Teema: Vaata, mis on uued parimad ärikinnisvara üüripakkumised!

UUS ENERGIATÕHUS BÜROOHOONE MAAKRI HUB

Maakri 23a, Kesklinn, Tallinn

 

Maakri tänava uusim büroohoone Maakri HUB on valmimas ja pakkuda on veel eri suuruses üüripindu. Bürood ehitatakse välja vastavalt üürnike soovile. Hoone on stiilse siseviimistlusega ja energiatõhus, kõrvalkulud on madalad. NB! Kui sõlmida üürileping hiljemalt 29.02.2024 on kõrvalkulud terveks aastaks fikseeritud!

 

Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

HUBASED BÜROOD JA ÄRIPINNAD SÕLE ÄRIKESKUSES

Sõle 14, Põhja-Tallinn

 

Uues modernses Sõle Ärikeskuses on pakkuda mitmes suuruses bürood ja vitriinakendega 1. korruse äripinnad. Üüri paindliku lepinguga ruum hubases ühistöökontoris Sõle HUB või büroo mitmekümne töötajaga ettevõttele. Hoones pakub maitseelamusi uus restoran Sõle Mio. Hoone ümber on avarad puhkealad, keldrikorrusel jalgrataste hoiuruum ja duširuumid.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

PEAGI VALMIV ÄRIHOONE TÄNASSILMAS

Lepatriinu tee 4, Jälgimäe, Saku

 

Peagi valmiv Tänassilma teine hoone asub vahetult Jälgimäe tee ääres. Hoones on 460-1500 m² suurused pinnad ning ruumilahendused luuakse vastavalt kliendi vajadustele. Paindlik kontseptsioon võimaldab tuua ühe katuse alla nii töökoja, lao, tootmise, kontori kui esindusruumid. Hästi nähtav asukoht ja läbimõeldud taristulahendus annab head eeldused ka kaubandusega tegelevatele ettevõtetele.


Imre Aulis / +372 5620 3149 / imre.aulis@uusmaa.ee

KAUBANDUSPIND KIIRESTI ARENEVAS PIIRKONNAS

Viljandi mnt 168, Luige, Kiili vald


Üürile anda 198,9 m² suurune kaubanduspind, mis asub vaid 5 km kaugusel Tallinna piirist. Kaubandushoone mugav asukoht tagab hea nähtavuse ja kiire ligipääsu Tallinna ringteele ning Viljandi maanteele.


Imre Aulis / +372 5620 3149 / imre.aulis@uusmaa.ee

ESINDUSLIK, ÖKONOOMNE JA KVALITEETNE STOCK-OFFICE

Läike tee 42, Peetri, Rae vald


Valmimas on esinduslik kahe boksiga stock-office Peetris. Hoone tuleb betoonist, laadimissillaga ja maastlaadimise võimalusega. Mõeldud on kasutamise funktsionaalsusele ja mugavusele ning olemas on hea haldusteenus. Ühtlasi madalad kõrvalkulud ja väga mõistlik üürihind!


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

ILUS JA HUBANE BÜROO KOOS LAOPINNAGA

Tammsaare tee 92, Mustamäe, Tallinn

 

Üürile anda büroo ja ladu esinduslikus Mauruse Majas Mustamäe südames. Büroo asub 5. korrusel, kust on otse ligipääs parkimismajja. 1. korrusel ladu on omaette sissepääsuga tänavalt. Hoone on suurepäraselt nähtav ja mugavalt ligipääsetav ning parkimiskohti jätkub kõigile.

 

Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

SUUREPÄRASELT NÄHTAV VITRIINAKENDEGA ÄRIPIND
Osmussaare 8, Lasnamäe, Tallinn


Üürile anda suurte vitriinakende ja omaette sissepääsuga äripind Lasnamäe Ärimajas. Pind on hästi nähtav nii Osmussaare tänavalt kui Peterburi teelt ning fassaadile saab paigaldada reklaami. Hoone kõrval tasuta parkimine nii klientidele kui töötajatele. Naabruses on aktiivne äripiirkond ja suured elurajoonid.

 

Isabell Laast / +372 5628 0911 / isabell.laast@uusmaa.ee

SISSEKOLIMISEKS VALMIS BÜROO IDEAALSES ASUKOHAS

Jõe 2B, Kesklinn, Tallinn


Üürile anda kaunis, sissekolimiseks valmis büroo ideaalses asukohas kesklinnas. Avarad aknad tagavad rohkelt naturaalset valgust, luues avatud, õhulise ja inspireeriva töökeskkonna. Hoone asub kohe tänava ääres ning on klientidele hästi nähtav ja leitav.

 

Isabell Laast / +372 5628 0911 / isabell.laast@uusmaa.ee

IDEAALSE ASUKOHAGA LADU JA KONTOR

Viljandi maantee 41, Nõmme

 

Üürile anda ideaalse asukohaga kaasaegne ladu ja kontor. Suurte tõstustega lao suurus on 164,9 m² ja teisel korrusel on 31,4m² suurune kontor. Äripind asub kinnisel territooriumil, fassaadil saab eksponeerida oma reklaami tiheda liiklusega Viljandi maanteel möödujatele.


Imre Aulis / +372 5620 3149 / imre.aulis@uusmaa.ee

VÄGA KÕRGE LAEGA TOOTMISPIND MAARDUS

Lao 12, Maardu

 

Üürile anda väga kõrge laega tootmispind, mis asub 10-minutilise sõidu kaugusel Peterburi maanteest ning territoorium on ligipääsetav ka raskeveokitele. Hoone esimesel korrusel asub ca 800 m² suurune tootmispind ning hoone otstes asetsevad bürooruumid.


Imre Aulis / +372 5620 3149 / imre.aulis@uusmaa.ee

HEA ASUKOHAGA LAO- JA TOOTMISPIND SAUEL

Tule 29, Saue


Saue linnas vabanes hea asukoha, mugava ligipääsu ning madalate kõrvalkuludega 972 m² suurune lao-tootmispind, kus on kõrged tõstanduksed, 150A elekter ja väike kontor. Võimalik on lisaks üürida ka suurema kontori samas hoones.


Igor Semjonov / +372 5681 8757 / igor.semjonov@uusmaa.ee

MUGAVA ASUKOHAGA AVAR ÄRIPIND KRISTIINES

Sõpruse pst 151, Kristiine, Tallinn

 

Üürile anda 196 m² suurune äripind Škoda majas, mis sobib hästi bürooks, teeninduseks ja kaubanduseks. Pind on jagatud suurteks tubadeks klaasist vaheustega, mis annavad kogu pinnale rohkelt valgust ja avarust. Parkimine on tasuta ning ligipääs on mugav ka ühistranspordiga.


Igor Semjonov / +372 5681 8757 / igor.semjonov@uusmaa.ee

Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.