Teema: Leiame parimad alternatiivid sinu olemasolevale äripinnale!

Hea ettevõtja ja juht,


Suvel on hea lasta end kurssi viia ärikinnisvaraturuga, vaadata üle oma üürilepingu kehtivusaeg ja lasta enda lauale kanda uued pakkumised. Tihti on ettevõtjad avastanud, et neil ei ole nii suurt pinda vaja või lõppeb üürileping näiteks aasta pärast ja arvatakse, et uue otsimisega on aega.

 

Täna on paljud projektid seisma pandud, kuid ollakse valmis ehitusega alustama niipea kui konkreetne üürnik olemas. Selleks oleks meil hea aeg enne suurt suve kohtuda ja lubada meil teile tutvustada võimalusi, mida te portaalidest ei näe ja ei tea ka otsida.

 

Selleks pakume uut Kinnisvarakuraatori teenust, mis laseb teil suvel puhata või keskenduda oma põhitööle ja suve lõpuks on konkreetselt teie ettevõtte vajadustele vastav kogu vajalik info laual, et teil oleks võimalik järgmise aasta eelarvesse juba uue pinna kulud sisse arvestada.

 

Kinnisvarakuraatori teenus annab teile:

/  Vabaduse tegeleda puhkuse või oma põhitööga

/  Te ei pea kinnisvara info hankimiseks kulutama enda ja oma inimeste tööaega

/  Kontrollitud info tuleb ühest kanalist

/  Info jõuab teieni täpselt, kokkulepitud ajal ja viisil

/   Saate endale usaldusväärse kinnisvarapartneri, kes seisab teie huvide eest


PARIMAD MÜÜGIPAKKUMISED


PETERBURI TEE ÄÄRES 13 000 M² EHITUSÕIGUST

Nehatu põik 2, Jõelähtme

 

Müüa Peterburi tee ääres väga hea nähtavusega 13 000 m² ehitusõigust - valmis koheselt projekteerimiseks. Kõik liitumised hinnas ja kinnistul olemas. Uus asfalttee on rajatud 2023. aastal.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

KAASAEGNE TOOTMISHOONE RAE VALLAS

Piloodi tee 2, Rae vald

 

Müüa kaasaegne ja ideaalses korras tootmishoone Suur-Sõjamäe tee ääres. Hoone on valminud 2018. aastal ja omab kasutusluba. Tootmishallis on 5T sildkraana ning territoorium on tarastatud.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

IDEAALSE ASUKOHAGA ÄRIMAA KINNISTU
Raeküla tee 9a, Rae vald

Müüki on tulnud suurepärase logistilise asukohaga ja hästi silmapaistev ärimaa kinnistu, kus on olemas liitumised vee, kanalisatsiooni ja gaasiga ning elekter A-tasuga. Kehtiv detailplaneering ning võimalik koheselt alustada projekteerimisega.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

40 HA SUURUNE ARENDUSALA KIILIS

Valli, Vaela küla, Kiili

 

Müüa tugeva perspektiivi ja hea asukohaga 40 ha suurune kinnistu Vaelas, millele on valmis ehitatud ligipääsutee koos trassidega.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

PARIMAD ÜÜRIPAKKUMISED


UUS TOOTMISHOONE VANA-NARVA MNT PIIRKONNAS

Kärmu 19, Maardu


Maardu Tootmispargis on kerkimas uus tootmishoone suurusega 2000 m². Hoone on jaotatud neljaks eraldiseisvaks tootmisruumiks suurustega 390-572 m², millest igaühel 5 T telfer, 4,5X5 m tõstuksed ja korralikud olmeruumid.


Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

RÄTSEPATÖÖNA VALMIV TOOTMIS-LAOHOONE

Kesk tee 8, Jüri alevik, Rae vald

 

Jüri Tehnopargis asuv ja Tartu maanteele hästi nähtav ehitusloaga projekt ootab huvilis, kelle soovide järgi hoone valmis ehitada. Kogumaht 4470 m² ning pakkuda on kas kogu maja või kaks pinda, mille suurused on 1914 m² ja 2556 m².

Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

KAASAEGNE TOOTMISHOONE KIILI TEHNOPARGIS

Kurna tee 27, Kiili alev, Harjumaa

 

Üürile on anda 2023. aastal valminud kaasaegne tootmishoone Kiili Tehnopargis. Hoone on hästi projekteeritud ja asendiplaan läbi mõeldud, võimaldamaks toota viisil "toorikud ühest otsast sisse ja teisest välja". Tootmisprotsess toimub kahes löövis, millest mõlemas on kaks 5T sildkraanat.

Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

SOODNE LAO-TOOTMISPIND LASNAMÄEL

Sõstramäe 8, Lasnamäe, Tallinn

 

Üürida väga soodsa hinna ja suure elektrivõimsusega lao-tootmispind Lasnamäel Betooni tänava piirkonnas. Pinnal on kaks laadimissilda ja maastlaadimise võimalus. Ladustamiseks on võimalik juurde üürida ka asfalteeritud väliala.

Fred Linnukütt / +372 5347 2228 / fred@uusmaa.ee

Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.