Teema: 🏡Olukord kinnisvaraturul: ega kodu ostmata jää

Hea kinnisvarahuviline!


Kodu ostmiseks ei ole kunagi õiget või vale aega⏰ Kui on vaja, siis tuleb oma mõte ellu viia. Just sellest kirjutab meie pealoos ka Uus Maa Luxumi kutseline maakler Lii Salusaar.


Et uue kodu valimine oleks lihtsam, oleme siia uudiskirja lisanud mitmeid uusi arendusprojekte Kalamajas, Pirital, Mustamäel ja Nõmmel. Vali aga endale meeldiv linnaosa välja!💛


Uus Maa müügi- ja üüripakkumised on leitavad kõigis portaalides. Kui soovid aga uue kodu või büroo leida enne teisi, soovitame kiigata leheküljele Kinnisvara24.ee, kus meie kuulutusted ilmuvad 48h enne teisi portaale🤩


🔥Kõik Uus Maa pakkumised, värsked uudised ja kontaktid leiad aga SIIT.


Tegusat novembri jätku🍁

Sinu Uus Maa

Enne kevadet ei juhtu kinnisvaraturul midagi põnevat

Eesti kinnisvaraturg on jõudnud „tiksumise“ faasi, kus põhjapanevaid sündmuseid pole mõtet enne kevadet oodata.

Olukord kinnisvaraturul: ega kodu ostmata jää

Ebakindlust tuleviku osas on endiselt palju – kui kõrgele tõuseb Euribor? Kas töökoht säilib? Kuhu suunas arenevad sõjad? See kõik ei mõju üldisele meelestatusele positiivselt ja seda mitte ainult kinnisvaraturul.


Aga, olenemata meid ümbritsevast olukorrast, ei jää kinnisvaraturg päriselt seisma. Ostupõhimõtted mõneti muutuvad, kuid üldjoontes on vajadused kodu järele ju ikka samad.

UUSARENDUSED

LENDERI AED ON VALMIS! TULE TUTVUMA NÄIDISKORTERIGA!


Tallinnasse Piritale on kerkinud moodne kolmekorruseline neofunktsionalistlikus stiilis elegantne kortermaja, kuhu tuleb vaid 10 valgusküllast, avarat ja läbimõeldud planeeringutega kodu. Saadaval veel 8 korterit!


Tule kliendipäevale 23. novembril kl 17.00-19.00! Rohkem infot ja registreerumine SIIN.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

BRONEERI KORTER SEL AASTAL NING SÄÄSTA 10 000€!


Pöörise uues 12-korruselises majas on avara planeeringuga kaasaegsed 2- kuni 3-toalised korterid. Broneerides korteri sel aastal, siis on panipaik ja parkimiskoht hinna sees.


Tutvu korterite hindade ja plaanidega SIIN!

W170 - elegantsed butiikmajad Nõmme roheluses!


Nõmmel on valmimas kaks stiilset butiikmaja, kus on kokku vaid 18 kahe- kuni viietoalist korterit. Siin leiavad omale kodu nii suured kui ka väikesed pered, sest ruumi on kõigile piisavalt.


Modernsed kivimajad on ümbritsetud suure aiaga. Igal korteril on panipaik ning parkimiskoht majaaluses garaažis. Lisaks saab parkida ka hoovis.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

SOO 45 - väike B-energiaklassi butiikmaja Kalamaja südames!


Majas on kokku vaid 5 korterit. Maja valmib 2024. aasta kevadel.


Kortereid iseloomustavad mõnusad avarad ja hästi läbimõeldud läbi maja planeeringud, küllusliku päevavalgust annavad suured maast laeni aknad.


Kõigil korteritel on rõdud, mis avanevad lõunasuunalisse hoovi. Parkimine on kinnises hoovis. Igale korterile on ettenähtud panipaik soklikorrusel.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!


Oktoobrikuu parimad kinnisvaramaaklerid


Oktoobris oli üle-eestiliselt kõige tegusam Uus Maa Pluss büroo maakler Martin Vendla ning käibe parim oli Uus Maa Luxum maakler Kairi Vanem.


Kui soovid, et Sinu kinnisvara ostu- või müügitehingu eest kannaksid hoolt Eesti suurima, tuntuima, professionaalseima ja hoolivaima kinnisvarabüroo maaklerid, siis võta meiega ühendust: uusmaa@uusmaa.ee

SOOVID KINNISVARA HINNATA?


UUS MAA 28 kutselist hindajat teostasid 2022. aastal 7534 eksperthinnangut üle Eesti.


  • Eksperthinnang valmib pärast vara ülevaatust keskmiselt 3 tööpäeva jooksul.

  • UUS MAA eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik Eestis tegutsevad pangad.


LUXUM by Uus Maa on pühendunud Eesti luksuskinnisvara rahvusvahelisele müügile


Oleme teie jaoks hoolikalt välja valinud kõige unikaalsema ja eksklusiivsema kinnisvara, et teil oleks võimaliks saada igal ajahetkel mugavalt ja kiiresti ülevaade turu parimast.

Otsid ostjat? Või hoopis üürilist?


Kinnisvara ostu- ja üürisoovide nimekirja leiad meie veebilehelt.