, kaubandus, logistika, tootmine, parklad ja muud projektid. Võib olla hästi toimiv üüriäri või pooleldi tühi hoone, mis vajab investeeringuid ja üürnike struktuuri muutmist.

 

Asukoht: Tallinn/Harjumaa


Eduard Sorokin / eduard@uusmaa.ee / +372 5622 2256


Ostusoov #2


Arendaja soovib osta hoonestamata kinnistu Tallinnas või Harjumaal, millel on tugev arenduspotentsiaali. Sobib ka ehitusõigusega või pooliku detailplaneeringuga, nii elukondlik kui ärikondlik. Sh võib olla ka vanema amortiseerunud hoonestusega.

 

Asukoht: Tallinn/Harjumaa


Eduard Sorokin / eduard@uusmaa.ee / +372 5622 2256


Ostusoov #3


Otsime kliendile rahavoo objekte Harjumaal, mille tootlus oleks alates 8%.

 

Asukoht: Harjumaa

Hind: alates 1 000 000 €


Danel Talpsepp / danel@uusmaa.ee +372 5666 7437


Ärikinnisvaraturul joonistuvad välja võitjad ja kaotajad.


Vakantsid ärikinnisvaras suurenevad, kasumeid sööb laenukulu ja seni edu taganud suur laenukoormus on äkitselt saanud investeeringule veskikiviks. Meie investeerimisportfelli ning büroo- ja kaubanduse osakonna juht Eduard Sorokin avaldab Äripäevas oma nägemuse, kes on käesoleva aasta II poolel võitjad, kes kaotajad.


Kinnisvaraturg: 2024 prognoosid ja riskid.

Meie juhatuse liige Eduard Sorokin on teinud põhjaliku ja põneva järgmise aasta kinnisvaraturu progoosi ning toob välja ka olulisemad riskid, millega arvestada. Ühtlasi pakub välja neli tugevat reformi, mis annaks uue dünaamika kinnisvarasektorile ja paljudele lähedal seisvatele sektoritele.



Kuhu on mõistlik investeerida laopindade turul?


Võimalused lao- ja logistikasektorisse raha paigutada on nüüdseks juba piiratud, arendajad haistavad häid rahavooge. Teatud laopindadesse kindlates asukohtades tasub investoreil praeguses majandusolukorras eriti investeerida, ent teatud laopindadest kaugele hoida.


Möödunud kuu parimad ärikinnisvara maaklerid:


I koht Aira Veelmaa

II koht Eduard Sorokin

III koht Fred Linnukütt


Meil on aastakümned kogemust ja usaldust ning enam kui 500 ärikinnisvara pakkumist. Vajades nõu või abi ärikinnisvaras, võta ühendust meie parimatega!



Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.