Teema: Leiame parimad alternatiivid sinu olemasolevale äripinnale!

Hea ettevõtja ja juht,


Suvel on hea lasta end kurssi viia ärikinnisvaraturuga, vaadata üle oma üürilepingu kehtivusaeg ja lasta enda lauale kanda uued pakkumised. Tihti on ettevõtjad avastanud, et neil ei ole nii suurt pinda vaja või lõppeb üürileping näiteks aasta pärast ja arvatakse, et uue otsimisega on aega.

 

Täna on paljud projektid seisma pandud, kuid ollakse valmis ehitusega alustama niipea kui konkreetne üürnik olemas. Selleks oleks meil hea aeg enne suurt suve kohtuda ja lubada meil teile tutvustada võimalusi, mida te portaalidest ei näe ja ei tea ka otsida.

 

Selleks pakume uut Kinnisvarakuraatori teenust, mis laseb teil suvel puhata või keskenduda oma põhitööle ja suve lõpuks on konkreetselt teie ettevõtte vajadustele vastav kogu vajalik info laual, et teil oleks võimalik järgmise aasta eelarvesse juba uue pinna kulud sisse arvestada.

 

Kinnisvarakuraatori teenus annab teile:

/  Vabaduse tegeleda puhkuse või oma põhitööga

/  Te ei pea kinnisvara info hankimiseks kulutama enda ja oma inimeste tööaega

/  Kontrollitud info tuleb ühest kanalist

/  Info jõuab teieni täpselt, kokkulepitud ajal ja viisil

/   Saate endale usaldusväärse kinnisvarapartneri, kes seisab teie huvide eest


Vaata videot kuraatorteenusest SIIN.

PARIMAD ÜÜRI- JA MÜÜGIPAKKUMISED

PREMIUM-KLASSI ÄRIPINNAD LASNAMÄE SÜDAMES

Tala 9, Lasnamäe, Tallinn

 

2025. aasta keskel valmiv ärihoone, mis hõlmab ulatuslikku laopinda ladustamise kõrgusega kuni 7,5 m. Üürnikul on võimalus suunata hoone lõplikku ehitusprojekti, sh ruumipaigutust, pinna suurust, sissepääsude asukohti jpms, et ruum vastaks üürniku spetsiifilistele tegevusvajadustele.

Imre Aulis / +372 5825 2352 / imre.aulis@uusmaa.ee

UUED UNIKAALSED ÄRIPINNAD MÄNNIKUL

Silikaltsiidi 10/Lubiliiva 12, Männiku

 

Üürile anda modernsed 400 - 30 000 m² suurused äripinnad Männikul. Mugav ligipääs veoautodega, kiire ühendus sadamate ja kiirteedega ning hea ühendus Tallinna ringtee, Narva, Tartu ja Pärnu maanteega. Ühtlasi võimaldab olemasolev taristu kasutada suures koguses gaasi ja elektrienergiat.

Imre Aulis / +372 5825 2352 / imre.aulis@uusmaa.ee

VIIMASED KAUBANDUSPINNAD SAUE UUSARENDUSES

Tule 43, Saue

 

Üürile anda viimased 2 kaubanduspinda Saue modernseimas uusarenduses. Esimesel korrusel asuvad avarad äripinnad sobivad suurepäraselt poeks, esinduseks, kohvikuks või restoraniks. Ideaalne asukoht Tallinna Ringtee mahasõidul tagab hea silmapaistvuse ja ligipääsu.

 

Igor Semjonov / +372 5681 8757 / igor.semjonov@uusmaa.ee

ESINDUSLIK KAUBANDUS-TOOTMISPIND SAUEL

Tule põik 2, Saue

 

Üürile anda kaasaegne kaubandus-tootmispind Saue peatänava ääres, mis sobib hästi nii esinduslikuks kaupluseks kui tootmishooneks. Väga mugav ligipääs ka veoautodele. Kogu hoone pindala on 2585 m², üürida on võimalik pindasid alates 350 m².

 

Igor Semjonov / +372 5681 8757 / igor.semjonov@uusmaa.ee

DETAILPLANEERINGUGA KINNISTUD KURNAS

Mõisaküla tee 6 ja 8, Rae vald


Müüga kehtiva detaailplaneeringu ja väga hea hinnaga kinnistud kogupindalaga 15 650 m². Ideaalne logistiline asukoht ning vahetus läheduses on Maxima logistikakeskus, Kurna kaubanduskeskus ja IKEA.

Imre Aulis / +372 5825 2352 / imre.aulis@uusmaa.ee

DETAILPLANEERINGUGA KINNISTU RAE VALLAS

Koplipere tee 15, Rae vald

 

Müüa detailplaneeringuga kinnistu kohe Tallinna ringtee ääres. Suurepärane asukoht ning kõik kommunikatsioonid on kinnistu piiril.

Imre Aulis / +372 5825 2352 / imre.aulis@uusmaa.ee

IDEAALSE ASUKOHAGA ÄRIMAA KINNISTU
Raeküla tee 9a, Rae vald

Müüki on tulnud suurepärase logistilise asukohaga ja hästi silmapaistev ärimaa kinnistu, kus on olemas liitumised vee, kanalisatsiooni ja gaasiga ning elekter A-tasuga. Kehtiv detailplaneering ning võimalik koheselt alustada projekteerimisega.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

RÄTSEPATÖÖNA VALMIV TOOTMIS-LAOHOONE

Kesk tee 8, Jüri alevik, Rae vald

 

Jüri Tehnopargis asuv ja Tartu maanteele hästi nähtav ehitusloaga projekt ootab huvilis, kelle soovide järgi hoone valmis ehitada. Kogumaht 4470 m² ning pakkuda on kas kogu maja või kaks pinda, mille suurused on 1914 m² ja 2556 m².

Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

KAASAEGNE TOOTMISHOONE KIILI TEHNOPARGIS

Kurna tee 27, Kiili alev, Harjumaa

 

Üürile on anda 2023. aastal valminud kaasaegne tootmishoone Kiili Tehnopargis. Hoone on hästi projekteeritud ja asendiplaan läbi mõeldud, võimaldamaks toota viisil "toorikud ühest otsast sisse ja teisest välja". Tootmisprotsess toimub kahes löövis, millest mõlemas on kaks 5T sildkraanat.

Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.