Teema: Uus Maa laienes Kagu-Eestisse

Hea kinnisvarahuviline!


Kevad on käes, loodus tärkab ja sirutab end välja. Ka kinnisvaraturg on elu sisse saanud ning ostuhuvilised on hakanud usinalt kodusid vaatamas käima ja tehinguid tegema.


Seekord tuleb meie peauudis Võrust, kus uksed avas Uus Maa 16. frantsiis Eleven. Võru keskväljakul ajaloolises tuletõrjemajas asuvas kontoris töötab kolm maaklerit ning kättesaadavad on kõik Uus Maa kvaliteetsed teenused kinnisvaravahendusest kuni hindamise ja juriidilise nõustamiseni.


Lisaks anname ülevaate kinnisvaraturul toimuvast. Vaatame, mis on toimunud ja mis võiks edasi saada. Kinnisvaraturg on aktiivne, kuid praegustel segastel aegadel kulub tarkus ja hea nõu marjaks ära.


Loomulikult on meil ka häid pakkumisi koduotsijaile. Uusi kortereid leidub nii ääre- kui vanalinnas, nii üksikuile kui peredele.


Kõik parimad pakkumised, viimased uudised ning meie spetsialistide kontaktid leiate aadressilt www.uusmaa.ee


Toredat kevade jätku,

Sinu Uus Maa

Hoonete sundrenoveerimise plaan pani kinnisvaraturu kihama

Aastaalguse vaikelu kinnisvaraturul on asendunud kevadise aktiivsusega. Kuigi euribor on endiselt teema number üks, tekitas klientides suurt elevust ka Euroopa Liidu hoonete renoveerimise plaan.


Uus Maa laienes Kagu-Eestisse

Uus Maa Kinnisvarabüroo frantsiiside perekonnaga liitus peamiselt Kagu-Eesti 11 vallas tegutsev Uus Maa Eleven.


„Meie eesmärk on pakkuda lõuna-eestlastele täiemahulist kinnisvarateenust nii vahenduse, hindamise kui ka konsultatsiooni osas,“ selgitas Uus Maa Eleveni juhatuse liige Christina Luhamets.

UUSARENDUSED

LENDERI AED - VARAJASED BRONEERIJAD ON EELISSEISUS


Tallinnasse Piritale on kerkimas moodne kolmekorruseline neofunktsionalistlikus stiilis elegantne kortermaja, kuhu tuleb vaid 10 valgusküllast, avarat ja läbimõeldud planeeringutega kodu.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

HARKURANNA TORN - SINU UUS KODU 15 000€ SOODSAMALT


Vali imelise linnavaatega 4-toaline korter ning saad lisaks TASUTA maa-aluse parkimiskoha. Pakkumisel on ka erihinnaga 2- kuni 3-toalisi kortereid.


Korterite kohta leiad infot SIIT!

PÖÖRISE 3 - SINU UUS KODU 10 000€ SOODSAMALT


Kohe varsti on valmimas Pöörise 3. Uues 12-korruselises majas on avara planeeringuga kaasaegsed 2- kuni 3-toalised korterid. Igal korteril on oma rõdu, panipaik ja parkimiskoht.


Tutvu korterite hindade ja plaanidega SIIN!

SUUR-KARJA RESIDENTS - AINUS UUSARENDUS TALLINNA VANALINNAS


Nüüd on võimalik omada korterit UNESCO maailmapärandi nimistus olevas ajaloolises majas, kus on kõige kaasaegseim siselahendus. Saadaval veel 9 korterit!


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!


UUS TEENUS - SISEKUJUNDUS KODUDELE


Meie poolt pakutavad kodud muutuvad nüüd veelgi ilusamaks, sest Uus Maaga alustas koostööd professionaalne sisekujundaja, kes teeb igale meie poolt pakutavale korterile või majale stagingut ehk stiilselt kujundatud müügiks ette valmistamist. Koostööpartneriteks on meil Tallinna Kaubamaja Kodumaailm ja Perenne Interior.


Nii saab iga meie poolt müüdav objekt, olgu möbleeritud või tühi, kaunilt kujundatud ja professionaalselt pildistatud. Tänu sellele paistavad kõik meie poolt pakutavad korterid ja majad teiste seast silma ja leiavad ostja hoopis kiiremini.


Sisekujundusteenus on kõigile Uus Maa klientidele tasuta!

SOOVID KINNISVARA HINNATA?


UUS MAA 28 kutselist hindajat teostasid 2022. aastal 7534 eksperthinnangut üle Eesti.


  • Eksperthinnang valmib pärast vara ülevaatust keskmiselt 3 tööpäeva jooksul.

  • UUS MAA eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik Eestis tegutsevad pangad.


TELLI HINDAMINE UUS MAA-st!


Märtsikuu parimad kinnisvaramaaklerid


Märtsis tegi üle-eestiliselt parima tulemuse punktisüsteemis Uus Maa Elamus büroo maakler Reili Kimmel ja käibes Uus Maa City büroo maakler Erki Sepa.


Kui soovid, et Sinu kinnisvara ostu- või müügitehingu eest kannaksid hoolt Eesti suurima, tuntuima, professionaalseima ja hoolivaima kinnisvarabüroo maaklerid, siis võta meiega ühendust: uusmaa@uusmaa.ee


LUXUM by Uus Maa on pühendunud Eesti luksuskinnisvara rahvusvahelisele müügile


Oleme teie jaoks hoolikalt välja valinud kõige unikaalsema ja eksklusiivsema kinnisvara, et teil oleks võimaliks saada igal ajahetkel mugavalt ja kiiresti ülevaade turu parimast.

Otsid ostjat? Või hoopis üürilist?


Kinnisvara ostu- ja üürisoovide nimekirja leiad meie veebilehelt.