Teema: Vaata, mis on uued parimad äripindade üüripakkumised!

ESMAKLASSILINE SÜDALINNA BÜROO KÕRGEL KORRUSEL

Maakri 30, Kesklinn, Tallinn

 

Üürile anda kaunite vaadete ja stiilse sisekujundusega büroo unikaalse Skyoni 15. korrusel. Pind on läbimõeldud ruumilahendusega ja valmis koheselt sisse kolimiseks. Võimalik on saada kasutamiseks ka kvaliteetne kontorimööbel. Ideaalne asukoht Tallinna ärielu südames, naabruses väärikad büroohooned, hotellid ja lai valik kohvikuid ning restorane.


Aira Veelmaa / 5689 3166 / aira@uusmaa.ee

STIILNE BÜROO AJALOOLISES HOONES

Maakri 21, Kesklinn, Tallinn

 

Üürile anda kaunis büroo Maakri Kvartali kõige silmapaistvama arhitekuuriga ajaloolises hoones, mis rekonstrueeriti 7 aastat tagasi. Avatud planeeringuga pind on väga valgusküllane ja avar. Säilinud on ajaloolisele hoonele omane karakter - kõrged kaldlaed, kandetalad ning suured avatavad aknad, mis pakuvad suurlinlikke vaateid ümbruse kõrghoonetele. Ideaalne asukoht ühes Tallinna mainekaimas ärikvartalis.


Aira Veelmaa / 5689 3166 / aira@uusmaa.ee

KAUNIS ÄRIPIND NÕMME SÜDAMES

Turu plats 3, Nõmme, Tallinn

 

Üürile anda hästi silmapaistev, kõrge lea ja suurte vitriinakendega äripind kohe Nõmme turu vastas. Sobib hästi kaupluseks, bürooks, showroomiks või ka kohvikuks. Pind on suurepäraselt nähtav tiheda liiklusega ristmikult ja fassaadile on võimalik panna oma ettevõtte logo. Naabruses on nii mugavad parkimisvõimalused kui ühistranspordipeatused.


Aira Veelmaa / 5689 3166 / aira@uusmaa.ee

STIILNE 1. KORRUSE ÄRIPIND VOLTA KVARTALIS

Tööstuse 47D, Põhja-Tallinn

 

Ilus vitriinakendega äripind Volta Loftide hoones, mis sobib hästi nii bürooks, showroomiks, kaupluseks kui teeninduseks või muuks otstarbeks, mis olemuselt eluhoone 1. korrusele sobib. Silmapaistev ja stiilse arhitektuuriga hoone asub käidava tänava ääres, kõrgelt hinnatud elupiirkondade keskmes. Parkimisvõimalus maja kõrval tänaval, bussipeatused mõne sammu kaugusel.


Aira Veelmaa / 5689 3166 / aira@uusmaa.ee

BÜROO-LADU NÕMME MODERNSEIMAS ÄRIHOONES

Viljandi mnt 41B/2, Nõmme, Tallinn

 

Nõmmel on valmimas modernne, mugavalt ligipääsetav ja väga hästi silmapaistev teenindus-, büroo- ja laohoone, mille naabriteks Magazin, Coop jpt kaubandusettevõtted. Hoones on üürile anda kaunid ruumid nii teeninduseks kui bürooks ning praktilsed laoruumid. Ühtlasi on teil võimalus kohandada kõik ruumid vastavalt oma ettevõtte vajadustele ja soovidele.

Anastassia Zorina / 5566 0932 / anastassia@uusmaa.ee

HEA ASUKOHAGA STOCK-OFFICE PEETRIS

Läike tee 1, Peetri, Rae vald

 

Üürile anda hästi silmapaistva ja hea asukohaga stock-office, kus esimesel korrusel on 75 m² suurune müügisaal-klienditeenindus ja teisel korrusel 60 m² suurune kontoriruum. Lisaks 150 m² suurune ladu kõrgusega 6,5 m ning uks suurusega 3x4 m.


Imre Aulis / 5825 2352 / imre@uusmaa.ee

KAASAEGNE TOOTMISPIND MAARDUS

Vana-Narva mnt 5, Maardu

 

Üürile anda kaasaegne äripind, mis sobib hästi nii laoks kui tootmiseks. Tööstusala suurus on 4300 m², büroo ja olmeruumid hõlmavad 531 m². Hoone juurde kuulub ka suur tarastatud ja asfaldiga kaetud hoov, mis võimaldab mugavat manööverdamist ja parkimist.


Imre Aulis / 5825 2352 / imre@uusmaa.ee

VÄGA HEA HINNAGA ÄRIPIND NÕMMEL

Valdeku 132, Nõmme, Tallinn

 

Üürile anda väga hea hinnaga äripind Nõmmel. Ladu suurusega 795 m², hind 3,7 eur/ m². Lao kõrgus 10,5 m, sildkraana 2,5T, gaasiküte. Büroo suurusega 273 m², hind 5.4 eur/ m². Büroos on kaasaegsed kontoriruumid ning mugav koosolekuruum.


Imre Aulis / 5825 2352 / imre@uusmaa.ee

16T TELFRIGA TOOTMISPIND

Jaama tee 6, Maardu

 

Üürile anda 11,5 m lae kõrgusega tootmispind, mida on võimalik vastavalt vajadusele jagada 250- 2500 m² suurusteks pindadeks. Varustatud Konecranes sildkraanadega, mille tõstevõime on 16 tonni ja tõstekõrgus 9,3 m ning olemas suured väravad 8x6 m ja 6x6 m.


Imre Aulis / 5825 2352 / imre@uusmaa.ee

UUS TOOTMISHOONE VANA-NARVA MNT PIIRKONNAS

Kärmu 19, Maardu

 

Maardu Tootmispargis on algamas uue tootmishoone ehitus, mille suurus on 2000 m² ja sisekõrgus 8 m. Üüripindade suurused on vahemikus 390-2000 m². Kõikides ruumides on 5 T telfer, 5X5 m tõstuksed ja korralikud olmeruumid. Hoone ehitatakse just tootmismugavusi arvestades, maja ees on suur asfaltplats ning osad boksid on läbisõidetavad.


Fred Linnukütt 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.