Teema: Vaata, mis on uued parimad ärikinnisvara üüripakkumised!

KAUNID BÜROOD JA ÄRIPINNAD SÕLE ÄRIKESKUSES

Sõle 14, Kristiine

 

Vastavatud modernses Sõle Ärikeskuses on pakkuda kaunid bürood ja mõned 1. korruse äripinnad. Üüri paindliku lepinguga ruum hubases ühistöökontoris Sõle HUB või büroo mitmekümne töötajaga ettevõttele. Hoone 1. korrusel pakub maitseelamusi uus restoran Sõle Mio. Hoone ümber on avarad puhkealad, keldrikorrusel jalgrataste hoiuruum ja duširuumid.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

STIILNE 1. KORRUSE ÄRIPIND VOLTA KVARTALIS

Tööstuse 47D, Põhja-Tallinn

 

Üürile anda silmapaistvalt avar suurte vitriinakendega 1. korruse äripind Volta Kvartalis. Pind sobib suurepäraselt nii restoraniks kui show-roomiks, teeninduseks või muuks, mis sobitub elumaja 1. korrusele. Pinna juurde kuulub ka ruumika terrassiala kasutamise õigus. Suurepärane asukoht uute üha kasvavate elukvartalite keskel!

 

Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

UUS ENERGIATÕHUS BÜROOHOONE TALLINNA SÜDAMES

Maakri 23a, Kesklinn, Tallinn

 

Aasta lõpuks valmib Maakri tänaval uus silmapaistev brüoohoone Maakri HUB. Hoone arendatakse vastavaks BREEAM Outstanding sertifikaadile, mis on kõrgeim tase jätkusuutlikus ja keskkonnateadlikus kinnisvara arenduses. See tagab mugava töökeskkonna ja madalad kõrvalkulud. Stiilne siseviimistlus ja kaunid vaated loovad tõeliselt inspireeriva atmostfääri.

 

Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

ESINDUS/LAOPIND NOVEMBRIS HINNAGA -30%

Tala 2, Lasnamäe, Tallinn

 

Viimane kompaktne esindus/laopind modernses, esinduslikus ja mugavas SOLO hoones. Pind on uus, valmis koheselt sisse kolimiseks ning tegu on ainsa vaba pinnaga, kus on rõdu. Sõlmides lepingu novembris, rakendub soodustus 30%!


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

VÕRRATU VAATEGA BÜROO SÜDALINNAS

Liivalaia 33, Kesklinn, Tallinn

 

Üürile anda valgusküllane ja kaunite vaadetega büroo Radisson Blu Hotel Olümpia 14. korrusel. Suurepärane asukoht linna südames ja ajatu hoone, mis on Tallinna üks tuntumaid maamärke. Üüripind on koheselt valmis sisse kolimiseks!


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

MAHUKAS KAASAJASTATUD TOOTMISHOONE KRISTIINES

Marja tn 7, Kristiine, Tallinn

 

Pakkumine ei ole avalikult portaalides, see on üksnes meie uudiskirja saajatele - üürile anda renoveeritud, soojustatud ja täielikult kaasajastatud 1850 m² tootmishoone Kristiines, mis asub kinnisel terriooriumil. Huvilise leidmisel vabaneb 6 kuu jooksul.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

UUS KAUNIS BÜROOPIND MÄNNIKUL

Männiku tee 112, Männiku

 

Üürile anda uus ja madalate kõrvalkuludega büroopind modernses A-klassi hoones. Logistiliselt hea asukoht, liikudes nii Sakust kesklinna suunas kui vastupidi. Eripakkumine aasta lõpuni: sõlmides 5-aastase üürilepingu on üür 2 kuud tasuta!


Isabell Laast / +372 5628 0911 / isabell.laast@uusmaa.ee

442 M² LAO/TOOTMISHOONE KRISTIINES

Marja tn 7, Kristiine, Tallinn

 

Pakkumine ei ole avalikult portaalides, see on üksnes meie uudiskirja saajatele - üürile anda 442,3 m² tootmishoone, mis asub kinnisel terriooriumil Kristiines. Vajadusel saab hoonele teha täiendavad aknad ja sissepääsu ka Artelli tänava poolt, mis võimaldaks ruume kasutada ka show-ruumina. Pinnal on 400A vool ning korralikud olmeruumid ja kontor.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

MAHUKAS ESTAKAATIDEGA LADU LASNAMÄEL

Sõstramäe tn 8, Lasnamäe, Tallinn

 

Üürile anda ladu/tootmine alates juulist 2024. Pinnal on elektrivõimsust 2X500A, 2 laadimisestakaati ja 1 uks maastlaadimiseks. Vajadusel saab juurde üürida väliterritooriumi ja katusealuse lao.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

HEA ASUKOHAGA LADU/ESINDUSHOONE PEETRIS

Vägeva tee 7, Peetri, Rae vald

 

Alates veebruarist 2024 on üürile anda kogu esindus/laohoone, mis paikneb väga hästi silmapaistvalt Vägeva tee ääres. Oma asukoha ja hinna poolest on tegu konkurentsitult parim pakkumisega antud piirkonnas.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.