Teema: Uued parimad ärikinnisvara müügi- ja üüripakkumised!

HEA ASUKOHAGA ARENDUSKINNISTU ENAMPAKKUMINE
Vana-Rootsi, Peetri alevik, Rae vald

Müüa väga hea ja silmapaistva asukoha ning perspektiiviga arenduskinnistu Tallinna külje all, Mõigu nõutud piirkonnas. Planeeritud ehitusalune pind 10 320 m², suletud brutopind 29 350 m². Alustatud on detailplaneeringut ning veel võimalik oma nägemust realiseerida. Huvi registeerimine ning hinnapakkumised on oodatud kuni 15.07.2024!

Danel Talpsepp / +372 5666 7437 / danel.talpsepp@uusmaa.ee

TUGEVA POTENTSIAALIGA ARENDUSKINNISTU PIRITAL
Kose tee 59, Pirita, Tallinn

Müüa hästi nähtav 100% ärimaa kinnistu Kose tee ja Vabaõhu tee ristmikul, mis sobib ideaalselt ettevõtte kontoriks, teeninduspinnaks või väiksemate pindadega ärihoone rajamiseks. Kinnistul on 491.1 m² suletud netopinnaga 1-korruseline hoone, mida saab kuni 33% ulatuses laiendada.

Kuldar Vallandi / +372 5697 6272 / kuldar.vallandi@uusmaa.ee

ERIHINNAGA MODERNNE SÜDALINNA ÄRIPIND
Süda tn 4, Kesklinn, Tallinn

Kampaaniahind 6 kuuks! Üürile anda väga hea ja mugavalt ligipääsetava asukohaga 1. korruse äripind silmapaistvas ja esinduslikus Das Haus hoones. Modernne, stiilse sisesviimistluse ning maast laeni vitriinakendega pind sobib suurepäraselt nii bürooks, showroomiks, kaupluseks kui teeninduseks.


Annika Dintsenko / +372 5650 6631 / annika.dintsenko@uusmaa.ee

ESINDUSLIK ÄRIPIND MEDITSIINIETTEVÕTTELE
Vesivärava 50, Kesklinn, Tallinn

Silmapaistavas Kadrioru Plazas on müügiks kabinettidega äripind, mis on välja ehitatud meditsiiniettevõtte jaoks. Avar ja hubane vastuvõtuala, valgusküllased tööruumid ning suurepärane sisekliima. Soovi korral võimalik äripinda ka üürida.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

ERINEVAD ÄRIPINNAD T1 KAUBANDUSKESKUSES
Peterburi tee 2, Tallinn

T1 kaubanduskeskuses on üürile anda erinevad äripinnad nii bürooks, toitlustuseks kui kaubanduseks. Eesti kaasaegseim kaubanduskeskus T1 on väga hästi silmapaistev ning ideaalse asukohaga Tallinna transpordi tuiksoonel, võimaldades kõikjalt mugavat ja kiiret ligipääsu.

Annika Dintsenko / +372 5650 6631 / annika.dintsenko@uusmaa.ee

UUS STIILNE BÜROO TELLISKIVI TÄNAVAL
Telliskivi 57B, Kalamaja, Tallinn

Üürile anda uus büroo täielikult rekonstrueeritud Telliskivi 57B büroohoones. Avar ja valgusküllane pind on valmis sisse kolimiseks. Hoone juures on mugavad parkimisvõimalused, lühikese jalutuskäigu kaugusel on Telliskivi Kvartal, kus hulgaliselt söögikohti ja meelelahutust.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

BÜROOD JA ÄRIPINNAD UUES SÕLE ÄRIKESKUSES
Sõle 14, Põhja-Tallinn

Uuenduskuuri läbinud Sõle Ärikeskuses on väga head üüripakkumised. Hoones on nii omaette sissepääsuga 1. korruse äripinnad kui eri suuruses bürood, sh paindliku lepinguga tööruumid ühistöökontoris. Hoone on väga meeldiva atmosfääriga, olemas on jalgrataste hoiuruum koos duširuumidega ning roheline õueala.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

VALGUSKÜLLANE KAUBANDUSPIND NÕMME ROHELUSES
Viljandi mnt 41B/2, Nõmme, Tallinn

Nõmmel on valmimas kaasaegne, keskkonnasõbralik ja silmapaistev teenindus- ja büroohoone, mille naabriteks Magazin, Coop jpt kaubandusettevõtted. Tallinna-Viljandi mnt liiklustihedus on keskmiselt 15 000 sõidukit päevas, mis tagab ettevõttele suurepärase nähtavuse. Ideaalne võimalus kohandada ruumid vastavalt ettevõtte vajadustele ja soovidele.

Valeria Sernova +372 5666 4037 / valeria@uusmaa.ee

KAUNIS KABINETTIDEGA BÜROOPIND KESKLINNAS
Pärnu mnt 18, Kesklinn, Tallinn

Üürile anda eksklusiivne büroopind elegantses ärihoones Vabaduse väljaku lähedal. Pind paikneb teisel korrusel ning aknad avanevad hoone mõlemale poole. Büroos on 8 kabinetti, nõupidamisruum ja köök. Ligipääs on 24/7 ning akendest avanevad kaunid vaated.

Isabell Laast / +372 5628 0911 / isabell.laast@uusmaa.ee

VITRIINAKENDEGA ÄRIPIND MAINEKAS DELTA PLAZAS

Pärnu mnt 141, Kesklinn, Tallinn


Üürile anda vitriinakende ja omaette sissepääsuga kaunis äripind Delta Plazas. Pind on suurepäraselt silmapaistev Pärnu maanteelt ja hoone fassaadile saab paigaldada reklaami. Mugav parkimine klientidele kohe ukse ees ning töötajatele parkimismajas.


Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

SILMAPAISTEV VITRIINAKENDEGA ÄRIPIND HAABERSTIS
Meistri tn 16, Haabersti, Tallinn


Üürile on anda avar esimesel korrusel paiknev eraldi sissepääsuga äripind, mis on ideaalne nii bürooks, kaubanduseks kui teeninduseks. Hinna sees on 7 parkimiskohta, klientidele on tasuta parkimine tänaval ning fassaadile saate paigaldada oma reklaam, mis aitab hästi tõsta teie silmapaistvust.

Isabell Laast +372 5628 0911 / isabell.laast@uusmaa.ee

STIILNE BÜROOPIND PORTO FRANCOS

Laeva 1, Kesklinn, Tallinn

 

Üürile anda stiilse sisearhitektuuriga pind Porto Franco esimeses hoones. Pind on 5,4 meetri kõrguse laega, maast laeni akendega ning valgusküllane. Sobib hästi bürooks, aga ka stuudioks või showroomiks. Suurepärane asukoht Tallinna Kuldsel miilil, mugavad parkimisvõimalused nii töötajale kui kliendile.

Aira Veelmaa / +372 5689 3166 / aira.veelmaa@uusmaa.ee

Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.