Teema: Sooduskampaania: Erihinnaga müügi- ja üüripakkumised!

KESKLINNA ÄRIPIND - KAKS KUUD ÜÜRIVABAD

Laeva 2, Kesklinn, Tallinn

 

Esinduslikus Navigaatori majas on üürile anda omaette sissepääsuga atraktiivne tänavatasandi äripind. Pinnale on sissepääs nii Ahtri kui Laeva tänavalt, samuti hoone mõlemast fuajeest. Pind on kõrge laega ja avatud planeeringuga, parkimine kliendile ukse ees. Kui kolid sisse hiljemalt septembris, on kaks kuud üürivabad, tasud ainult kõrvalkulud!


Aira Veelmaa / 5689 3166 / aira@uusmaa.ee

ERIHIND ESINDUS- JA LAOPINDADELE ÜLOS

Suur-Sõjamäe 13a, Tallinn

 

Aasta lõpuni üürihind 7 eur/m²! Pakume kahte esindus-laopinda Suur-Sõjamäe tee ääres kaasaegses ja esinduslikus ÜLO hoones. Boksidel on enda katel ja muud kommunikatsioonid, tasute ainult enda kulutatud energia eest. Majal on kaasaegsed nutilahendused, mis teevad boksi kasutamise eriti mugavaks. Praegu saab veel valida endale sobiliku boksi!


Fred Linnukütt / 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

ERIHINNAGA TELFRITEGA TOOTMISHALL MAARDUS

Jaama tee 6, Maardu

 

Pakkuda erihinnaga tootmishall Iru Elektrijaama läheduses, kust on kiire ja mugav ligipääs Peterburi teele ja Tallinna ringteele. Tootmispind 2500 m², lae kõrgus 11,5 m. Varustatud sildkraanadega, mille tõstevõime on 16 tonni ja tõstekõrgus 9,3 m. Suured väravad mõõtudega 8x6 m ja 6x6 m.


Imre Aulis / 5825 2352 / imre@uusmaa.ee

ERIHIND KAUNI VAATEGA BÜROOLE SÜDALINNAS

Maakri 19/1, Kesklinn, Tallinn

 

Allüürile anda ilus avar ja kaunite vaadetega büroo Maakri Kvartali tornmaja 11. korrusel. Maakri Kvartal on Tallinna üks esinduslikeimaid ärikvartaleid. Siin saad oma ettevõtte väärikalt silmapaistvaks muuta otse Tallinna ärielu südames. Kuni aasta lõpuni on üür vaid 10 eur/m² - mida varem sisse kolid, seda pikem on soodushinnaga sisseelamisperiood!


Aira Veelmaa / 5689 3166 / aira@uusmaa.ee

ERIHINNAGA SILMAPAISTEV STOCK-OFFICE PEETRIS

Tartu mnt 173, Peetri

 

Erihind suurepärase asukohaga ja Tartu maanteelt hästi silmapaistvatele stock-office pindadele! Igal boksil on oma iseseisvad kommunikatsioonid, mis tagab üürniku jaoks veelgi madalamad kõrvalkulud juba niigi energiatõhusas hoones. Valida on võimalik kahe koheselt saadava boksi vahel!


Fred Linnukütt / 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

UUED BÜROOD AASTA LÕPUNI ERIHINNAGA

Telliskivi 58B/1, Põhja-Tallinn


Üürile anda erinevas suuruses bürood täielikult rekonstrueeritud Telliskivi 57B/1 büroohoones. Pinnad on kaunid ja valgusküllased, võimalus ühiskasutatavate puhke- ja nõupidamisruumide ning katuseterrassi kasutamiseks. Aasta lõpuni sisseelamishind vaid 13-14 eur/m², sõltuvalt pinna suurusest!


Aira Veelmaa / 5689 3166 / aira@uusmaa.ee

ERIHINNAGA KAASAEGNE LADU-BÜROO KIILIS

Kangru tee 6b, Vaela küla, Kiili

 

Üürile anda alla 5 eur/m² hinnaga stiilne ja maitsekalt viimistletud stock-office tüüpi äripind. Kontor on silmapaistvalt kaunis ning boksil on madalad kõrvalkulud. Lepingu sõlimimise hetkest esimesed kolm kuud üürisoodustust 30%!


Fred Linnukütt / 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

ERIHIND HEA NÄHTAVUSEGA ÄRIPINNALE

Mäepealse 2, Mustamäe, Tallinn

 

Müüa väga hea nähtavusega ja omaette sissepääsuga äripind Mustamäel. Erihind -50€/m² (16 630 €) kuni 30.09.2024. Pind on heas seisukorras, suurte akendega ja valgusküllane. Äripinna juures on parkimine lubatud kõigile äripindade omanikele, üürnikele ja klientidele.


Kuldar Vallandi / 5697 6272 / kuldar.vallandi@uusmaa.ee

ERIHIND TUGEVA POTENTSIAALIGA KINNISTULE

Vaabina küla, Antsla vald, Võru

 

Müüa erihinnaga -25 000 € kolm kõrvuti asuvat kinnistut Võru maakonnas. Kinnistute osas on tehtud päring Elektrilevisse päikesepargi rajamiseks ning saadud kooskõlastus 499kW päikesepargi osas. Kinnistul paikneb 3726 m² ehitusaluse pinnaga laut. Kinnistul on oma pumbajaam ja 600A voolu.


Kuldar Vallandi / 5697 6272 / kuldar.vallandi@uusmaa.ee

Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.