Teema: Vaata, mis on uued parimad ärikinnisvara müügipakkumised!

TUGEVAD RAHAVOO OBJEKTID HARJUMAAL

Tallinn, Harjumaa

 

Meie müügipakkumiste portfellis on mitmed tugevad rahavoo objektid alates 2 000 000 € kuni 10 000 000 €, tootlustega alates 8%. Soovides detailsemat infot, palume võtta ühendust!


Danel Talpsepp / +372 5666 7437 danel.talpsepp@uusmaa.ee

LÄBIMÕELDUD VALMISLAHENDUS ÜÜRIÄRIKS

Kesklinn, Tallinn

 

Müüa lühiajaliseks üüriks kohandatud 7 külaliskorterit Tallinna Südalinnas. Enamik kortereid on rõduga, kauni vaatega Vanalinnale. Ostes korraga kõik korterid, saate need soetada koos olemasolevate broneeringute ning broneerimis- ja haldussüsteemidega.

 

Kuldar Vallandi / +372 5697 6272 / kuldar.vallandi@uusmaa.ee

HEA ASUKOHAGA KAUNIS SÜDALINNA ÄRIPIND

Kentmanni 10, Kesklinn, Tallinn

 

Müüa esinduslik, inspireeriva atmosfäärgia äripind Kentmanni ja Rävala puiestee nurgal. Stiilne siseviimistlus, suured aknad ja ligi 4m kõrgune lagi 1. korrusel ning kaunid rustikaalsed paekiviseinad soklikorrusel. Omaette sissepääs ja suurepärane asukoht, parkimisvõimalus hoovis ja klientidele mugavalt maja ees tänaval.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

ATRAKTIIVNE RENOVEERITUD 1. KORRUSE ÄRIPIND
Gonsiori 33, Kesklinn, Tallinn

Hästi silmapaistev ja omaette sissepääsuga äripind Kadriorus. Pind on suurte akendega ja avar, mõne aasta ees põhjalikult renoveeritud. Hoone sisehoovis on parkimisvõimalus. Osta oma tarbeks või investeeringuks, sest on ka sale-and-leaseback võimalus.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

IDEAALSE ASUKOHAGA ÄRIMAA KINNISTU
Raeküla tee 9a, Rae vald

Müüki on tulnud suurepärase logistilise asukohaga ja hästi silmapaistev ärimaa kinnistu, kus on olemas liitumised vee, kanalisatsiooni ja gaasiga ning elekter A-tasuga. Kehtiv detailplaneering ning võimalik koheselt alustada projekteerimisega.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

VÄGA HEA HINNAGA KINNISTUD IKEA LÄHEDAL
Mõisaküla tee 8, Kurna küla, Rae vald

Müüa väga hea hinna ja kehtiva detailplaneeringuga kinnistud Kurna külas, Tallinna ringtee lähedal. Kohe üle tee on IKEA, Kurna kaubanduskeskus ja Maxima logistikakeskus.

Imre Aulis / +372 5620 3149 / imre.aulis@uusmaa.ee

Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.