Teema: Vaata parimaid uusi ärikinnisvara pakkumisi!

  

ÄRIPINNAD MEDITSIINI, ILU JA TERVISE VALDKONNA ETTEVÕTETELE

Mehaanika 21, Kristiine, Tallinn

 

Üürile anda äripinnad Mustamäe tee alguses ajatu arhitektuuriga Bliss Majas, mis hakkab koondama tervisevaldkonna ettevõtteid. Hoones tegutseb juba Bliss Dental Clinic. Üüripinnad ehitatakse välja kõigi üürnike vajadustele vastavalt.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

KAUNID ENERGIATÕHUSAD BÜROOD UUES SILMAPAISTVAS ÄRIMAJAS

Tatari 1, Kesklinn, Tallinn

 

Üürile anda viimased bürood ja mõned 1. korruse äripinnad silmapaistvas Kawe City büroohoones Vabaduse Väljakul. Tallinna keskseim asukoht, väärikad naabrid ning inspireeriv töökeskkond. Üüripinna valmimisel saad veel ise kaasa rääkida!


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

UNIKAALNE BÜROO TALLINNA VANALINNA SÜDAMES

Dunkri 7/ 9, Vanalinn, Tallinn

 

Üürile anda esinduslik 4-korruseline büroohoone Vanalinna südames, Raekoja platsi naabruses. 15. sajandist pärinev hoone sobib ideaalselt kontoriks ettevõttele, kes otsib omaette hoonet ning hindab keskaegse Vanalinna inspireerivat atmosfääri. Hoone juures on sisehoov, kus on mõned parkimiskohad.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

KOHESELT VABA STIILNE JA AVAR BÜROO

Kalasadama 4, Põhja-Tallinn

 

Hea üürihinnaga avar, stiilne ja täielikult möbleeritud büroo Tallinna Kuldsel Miilil. Büroos on avatud köök ja tööala, mitu konverentsiruumi ning videomängutuba. Hinnas on parkimiskohad nii töötajatele kui klientidele.


Igor Semjonov / +372 5681 8757 / igor.semjonov@uusmaa.ee

VIIMASED VABAD STOCK-OFFICE PINNAD SOLOS

Tala 2, Lasnamägi, Tallinn

 

Uus Solo Stock Office on silmapaistva arhitektuuri ja asukohaga ärihoone Lasnamäel, kus on üürile anda viimased kaks äripinda: 389,2 m² ja 664,7 m². Hoones on ladu-kontor-esindus tüüpi äripinnad, mille esimesel korrusel on esinduslikud kaubandus-/teeninduspinnad, tagaosas soojustatud laopinnad ning hoone teisel korrusel erineva suurusega büroopinnad.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

PEAGI VALMIV ENERGIATÕHUS BÜROOHOONE SÜDALINNAS

Maakri 23a, Kesklinn, Tallinn

 

Maakri tänava uusimas büroohoones Maakri HUB saad uue büroo kätte vaid kahe kuuga! Esimesed üürnikud on juba sisse kolinud, kuid veel on pakkuda erinevas suuruses büroosid. Hoone vastab BREEAM Outstanding sertifikaadile, mis tagab erakordselt mugava töökeskkonna ja madalad kõrvalkulud. Stiilne siseviimistlus ja kaunid linnavaated loovad inspireeriva atmosfääri.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

SISSEKOLIMISVALMIS STIILNE BÜROO RINGI KVARTALIS

Veerenni 38, Kesklinn, Tallinn

 

Üürile anda stiilse siseviimistlusega valgusküllane büroo energiatõhusas Ovaal Majas Ringi Kvartalis. Võimalik on üürida nii kogu kahte korrust hõlmav pind kui osa sellest - pakkuda pinnad alates ca 150 m². Läbimõeldud planeering, kenad vaated üle linna ja mugav parkimine hoone parkimismajas.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

VÄIKE MOODNE BÜROO UUES HOONES KÕIK HINNAS

Laki tn 4, Kristiine


Üürile anda kõik hinnas büroo uues ärihoones Laki tänaval. Sh on hinna sees kommunaalkulud ja internet. Sobib suurepäraselt väiksele ettevõtele!


Igor Semjonov / +372 5681 8757 / igor.semjonov@uusmaa.ee

KAUNIS BÜROO ÜLEMISTES - AASTA LÕPUNI SOODUSHIND

Lõõtsa 5, Ülemiste City

 

Üürile anda kaunis, avar ja sissekolimiseks valmis büroo Ülemiste Citys. Aasta lõpuni üür 50% soodsam ning üürihinnas on 10 parkimiskohta! Too oma ettevõte Ülemiste Citysse, mis on Eesti suurim äri- ja tehnoloogialinnak ning üks Tallinna populaarsemaid äripiirkondi!


Isabell Laast / +372 5628 0911 / isabell.laast@uusmaa.ee

MÜÜA PARIM ARENDUSKINNISTU MÕIGUS
Mõigu, Peetri alevik, Harjumaa

Müüa tugeva perspektiiviga kinnistu Tallinna külje all, Mõigu nõutud piirkonnas. Kinnistu keskelt hakkab läbi minema väike-ringtee, mis tõstab oluliselt kinnistu väärtust ja silmapaistvust. DP on taotluse viimases faasis ning hetkel käivad viimased läbirääkimised vallaga.


Danel Talpsepp / +372 5666 7437 / danel.talpsepp@uusmaa.ee

ASFALTEERITUD KINNISTU SAKU VALLAS

Tõdva, Saku vald

 

Müüa kehtiva detailplaneeringuga 7856 m² kinnistu Tõdval. Pakkumine koosneb kahest kinnistust (71801:006:1039 ja 71801:006:0385). Kinnistuid müüakse üheskoos - liitumistega tuleb kinnistu hinnaks 28,83 €/m² + elekter 130 €/A.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

5 T TELFRIGA TOOTMISPIND RAE VALLAS

Piloodi tee 2, Rae vald

 

Üürile anda 1022 m² suurune tootmispind, kus on 5 T tõstejõuga sildkraana, mis liigub üle kogu ruumi. Tootmisruumil on 4X4,35 m tõstuksed ja rekkaga saab sõita ruumi sisse. Parkimine on maja ees, territooriumil on ümber aed ning lukustatavad väravad. Pind on koheselt saadaval!


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

ESINDUSLIK, ÖKONOOMNE JA KVALITEETNE STOCK-OFFICE

Läike tee 42, Peetri, Rae vald


Algas esindusliku ja vaid kahe boksiga stock-office´i ehitus Peetris, Läike tee 42. Hoone tuleb betoonist, laadimissillaga ja maastlaadimise võimalusega. Mõeldud on kasutamise funktsionaalsusele ja mugavusele ning olemas on hea haldusteenus. Ühtlasi madalad kõrvalkulud ja väga mõistlik üürihind!


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

  

  

UUS MAA HALDUS: VÄIKSEM PORTFELL, SUUREM TÄHELEPANU

Uus Maa Ärikinnisvara haldusosakonna juht Marten Liiva kirjutab haldusteenuse olulisusest ja keerukusest tänasel turul ning meie prioriteetidest, millest tulenevalt oleme juhtiv ja eelistatud partner haldusteenuse valdkonnas.

ÄRIKINNISVARA 2023 ESIMESE POOLAASTA TURUÜLEVAADE

Mis toimus ärikinnisvara turul selle aasta esimesel poolaastal? Meie turuülevaade keskendub turuolukorrale ja trendidele brüoo-, kaubandus-, teenindus- ning lao- ja tootmispindade segmentides. Oleme välja toonud nii valminud kui valmimisel olevad hooned ja analüüsinud valitsevaid üürivahemikke ning pindade vakantsust.

Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.