Teema: Uus Maa uudiskiri: oluline info üürikorterite defitsiidi ja krundi ostmise kohta

Hea sõber!


Suvi on lõpuks käes! Oleme kõik seda kaua oodanud ning mõte merest, päikesest ja hommikul kauem magamisest toob rahu hinge. Kinnisvaraturg muidugi ei puhka ja nii on ka Sinu ees olev uudiskiri tavapäraselt asjalik.


Nagu ikka, vaatame üle, mis kinnisvaraturul praegu aset leiab. Kuumimaks märksõnaks on endiselt üüriturg, aga tähelepanu tõmbab ka endiselt kasvav hinnatase. Lisaks turuinfole jagame ka kasulikke nippe ning viskame pilgu ajalukku.


Suvi on ilus aeg uue kodu valimiseks. Teatame rõõmuga, et meie pakkumiste hulka on lisandunud kaks uut arendusprojekti: Viimsis asuv Tammeõie park ning Tallinna vanalinna rajatav Suur-Karja 12 korterelamu. Mõlema projekti vastu on huvi väga suur, seega tasub kiirustada.


Soovime Sulle head lugemist ning ilusat suve! Ja kui tekib kinnisvarateemalisi küsimusi siis tea, et oleme Sinu jaoks alati olemas.


Üürikorterite defitsiit tekitab juba järjekordi

 

Suure nõudluse taga on nii põgenikud Ukrainast kui ka õige pea saabuvad tudengid ning huvilised moodustavad suisa järjekordi.


Kui varem küsiti maaklerite käest, kas ehk midagi uut ja huvitavat on müüki tulemas, siis nüüd on sellele lisaks hakatud uurima, mida ja millal on saabumas üüriturule. Mitmed kliendid, kes on üürikorteritest ilma jäänud, võtavad ennast nii öelda üüripakkumiste järjekorda.


PUUST JA PUNASEKS: krundi ostmine


Soov maale kolida on viimaste aastate jooksul pidevalt kasvanud. Samas käib kinnistu ostmisega kaasas ka omajagu nüansse, mille peale ostuhuviline ei pruugi kohe tullagi.


Maa ostmine vajab läbimõtlemist ja erinevate asjade selgekstegemist. Nagu öeldakse – tark ei torma. Seda isegi olukorras, kus turg niisugust mõtteviisi ehk alati ei soosi.

UUSARENDUSED

SUUR KARJA RESIDENTS – AINUS UUSARENDUS TALLINNA VANALINNAS

 

Nüüd on võimalik omada korterit UNESCO maailmapärandi nimistus olevas ajaloolises majas, kus on kõige kaasaegseim siselahendus.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

MEREÄÄRNE ELUKESKKOND "TAMMEÕIE PARK"

 

„Tammeõie park“ on kaunis, privaatne ja eksklusiivne uus elukeskkond loodust ja mere lähedust armastavale inimesele. Müügil veel viimased kinnistud!


Rohkem infot leiad SIIT!

HARKURANNA TORN - LIHTNE ARMUDA


Miljonivaatega luksuslikud 2- kuni 4-toalised korterid Harku järve ääres!


Korterite kohta leiad infot SIIT!

TELETORNI KODUD


Tallinna ühes prestiižseimas linnaosas Pirital on juba saadaval uued kauaoodatud korterid. Kortereid müüakse ka vaba planeeringu võimalusega, mis võimaldab planeerida just oma unistuste kodu!


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

PÄRNU MNT 43B - KONDITSIONEER HINNAS!


Viimane võimalus soetada kodu südalinna luksuslikus butiikmajas!


Korteri kohta leiad infot SIIT.

SAVI 43 - UUDNE KORTERELAMU TARTUS

 

Kaasaegne privaatne elukeskkond vaikses piirkonnas, hinnatud ja koduse Tammelinna servas, kus kõik eluks vajalik mugaval kaugusel. Saadaval veel mõned korterid!


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!


Maikuus tehti Tallinnas 1027 korteritehingut, 2021. aasta maiga võrreldes on tehingute arv tõusnud 13,6%.


Korteritehingute mediaanhind Tallinnas oli 2837€/m2, mis eelmise aastaga võrreldes on tõusnud lausa 31,6%.


AJALUGU: 30 aastat Eesti kinnisvaraturgu


Eesti kinnisvaraturg on 30 aasta jooksul näinud suuri võite ja valusaid kaotusi, teinud läbi tohutuid arenguetappe ning jõudnud lõpuks maailmatasemele.


Pärast taasiseseisvumist algas kinnisvaraturu vaikne ülesehitustöö. Tulid omandireform ja vara ostu-müügitehingud mitmes valuutas. Kinnisvaraturu kui selliseni jõuti umbes viie-kuue aastaga.


Kinnisvaraeksperdid: kahjumeid on sisse võtnud kõik


Uus Maa Kinnisvarasaate külalised on Uus Maa investeeringute nõustamise osakonna juht Danel Talpsepp ning Uus Maa ärikinnisvara büroo- ja kaubanduse osakonna juht Eduard Sorokin.


Kinnisvarasektoris lepingud jätkuvalt kehtivad ning suured arendajad broneeringute tühistamisi mainekahju tõttu lubada ei saa. Olukorra tõttu on kahjumeid pidanud vastu võtma aga kõik osapooled.