Teema: Vaata, mis on uued parimad ärikinnisvara müügipakkumised!

MAJUTUSTEENUSEKS SOBIVAD ARENDUSPROJEKTID

Ülemiste City, Jüri ja Vana-Narva mnt

 

Müüa kolm erinevat arendusprojekti asukohaga Jüris, Vana-Narva maanteel ja Ülemiste Citys. Kõigil arendustel on suurepärane asukoht ja väga hea ligipääs. Ühikute maht 60 kuni 135 ning olemas vajalik dokumentatsioon.


Danel Talpsepp / 5666 7437 / danel@uusmaa.ee

IDEAALSE ASUKOHAGA KESKLINNA ÄRIPIND
Süda tn 4/Pärnu mnt 29, Kesklinn, Tallinn

Müüa mugavalt ligipääsetava asukohaga 1. korruse äripind silmapaistvas ja esinduslikus Das Haus hoones. Modernne, stiilse sisesviimistluse ning maast laeni vitriinakendega pind sobib suurepäraselt nii bürooks, showroomiks, kaupluseks kui teeninduseks.


Annika Dintsenko / 5650 6631 / annikad@uusmaa.ee

ESINDUSLIK ÄRIPIND MEDITSIINIETTEVÕTTELE
Vesivärava 50, Kesklinn, Tallinn

Silmapaistavas Kadrioru Plazas on müügiks kabinettidega äripind, mis on välja ehitatud meditsiiniettevõtte jaoks. Avar ja hubane vastuvõtuala, valgusküllased tööruumid ning suurepärane sisekliima. Soovi korral võimalik äripinda ka üürida.


Aira Veelmaa / 5689 3166 / aira@uusmaa.ee

HEA HINNAGA LAO- JA KONTORIHOONE VIIMSIS

Ampri tee 7a, Viimsi

 

Müüa korralik lao- ja tootmishoone, kus esimesel korrusel on laod-tootmisruumid ning teisel korrusel valgusküllane ja avar kaasaegne büroo. Teisele korrusele viib väike kaubalift, mis võimaldab ka raskemate esemete transporti ja ladustamist. Hoone on hoitud ja heas korras.


Fred Linnukütt / 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

ELAMUARENDUS LOODUSKAUNIS KERSALUS

Kersalu küla, Lääne-Harjumaa

 

Müüki on tulnud ligi 16 ha suurune ala, millel on kohe kehtestamisele minev elamumaade detailplaneering 39 elamukinnistuga. Tegu on tõeliselt looduskauni piirkonnaga, kus on vaikne ja turvaline ning naabruses kaunid eramud. Mereranda jalgsi või rattaga 2 km ning rongipeatus asub vaid 500 m kaugusel.


Fred Linnukütt / 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

KAUNITE VAADETEGA BÜROO SÜDALINNAS

Ahtri 6a, Kesklinn, Tallinn

 

Müüa ilus ja esinduslik büroo silmapaistvas ning hästi tuntud Admirali Majas. Pind asub 7. korrusel, kust avanevad kaunid vaated Vanalinnale ja sadamale. Büroo on avarate akendega, valgusküllane ja hea sisekliimaga ning pinna juurde saab osta parkimiskohad hoone parkimismajas.


Aira Veelmaa / 5689 3166 / aira@uusmaa.ee

KAHE SILDKRAANAGA KAASAEGNE TOOTMISHOONE

Aasa tee 6, Loo

 

Müüa kaasaegne tootmishoone, kus on olemas sildkraanad tõstevõimega 5 T ja kuhu on rasketranspordil mugav ligipääs igal aastaajal. Teritoorium on tarastatud ja vidovalvega ning kogu plats unikivikattega.


Fred Linnukütt / 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

IDEAALSE ASUKOHAGA ÄRIMAA KINNISTU KEILAS

Haapsalu mnt 64, Keila

 

Müüa ärimaa kinnistu Keila linnas, Rõõmu kaubamaja vastas, Haapsalu mnt ääres. Kinnistule on võimalik rajada kaks eraldiseisvat ärihoonet. Esimese hoome maksimaalne suletud brutopind 5200 m², teise hoone maksimaalne suletud brutopind 1600 m². Võimalik on ka kinnistu jagada ja osta vaid osa kinnistust.


Kuldar Vallandi / 5697 6272 / kuldar.vallandi@uusmaa.ee

DETAILPLANEERINGUGA KINNISTU TALLINNA RINGTEE ÄÄRES

Koplipere tee 9, Rae küla

 

Müüa kehtestatud detailplaneeringuga kinnistu, kuhu on võimalik rajada ärihoone (tootmine, ladu, büroo). Ehitusalune pind 12 665 m², maksimaalselt kolm korrust, kõrgus kuni 20 m. Kinnistu asub logistiliselt väga atraktiivses asukohas Tallinna ringtee ääres teeäärses hoonestuse reas. Hea silmapaistvus pakub suurepärast võimalust ettevõtte kaubamärgi reklaamimiseks ja tuntuse kasvatamiseks.


Kuldar Vallandi / 5697 6272 / kuldar.vallandi@uusmaa.ee

Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.