Teema: Kandideeri maakleriks Eesti parimasse kinnisvarabüroosse!

Parim aeg kandideerida ja täita oma unistused!

Otsime oma ärikinnisvara tiimi lisajõudusid! See on suurepärane väljakutse ja unikaalne võimalus asuda maaklerina tööle Eesti juhtivas kinnisvarabüroos!

UUS MAA on kandnud aastakümneid Eesti turul suunanäitaja rolli, pakkudes läbimõeldud täisteenust. Meie ärikinnisvara sektor on pühendunud vahendamisele, hindamisele, haldamisele, nõustamisele ja ärikinnisvarasse investeerimisele. Alustades karjääri meie juures, saad spetsialiseeruda kas büroo-kaubanduse, lao-tootmise või investeeringute suunal.

Soovid kuuluda parimate hulka?

Kasuks tuleb müügialane töökogemus, mille pinnalt meie koolitusprogrammid ja personaalsed mentorid toetavad Sinu kasvu parimaks! Ühtlasi hindame kõrgelt kui oled töökas, pühendunud ja valmis pingutama. Sind on ootamas põnev ja vaheldusrikas töö, rohkelt eneseteostus- ja arenguvõimalusi, toetavad ja inspireerivad kolleegid ning esmaklassiline kontor Tallinna südalinnas. Ühtlasi on Sul võimalus planeerida oma aega ise ja teenimisvõimalustel ei ole piire!


Kui oled valmis andma endale elu võimaluse, vaata SIIA ja saada meile oma CV!

Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.