Teema: Tallinnas tehti ajaloo kalleim korteritehing🤝

Hea kinnisvarahuviline!


Ilmad on kuumad ja kuumad on ka seekordsed uudised🔥


Anname teada, et Uus Maa vahendas Eesti läbi aegade kalleima korteritehingu, mille käigus leidis uued omanikud Tallinnas Pirita teel asuv penthouse.


Alustasime uue elamurajooni müüki🏘️ Tallinna külje all Muuga aedlinnas. Keraheina elamukvartalis on pakkumisel 12 paarismajakrunti, mille üldpinnad on vahemikus 907-1394 ruutmeetrit. Vaata lähemalt siit!


Selle aasta kevadisest Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja kutseeksamist võttis osa neli Uus Maa Maakri büroo maaklerit, kes tõeliste professionaalidena selle ka edukalt läbisid. Seega on meie uuteks kutselisteks maakleriteks Laime Riisimäe, Lii Salusaar, Maris Tämmo ja Pirje Soonurm. Palju-palju õnne ja edukaid tehinguid!💐


Soovime Sulle mõnusat jaanipäeva ja kauneid valgeid öid!☀️

Sinu Uus Maa

Arendused tõstsid tublisti Tallinna hinnataset

Mais muutus Eesti kinnisvaraturg taas mõnevõrra aktiivsemaks ning kasvasid ka keskmised hinnatasemed. Suuremates linnades andsid tooni uusarendused.

Tallinnas tehti ajaloo kalleim korteritehing

Eesti suurim kinnisvarabüroo Uus Maa vahendas juuni alguses Pirital Meerhofi majas Tallinna ajaloo kalleima korteri müügitehingu. Tehingut nõustanud Uus Maa vanemkonsultandi Annika Leet’i sõnul oli tegemist kahekorruselise ainulaadsete mere- ja vanalinna vaadetega katusekorteriga, mis osteti koduks.

UUSARENDUSED

KERAHEINA - KAUNID KINNISTUD MUUGAL


Elamukvartalis on pakkumisel 12 paarismajakrunti, mille üldpinnad on vahemikus 907-1394 ruutmeetrit. Olemas ehitusluba, paarismajade projekt ja detailplaneering.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

LENDERI AED - VARAJASED BRONEERIJAD ON EELISSEISUS


Tallinnasse Piritale on kerkimas moodne kolmekorruseline neofunktsionalistlikus stiilis elegantne kortermaja, kuhu tuleb vaid 10 valgusküllast, avarat ja läbimõeldud planeeringutega kodu. Saadaval veel 8 korterit!


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

HARKURANNA TORN - SINU UUS KODU 15 000€ SOODSAMALT


Vali imelise linnavaatega 4-toaline korter ning saad lisaks TASUTA maa-aluse parkimiskoha. Pakkumisel on ka erihinnaga 2- kuni 3-toalisi kortereid.


Korterite kohta leiad infot SIIT!

PÖÖRISE 3 - SINU UUS KODU KUNI 10 000€ SOODSAMALT


Uues 12-korruselises majas on avara planeeringuga kaasaegsed 2- kuni 3-toalised korterid. Igal korteril on oma rõdu, panipaik ja parkimiskoht.


Tutvu korterite hindade ja plaanidega SIIN!


MEIL ON 4 UUT KUTSELIST KINNISVARAMAAKLERIT!


Selle aasta kevadisest Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja kutseeksamist võttis osa neli Uus Maa Maakri büroo maaklerit, kes tõeliste professionaalidena selle ka edukalt läbisid. Meie uuteks kutselisteks maakleriteks on Laime Riisimäe, Lii Salusaar, Maris Tämmo ja Pirje Soonurm.


Maikuu parimad kinnisvaramaaklerid


Mais tegi üle-eestiliselt parima tulemuse punktisüsteemis Uus Maa Five Stars büroo maakler Ly Johanson ja käibes Uus Maa Nord büroo maakler Diana Allik.


Kui soovid, et Sinu kinnisvara ostu- või müügitehingu eest kannaksid hoolt Eesti suurima, tuntuima, professionaalseima ja hoolivaima kinnisvarabüroo maaklerid, siis võta meiega ühendust: uusmaa@uusmaa.ee

SOOVID KINNISVARA HINNATA?


UUS MAA 28 kutselist hindajat teostasid 2022. aastal 7534 eksperthinnangut üle Eesti.


  • Eksperthinnang valmib pärast vara ülevaatust keskmiselt 3 tööpäeva jooksul.

  • UUS MAA eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik Eestis tegutsevad pangad.


LUXUM by Uus Maa on pühendunud Eesti luksuskinnisvara rahvusvahelisele müügile


Oleme teie jaoks hoolikalt välja valinud kõige unikaalsema ja eksklusiivsema kinnisvara, et teil oleks võimaliks saada igal ajahetkel mugavalt ja kiiresti ülevaade turu parimast.

Otsid ostjat? Või hoopis üürilist?


Kinnisvara ostu- ja üürisoovide nimekirja leiad meie veebilehelt.