Teema: Mida peab sisaldama äripinna üürileping❓


MIDA PEAB SISALDAMA ÄRIPINNA ÜÜRILEPING?

„Kinnisvaras räägime üürilepingutest mitte rendilepingutest,“ kinnitas Fred Linnukütt raadiosaate alguses ühe olulise põhitõe.

Üürilepingus peaks kindlasti olema välja toodud need 6 punkti:
  1. Lepingu tähtaeg
  2. Üürihind
  3. Üürihinna tõus
  4. Kõrvalkulud
  5. Lepingu rikkumine
  6. Maamaks ja kindlustus
Detailsemat infot äripinna üürilepingu kohta saate lugeda Äripäeva artiklist või kuulata Äripäeva raadiosaatest Kinnisvaratund.

OKTOOBRIKUU PARIM ÄRIPINDADE MAAKLER
HEAD PAKKUMISED TURUL
Ringi Büroode kvartalis on käimas uue büroohoone ehitus - ca 4800m2 büroopinda mahutav A-energiaklassi hoone valmib 2020. aasta sügisel. Pakkuda on ka mõned terrassidega pinnad. Kui vajad uut bürood, siis võta ühendust!

KONTAKTANDMED
Aira Veelmaa
+372 5689 3166
aira.veelmaa@uusmaa.ee

Üürile anda esimese korruse äripind Bravo kaubanduskeskuses Lasnamäel. Pind on hea nähtavusega, sobib nii kaubanduseks, teeninduseks kui ka toitlustuseks.


KONTAKTANDMED
Alexey Yavnashan
+372 56 815 445
alexey.yavnashan@uusmaa.ee


Üüri büroo uues esinduslikus ja modernses südalinna büroohoones Büroo 31! See on osa 2020. a alguses valmivast eksklusiivsest Das Haus arendusest, Pärnu mnt 31, mis on Tallinna Kesklinna uus maamärk ja ei jää kellelgi märkamata. Bürood neile, kes väärivad parimat!

KONTAKTANDMED


Fahle Park on unikaalne äri- ja elukvartal. Arenduse I ja II etapis (2020. aasta lõpuks) valmib Eesti Meedia peakontor ning renoveeritakse ajaloolised hooned: kokku 30 000 m2 äripinda. Esimesel korrusel paiknevad bürood, teenindus, restoranid, kõrgematel korrustel bürood. Veel on pakkuda erinevaid pindu, küsi lisainfot!

KONTAKTANDMED
Aira Veelmaa
+372 5689 3166
aira.veelmaa@uusmaa.ee

Üürile anda vitriinakende ja omaette sissepääsuga 1. korruse äripind Mustamäe tee ääres. Klientidele väga mugav tasuta parkimine ukse ees ning võimalus paigaldada hoonele hästi nähtav reklaam - kui otsid head asukohta oma ärile, siis võta ühendust!



KONTAKTANDMED
Aira Veelmaa
+372 5689 3166
aira.veelmaa@uusmaa.ee

Lasnamäe linnaosas, aadressil Priisle tee 18 valmib 2020. aastal uus multifunktsionaalne ärihoone. Pindade suurused alates 55 m2 kuni 3500 m2.

KONTAKTANDMED
Alexey Yavnashan
+372 56 815 445
alexey.yavnashan@uusmaa.ee


PEAGI VALMIB! Üürile anda viimane äripind juba 2020. aasta alguses valmivas hoones Astro Kvartalis, Kadaka tee 131/5. Hea asukoht, väärikad naabrid ja uus esinduslik pind annab Sinu ärile uue hoo! Veel saab tulevane üürnik ruumilahenduse ja siseviimistluse osas kaasa rääkida, tasub kiirustada! 

KONTAKTANDMED
Aira Veelmaa
+372 5689 3166
aira.veelmaa@uusmaa.ee

Üürile anda personaalne sissepääsuga äripind Niine Loomemajas!



KONTAKTANDMED
Mihkel Kaarjärv
+372 56 857 530
mihkel.kaarjarv@uusmaa.ee

Üürile anda hea nähtavusega äripind Suur-Sõjamäe tänava ääres!

KONTAKTANDMED
Mihkel Kaarjärv
+372 56 857 530
mihkel.kaarjarv@uusmaa.ee

SAAME TUTTAVAKS



Aira Veelmaa
Äripindade kutseline maakler
+372 5689 3166
aira.veelmaa@uusmaa.ee



Kaua oled Uus Maas töötanud?
Selle aasta augustis sai 5 aastat, kui Uus Maa perega liitusin. Olen õnnelik selle otsuse üle ja ääretult tänulik kõigile kolleegidele, kes mind alati toetavad.

Milline on Sinu meeldejäävaim tehing?
Meeldejäävaid tehinguid on 5 tööaasta jooksul olnud päris palju. Mõned seetõttu, et on palju aega võtnud - sel juhul on lõpptulemuseni jõudmine peaaegu nagu maratonivõit :) Samuti on meeldejäävad need tehingud, kus õnnestunud kokku viia kaks osapoolt, kelle jaoks konkreetne tehing on olnud ideaalne lahendus. Loomulikult on meeldejäävad ka rahalises mõttes suurimad tehingud, kuid tihti ei ole materiaalne pool tähtis, sest rahalises vääringus üsna väike tehing võib osapoolte jaoks olla väga oluline ja positiivsed emotsioonid jäävad kauaks meelde.

Mis inspireerib ja annab Sulle energiat?
Minu suur kirg on reisimine ja ka reiside planeerimine, võib öelda, et vähemalt ühe reisi planeerimine on praktiliselt kogu aeg käsil. Meelidvad sihtkohad, kus saab imetleda arhitektuuri, kaunist loodust ning kogeda uusi maitseid ja seiklusi. Kodus viibides veedan tööst vaba aega meelsasti lähedaste seltsis, kultuuri ja toiduelamusi nautides, hea meelega kokkan ja küpsetan ka ise. Kindlasti pean saama piisavalt liikuda - kõige rohkem meeldib tennist mängida, ujuda ja tantsida. Ja väga palju inspiratsiooni ja energiat annab mulle töö ja inimesed, kellega töö kokku viib.

Mis on Sinu saladus hea tagasiside saamisel klientidelt?
Arvan, et kõige olulisem on olla kliendi jaoks olemas ja päriselt hoolida. Kindlasti on tähtis ausus, personaalne suhtlus ja kiire reageerimine küsimuste või probleemide korral. Annan alati endast parima, et klientidele abiks olla.

Millal tuleb kinnisvarakrahh?
Kas just krahh, aga mingisugune tagasilöök ilmselt tulemata ei jää, kui kõik seda väga ootavad ja kardavad. Aga mulle tundub, et praegu ei peaks liigselt muretsema. Kui maailmas just midagi ootamatut ei juhtu, mis üleüldise kriisi vallandaks, siis ei näe põhjust kinnisvarakrahhi saabumiseks. Pigem võib rääkida stabiliseerumisest, mis on juba vaikselt toimumas ning see on igati normaalne.

Miks töötad kinnisvaras?
See on minu jaoks ideaalne töö - huvitav ja mitmekülgne, sest iga päev on erinev ja kunagi ei teki rutiini. Mulle meeldib, et mu töös on palju on suhtlemist erinevate inimestega, kes igaüks kokkuvõttes mulle midagi õpetab. Ja mul on maailma parimad kolleegid - see on põhjus, miks ma just Uus Maas töötan. 

UUS MAA MEEDIAS
KUULA JÄRGI:




LOE JÄRGI:





Maakri 19/1 V korrus, Tallinn, Harjumaa 10145, Estonia
Võite igal ajal tellimise lõpetada või oma kontaktandmeid muuta.