Teema: Vaata augustikuu parimaid ärikinnisvara pakkumisi!

VAIKNE JA ROHELINE OAAS TALLINNA SÜDAMES

Maakri 23a, Kesklinn, Tallinn


Sügisel valmib Maakri tänaval uus silmapaistev brüoohoone Maakri HUB. Hoone arendatakse vastavaks BREEAM Outstanding sertifikaadile, mis on kõrgeim tase jätkusuutlikus ja keskkonnateadlikus kinnisvara arenduses. See tagab erakordselt mugava töökeskkonna ja madalad kõrvalkulud. Stiilne siseviimistlus ning kaunid linnavaated loovad inspireeriva atmostfääri.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

HÄSTI SILMAPAISTEV SÜDALINNA ÄRIPIND

Narva mnt 7B, Kesklinn, Tallinn

 

Sügisel vabaneb silmapaistev 1. korruse äripind Narva maanteel, kauni arhitektuuriga Zenith Ärimajas. Kõrge lae ja maast laeni vitriinakendega pind sobib kaupluseks või showroomiks. Suurepärane asukoht, mis on olnud üks Tallinna tuiksooni ning trammitee jm tänavate ehituse järgselt saab uue elu.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

EKSKLUSIIVNE MEREVAATEGA RESTORANIPIND NOBLESSNERIS

Vesilennuki 24, Põhja-Tallinn


Üürile anda merevaate, vitriinakende ja suure terrassialaga I korruse restoranipind, mis on valminud Noblessneri sadamalinnaku uues ehitusetapis. Piirkonnas on suurejoonelise arhitektuuriga ajaloolised tööstushooned, rannapromenaad, jahisadam ning kodude ja äripindade uusarendus. Noblessner koondab kultuurisündmusi, kunsti, äri, loovust ja merekultuuri. Kõik vana renoveeritakse, kõik uus on hoolikalt läbi mõeldud!


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee

VIIMASED ÄRIPINNAD KALARANNA KVARTALIS

Kalaranna 8, Põhja-Tallinn


Kalaranna Kvartal on päris esimene mereäärne oma liivarannaga kvartal, mida kaunistab kaunis maastikuarhitektuur ja kus on palju põnevaid viise aja veetmiseks. Kalarannas on pakkuda veel mitmed uued vitriinakendega I korruse äripinnad, mis on erinevates suurustes ja ruumiplaneeringutega. Tule tutvuma!


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 / eduard.sorokin@uusmaa.ee

AVAR MADALATE KOMMUNAALIDEGA ÄRIPIND

Sõpruse pst 151, Kristiine, Tallinn


Üürile anda 143 m² suurune äripind hea asukohaga Sinises Ärimajas, mis sobib suurepäraselt bürooks ja teeninduseks. Avarad ruumid, sisustatud kööginurk, reguleeritav sisekliima ja soodsad kommunaalid. Sh on üürihinna sees 5 parkimiskohta.


Igor Semjonov / +372 5681 8757 / igor.semjonov@uusmaa.ee

AVAR MÖBLEERITUD BÜROO UUES ÄRIHOONES

Laki 4, Kristiine, Tallinn

 

Üürile anda avar, maast laeni akende ja korraliku sisustusega büroo uues modernses ärihoones. Tasuta parkimine, madalad kommunaalkulud ning lähedal asub rohkelt söögikohti ja uus Selver. Koli oma ettevõte sisse kasvõi juba homme!


Igor Semjonov / +372 5681 8757 / igor.semjonov@uusmaa.ee

BÜROOD JA ÄRIPINNAD SÕLE ÄRIKESKUSES
Sõle 14, Põhja-Tallinn

Sügiseks põhjaliku uuenduskuuri läbinud endine Telia Maja avatakse modernse Sõle Ärikeskusena. Hoones on pakkuda eri suuruses büroosid, alates ca 17 m² pindadest ühistöökontoris Sõle HUB kuni ca 720 m² suuruste korrusteni. Hoone juurde rajatakse avarad puhkealad, keldrikorrusele jalgrataste hoiuruum ja duširuumid. Hoone 1. korrusel avab uksed restoran, samas on pakkuda ka kaubanduspindu.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

SUUREPÄRASELT SILMAPAISTEV VITRIINAKENDEGA ÄRIPIND
Kadaka tee 4, Mustamäe, Tallinn

Üürile anda atraktiivne 1. korruse äripind Kadaka teel esinduslikus K1 ärihoones. Omaette sissepääsuga pind koosneb avarast suurte vitriinakendega müügisaalist ja laopinnast. Hoone taga on eraldi sissepääs kauba laadimiseks. Pind on hästi silmapaistev tiheda liiklusega Kadaka teelt ning fassaadile on võimalik panna oma reklaam.

Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

5 T TELFRIGA TOOTMISPIND RAE VALLAS

Piloodi tee 2, Rae vald

 

Üürile anda 1022 m² suurune tootmispind, kus on 5 T tõstejõuga sildkraana, mis liigub üle kogu ruumi. Tootmisruumil on 4X4,35 m tõstuksed ja rekkaga saab vajadusel sõita ruumi sisse. Tootmisruumide juurde kuulub ka 60,5 m² kontoripind ning pesu- ja riietusruumid.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

22M SISEKÕRGUSEGA TOOTMISHOONE SAUEL

Tehase 2, Turba, Saue

 

Müüa tootmishoone, mida on seni kasutatud metalli tootmiseks. Hoone tootmishalli sisekõrgus on 22 m ja sildkraana tõstevõime 75T. Ühtlasi on tootmisruumis 5T, 15T, 20T sildkraanad. Kõrval löövides on 2-4T telfrid. Elektrivõimsust on 3X1280A, olemas tsentraalne vesi ja kanalisatsioon.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

HÄSTI NÄHTAV KINNISTU VILJANDI MNT ÄÄRES

Nõmme tee 2, Saustinõmme, Saku

 

Müüa Viljandi mnt ääres hea nähtavuse ja mõlemas suunas peale-/mahasõiduga ristmikul ärimaa kinnistu suurusega 3884 m². DP järgi ehitusalune lubatud 600 m², 2 korrust, 2 hoonet. Joogiveetrassiga ja kanalisatsiooniga on liitumised tasutud, liitumispunktid kinnistu piiril olemas, sh puurkaev 45m tehnoloogilise vee jaoks.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

SUUR LAOPIND JA ASFALTEERITUD TERRITOORIUM

Saha tee 20, Loo, Jõelähtme

 

Üürile anda 611 m² suurune ladu koos 1600 m² suuruse asfalteeritud ja kinnise territooriumiga. Olemas vesi ja kanalisatsioon ning väike kontorimajake. Sobib hästi suureks tootmiseks.


Igor Semjonov / +372 5681 8757 / igor.semjonov@uusmaa.ee

ESINDUSLIK, ÖKONOOMNE JA KVALITEETNE STOCK-OFFICE

Läike tee 42, Peetri, Rae vald


Algas esindusliku ja vaid kahe boksiga stock-office´i ehitus Peetris, Läike tee 42. Hoone tuleb betoonist, laadimissillaga ja maastlaadimise võimalusega. Mõeldud on kasutamise funktsionaalsusele ja mugavusele ning olemas on hea haldusteenus. Ühtlasi madalad kõrvalkulud ja väga mõistlik üürihind!


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

MODERNNE ÄRIPIND JA MUGAV PARKIMISKOHT SIKUPILLIS

Katusepapi 16, Sikupilli, Tallinn


Büroopind sisaldab kolme ruumi koos kaasaegse köögimööbli ja sisseehitatud garderoobiga. Lagede kõrgus on 2,9 m ja avarad 3-kordsed pakettaknad avanevad Katusepapi tänavale ja siseõue. Lisandväärtuseks personaalne sanitaarsõlm ja olemas on soojustagastusega sundventilatsioon. Parkimin tõkkepuuga territooriumil ning hind sisaldab kahte parkimiskohta.


Eduard Sorokin / +372 5622 2256 eduard.sorokin@uusmaa.ee

Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.