Teema: UUS MAA märtsikuu KINNISVARAKIRI

Hea kinnisvarahuviline!


Kätte on jõudnud märts ning kevadised meeleolud hakkavad tasapisi võimust võtma. Kinnisvaraturul tähendab see elavnemist ning mõtted uuest kodust või suvilast saavad enam teoks.


Praegusel keerulisel ajal on kõige olulisem püüda säilitada võimalikult rahulik meel ja oma otsused põhjalikult läbi kaaluda. Kui Sul on kinnisvaraküsimusi, soov osta, müüa või üürile anda korter, siis on meie inimesed alati olemas ning valmis nõustama kõigis tekkida võivates küsimustes. Kogenud spetsialisti nõu kulub praegu marjaks ära.


Käesolevast uudiskirjast leiad ülevaate kinnisvaraturul toimuvast ning põnevaid pakkumisi nii enesele kodu rajamiseks kui ka investeeringuks. Nõuanderubriigis räägime maakleri vahendustasust ja selle kujunemisest ning meil on ka üks rõõmustav uudis luksuskinnisvarale spetsialiseerunud butiikbüroolt Luxum.


Head lugemist!


Uus Maa Luxum hinnati rahvusvahelisel konkursil parimaks


Uus Maa kõige eksklusiivsemale kinnisvarale pühendunud butiikbüroo Luxum on globaalselt hoo sisse saanud ja pälvib üha enam rahvusvahelist tähelepanu, olles värskelt pärjatud Luxury Lifestyle Award poolt auväärse tunnustuse ja tiitliga kui parim luksuskinnisvarabüroo Eestis.


Puust ja punaseks: maakleri vahendustasu

 

Kinnisvaramaaklerite vahendustasu on otseses seoses pakutava teenuse kvaliteedi ja mahuga. Levinud arvamus, et maakler paneb vaid kuulutuse üles ja jääb siis ootama, professionaalide puhul ei kehti.


On olemas kirjutamata reegel, mis kehtib ka vahendusteenuse puhul, on “kvaliteetne teenus maksab”. Väga hea ja professionaalse hambaarsti, juristi, juuksuri, maakleri jms spetsialisti teenus maksab keskmisest rohkem.

UUSARENDUSED

HARKURANNA TORN - LIHTNE ARMUDA


Miljonivaatega luksuslikud 2- kuni 4-toalised korterid Harku järve ääres!


Korterite kohta leiad infot SIIT!

JÄRVE TORNID - KÕRGEMALT ON PAREMAD VAATED!

6 viimast korterit Torn 1-s!

Vaata videot SIIT.

PÄRNU MNT 43B - KONDITSIONEER HINNAS!


Viimane võimalus soetada kodu südalinna luksuslikus butiikmajas!


Korteri kohta leiad infot SIIT.


Kõige rohkem läks kinnisvara kallimaks Põhja-Tallinnas


Eelmisel aastal tõusis Põhja-Tallinnas korteri ruutmeetri mediaanhind 14 protsenti 2470 euroni ning tehingute arv kasvas lausa 50%


Kuna tänavu uute korterite arv võrreldes mullusega kasvab, siis leevendab see veidi nõudlust. Kui mullu lisandus Tallinnasse ligi 2500 uut korterit siis sel aastal peaks see 3000 ehk 2018.-2019. aasta tasemele jõudma.


Maad ostes kontrolli kõike topelt


Uus Maa Kinnisvarasaate külalised on Harjumaa ja Harku kutseline maakler Ketlin Jundas ning jurist Karlis Kolk.


Saates selgitatakse, mida tähendab maa sihtotstarve, kuidas toimub selle muutmise protsess ning mida on maaomanikuna võimalik teha, kui maa sihtotstarve ei vasta soovidele.