Teema: Vaata juulikuu parimaid ärikinnisvara pakkumisi!

VIIMASED ÄRIPINNAD KALARANNA KVARTALIS

Kalaranna 8, Põhja-Tallinn


Kalaranna Kvartal on päris esimene mereäärne oma liivarannaga kvartal, mida kaunistab kaunis maastikuarhitektuur ja kus on palju põnevaid viise aja veetmiseks. Kalarannas on pakkuda veel mitmed uued vitriinakendega I korruse äripinnad, mis on erinevates suurustes ja ruumiplaneeringutega. Tule tutvuma!


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee

KAUNITE VAADETEGA BÜROO MAAKRI TORNIS

Maakri 19/1, Kesklinn, Tallinn


Üürile anda eksklusiivne büroo Maakri Kvartali kõrghoone 14. korrusel. Esinduslik ja inspireeriva atmosfääriga pind vabaneb juba lähiajal. Soovi korral saab uus üürnik soetada ka mööbli. Maakri Kvartal on ideaalse asukohas südalinna ärielu südames ning hoone fassaadile saab paigaldada ka ettevõtte logo.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

ERLADI SISSEPÄÄSUGA KAUNIS ÄRIPIND

Talli 4, Kristiine, Tallinn


Üürile anda aasta tagasi valminud äripind mainekas Kristiine City arenduses. Suurte akendega ja kauni siseviimistlusega pind paikneb kortermaja 1. korrusel. Sobib hästi nii bürooks kui teeninduseks või showroomiks. Hinnas sisaldub ka kaks parkimiskohta kohe mugavalt ukse ees.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

STIILNE BÜROO POPULAARSES TELLISKIVI KVARTALIS

Telliskivi 60/1, Põhja-Tallinn


Üürile anda läbi kahe korruse paiknev kõrge lae ja suurte akendega büroopind. Kaunid vaated, funktsionaalne avatud planeeringuga kontor, soovi korral saab soetada ka kvaliteetset mööblit. Lisaväärtuseks on Telliskivi suurepärane atmposfäär ning mugav parkimine.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

EKSKLUSIIVNE MEREVAATEGA RESTORANIPIND NOBLESSNERIS

Vesilennuki 24, Põhja-Tallinn


Üürile anda merevaate, vitriinakende ja suure terrassialaga I korruse restoranipind, mis on valminud Noblessneri sadamalinnaku uues ehitusetapis. Piirkonnas on suurejoonelise arhitektuuriga ajaloolised tööstushooned, rannapromenaad, jahisadam ning kodude ja äripindade uusarendus. Noblessner koondab kultuurisündmusi, kunsti, äri, loovust ja merekultuuri. Kõik vana renoveeritakse, kõik uus on hoolikalt läbi mõeldud!


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee

UUS STIILNE BÜROOHOONE LINNA SÜDAMES

Maakri 23a, Kesklinn, Tallinn


Juba suvel valmib Maakri tänaval silmapaistev Maakri HUB, kus on pakkuda büroosid alates 150 . Hoone arendatakse vastavaks BREEAM Outstanding sertifikaadile, mis on kõrgeim tase jätkusuutlikus ja keskkonnateadlikus kinnisvara arenduses. See tagab erakordselt mugava töökeskkonna ja madalad kõrvalkulud.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

SUUREPÄRASELT SILMAPAISTEV VITRIINAKENDEGA ÄRIPIND
Kadaka tee 4, Mustamäe, Tallinn

Üürile anda atraktiivne 1. korruse äripind Kadaka teel esinduslikus K1 ärihoones. Omaette sissepääsuga pind koosneb avarast suurte vitriinakendega müügisaalist ja laopinnast. Hoone taga on eraldi sissepääs kauba laadimiseks. Pind on hästi silmapaistev tiheda liiklusega Kadaka teelt ning fassaadile on võimalik panna oma reklaam.

Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

BÜROOPINNAD PEAGI AVATAVAS SÕLE ÄRIKESKUSES
Sõle 14, Põhja-Tallinn

Endise Telia majana tuntud hoonekompleks läbib 2023. aasta suveks põhjaliku uuenduskuuri ja avatakse Sõle Ärikeskusena. Hoones on pakkuda eri suuruses büroosid, alates ca 15  pindadest ühistöökontoris Sõle HUB kuni ca 720  suuruste korrusteni hoonekompleksi B-korpuses. Hoone juurde rajatakse avarad puhkealad, keldrikorrusele jalgrataste hoiuruum ja duširuumid, 1. korrusel avavad sügiseks uksed restoran ja pagar.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

MODERNNE ÄRIPIND JA MUGAV PARKIMISKOHT SIKUPILLIS

Katusepapi 16, Sikupilli, Tallinn


Büroopind sisaldab kolme ruumi koos kaasaegse köögimööbli ja sisseehitatud garderoobiga. Lagede kõrgus on 2,9 m ja avarad 3-kordsed pakettaknad avanevad Katusepapi tänavale ja siseõue. Lisandväärtuseks personaalne sanitaarsõlm ja olemas on soojustagastusega sundventilatsioon. Parkimin tõkkepuuga territooriumil ning hind sisaldab kahte parkimiskohta.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 eduard.sorokin@uusmaa.ee

ESINDUSLIK, ÖKONOOMNE JA KVALITEETNE STOCK-OFFICE

Läike tee 42, Peetri, Rae vald


Algas esindusliku ja vaid kahe boksiga stock-office´i ehitus Peetris, Läike tee 42. Hoone tuleb betoonist, laadimissillaga ja maastlaadimise võimalusega. Mõeldud on kasutamise funktsionaalsusele ja mugavusele ning olemas on hea haldusteenus. Ühtlasi madalad kõrvalkulud ja väga mõistlik üürihind!


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

MODERNNE JA MUGAVA LIGIPÄÄSUGA STOCK-OFFICE

Betooni põik 8, Lasnamäe, Tallinn


Järgmise aasta kevadeks valmib Betooni põik 8 multifunktsionaalne hoone, kus on ladu/tootmine mugavalt üheskoos kontoriga. Valikus on 95-600 m² suurused lao-/tootmispinnad läbi kahe korruse ja III korrusel on 4 m lagedega laod või arhiiviruumid. III korrusele viivad 2 kaubalifti. Hinnavahemik 5,5-8 €/m².


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

MUGAVAD BÜROOPINNAD SINISES ÄRIMAJAS

Sõpruse pst 151, Kristiine, Tallinn


Üürile anda avarad ja valgusküllased büroopinnad suurustes 68 , 120  ja 143  Kristiines, Sinises Ärimajas. Mugavad ja kaunid bürood loovad igati meeldiva ja inspireeriva töökeskkonna. Parkimine on hinnas ning kliendid saavad mugavalt parkida maja hoovis. Ühtlasi on võimalus sisustada ruum mööbliga ning mugavalt lähedal asuvad nii poed kui söögikohad.


Igor Semjonov / +372 5681 8757 / igor.semjonov@uusmaa.ee

OMAETTE SISSEPÄÄSUGA BÜROO AJALOOLISES HOONES

Tõnismägi 9, Kesklinn, Tallinn


Üürile anda ilus ja hubane äripind Tõnismäe tänaval asuva ajaloolise ärihoone 1. korrusel. Pinnale on mugav omaette sissepääs koos oma privaatse hoovialaga ja üürihinnas sisaldub kaks parkimiskohta. Klientidele on parkimisvõimalus maja ees tänaval.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

SUUREPÄRASE ASUKOHAGA AVAR ÄRIPIND

Poordi 3, Kesklinn, Tallinn


Üürile anda avara planeeringu ja kõrgete lagedega 108  suurune äripind, mis sobib ideaalselt kaubandus- ja teeninduspinnaks. Suurepärane asukoht ja ligipääs nii jalgsi kui transpordiga, vitriinaknad avaneva otse Poordi promenaadile ning äripinnal on omaette sissepääs.


Igor Semjonov / +372 5681 8757 / igor.semjonov@uusmaa.ee

Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.