Teema: Ärikinnisvara juulikuu uudised ja parimad pakkumised

40 HA SUURUNE ARENDUSALA KIILIS

Valli, Vaela küla, Kiili


Müüa hea asukohaga 40 ha suurune kinnistu Kiilis, millele on tehtud elamukinnistitutega detailplaneering ning ligipääsutee koos trassidega on valmis ehitatud üle tee asuva tehnopargi rajamise käigus.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

ESINDUSLIK ÄRIPIND NÕMME TURU VASTAS

Turu plats 3, Nõmme, Tallinn


Üürile anda uus äripind koos parkimiskohtadega, mis asub hea nähtavuse ja ligipääsetavusega asukohas, kohe Nõmme turu vastas. Äripind on avar, kõrgete lagede ja suurte akendega, sobides hästi nii kaubanduseks, teeninduseks, bürooks kui toitlustuseks. Ühtlasi on võimalus eksponeerida logo fassaadil.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard@uusmaa.ee

SILMAPAISTEV 1. KORRUSE ÄRIPIND SÜDALINNAS

Pärnu mnt 33, Kesklinn, Tallinn


Üüri või osta esmaklassiline äripind südalinnas Das Haus arenduses. Vitriinakende ja omaette sissepääsuga pind on hästi nähtav ja stiilse siseviimistlusega. Hoonele saab paigaldada ka logo, mis teeb Sinu ettevõtte silmapaistvaks Tallinna ühel tihedaima liiklusega tänaval.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

SISUSTATUD TOITLUSTUSPIND SÜDALINNA ÄRIHOONES

Narva mnt 5, Kesklinn, Tallinn


Üürile anda stiilne ja hubane restoranipind Foorumi Keskuse äritänaval. Pind on sisutatud ja valmis uue operaatori vastuvõtmiseks. Lisandväärtuseks on võimalus teha ka väliterrass. See on ideaalne võimalus avada oma restoran juba käesoleval suvel!


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

UUED BÜROOD MUSTAMÄE TEHNOPOLIS

Mäealuse 2/4, Mustamäe, Tallinn


Üüri büroo populaarse Mustamäe Tehnopoli uusimas brüoohoones, mis valmib juba aasta lõpuks! Tehnopol on väljakujunenud ärilinnak, kus on bürood paljudel edukatel ettevõtetel. Uue hoone üüripinnad ehitatakse valmis vastavalt üürnike vajadustele ja pakkuda on erinevas suuruses bürood.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

TÄNAVATASANDI ÄRIPIND VANALINNA SÜDAMES

Pagari 1, Vanalinn, Tallinn


Üürile anda tänavastasandi äripind silmapaistvas Pagari 1 hoones, mis on vanalinna üks arhitektuuripärle. Pind on ehitatud restorani vajadusi silmas pidades, kuid sobib ka muuks otstarbeks. Kui otsid oma ärile pinda vanalinna piirkonnas, kus naabruses elukorterid ning asutused, siis see on suurepärane võimalus!


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

ESINDUSLIK BÜROO KÕRGEL KORRUSEL

Maakri 19/1, Kesklinn, Tallinn


Üürile anda kaunite vaadetega esinduslik brüoo Maakri tornis. Äripind on maitseka siseviimistlusega, suurepärases seisukorras ning soovi korral saab üürida ka mööblit.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

EKSKLUSIIVSED ÄRIPINNAD KALARANNA KVARTALIS

Kalaranna 8, Põhja-Tallinn


Saadaval on erinevates suurustes, vitriinakendega, I-korruse äripinnad Kalaranna Kvartalis! Pindasid on võimalik omavahel liita ja huvi korral on võimalus üürida ka suuremat pinda. Eelkõige sobivad kvartalisse kaubanduse ja teenindusega tegelevad ettevõtted, kuid võimalik on luua ka tõeliselt omanäoline ja eksklusiivne büroopind.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee

STIILSED BÜROOD UUES SÜDALINNA KÕRGHOONES

Maakri 23a, Kesklinn, Tallinn

 

Järgmiseks kevadeks valmib uus kõrghoone Maakri tänaval. Endine Postimehe Maja saab täielikult rekonstrueeritud ning tulemuseks on elegantne 17-korruseline büroohoone. Esmaklassilise siseviimistlusega bürood ja 1. korruse äripinnad, sh restoranipind ehitatakse valmis üürnike vajaduste järgi.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

MÜÜA AINULAADNE ÄRIPIND FAHLES

Tartu mnt 84a, Kesklinn, Tallinn


Müüa silmapaistev ja suurepärase asukohaga 460 m2 suurune äripind, mis asub unikaalse arhitektuuri ja kõigi mugavustega modernses Fahle ärilinnakus.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard@uusmaa.ee

UUS BÜROOHOONE POPULAARSES VEERENNI ASUMIS

Veerenni 38B, Kesklinn, Tallinn


Populaarsesse Ringi Kvartalisse kerkib kolmas pilkupüüdev büroohoone Sektor. 3000 m2 kogupinnaga hoones on pakkuda erinevates suurustes bürood. Pinnad ehitatakse välja vastavalt üürniku vajadustele ning kuna ehitus juba käib siis on õige aeg omale sobiv pind välja valida.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

VÄRSKE SISEVIIMISTLUSEGA BÜROOD ÜLEMISTES

Peterburi tee 2f, Kesklinn, Tallinn


Üürile anda bürood Ülemiste Ärimajas, parkimine tasuta. Värske siseviimistluse ja oma ettevõtte vajaduste järgi ehitatud pinna saate kiiresti ja hea hinnaga ning sõlmides üürilepingu juulis, lisanduvad üürisoodustused!


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

KÕRGETE LAGEDEGA ÄRIPIND NOBLESSNERIS

Peetri 11, Põhja-Tallinn


Üürida äripind Noblessneri Sadamalinnakus, mis sobib nii bürooks kui teeninduseks. Äripind on kvaliteetse standardviimistlusega, privaatse sissepääsu, kõrgete lagede ja avarate akendega. Erilahendused on võimalikud vastavalt üürniku soovile ja olemas on ka köögi valmidus.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee

KAUBANDUS-TOITLUSTUSPIND SÜDALINNAS

Narva mnt 2, Kesklinn, Tallinn


Üürile anda suurepärase asukohaga toitlustus-kaubandus-teeninduspind Viru ristmikul. Üüripind on hästi nähtav, leitav ja mugavalt ligipääsetav. Narva mnt pool suur vitriinaken, kõrged laed, rohkelt avarust ja valgust ning personaalne sissepääs tänavalt. Üürnikuks on oodatud kogemusega ja arusaadava finantsajalooga ettevõte.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee

VIIMASED BÜROOD UUENENUD ROCCA ÄRIMAJAS

Paldiski mnt 96, Haabersti, Tallinn


Viimased kaks vaba bürood ootavad üürnikke kaunilt rekonstrueeritud Rocca Ärimajas. Hoone on silmapaistev ja mugavalt ligipääsetav nii ühistranspordi, auto kui loodussõbralike transpordivahenditega. Valgusküllased ja stiilse siseviimistlusega bürood on valmis koheselt sisse kolimiseks.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

UUDISED


Juunikuu parimad maaklerid


I koht Kristjan Ploompuu
II koht Eduard Sorokin
III koht Danel Dalpsepp


Vajades nõu või abi ärikinnisvaras, võta ühendust parimatega! Aastakümned kogemust ja klientide usaldust, suurim arv eksperte ja läbimõeldud teenused: vahendamine, hindamine, haldamine, investeerimine ja nõustamine.

Hiljutised kajastused meedias:


KINNISVARA PODCAST: Ärikinnisvara kõige olulisemad turutrendid 

UUS MAA ÄRIKINNISVARA: Fahle Pargi ehitust hakkab juhtima Vilcon Ehitus 

ERR: Mida toob tulevik kaubanduskeskustele? 

UUS MAA ÄRIKINNISVARA: Uus reaalsus büroopindade turul 

UUS MAA ÄRIKINNISVARA: Turg tänases ebakindlas maailmas 

UUS MAA ÄRIKINNISVARA: Erilised büroohooned on klientide seas hinnas


Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.