Teema: 🔥Kaks Eesti kuurorti muutusid suvega ülipopulaarseks

Hea kinnisvarahuviline!


Sinu ees on oktoobrikuine Uus Maa Kinnisvarabüroo uudiskiri🧡


Kuigi käes on sügis, põikame korraks päikeselisse suvesse tagasi. Meie peauudiseks on artikkel, mis käsitleb Pärnu ja Haapsalu kinnisvaraturgu, mis on muutunud üha atraktiivsemaks🔥 On mille üle järgmist suve silmas pidades mõelda.


Alustasime uue arendusprojekti müügiga Tiskre külas Möldre tee 5✨ Tegemist on kahe väikese korterelamuga, kus uusi elanikke ootavad avarad perekorterid. ✅Iga korteri hinna sees on kaks elektriauto laadimise võimalusega parkimiskohta ning panipaik.


Ühtlasi anname suure rõõmuga teada, et meie poolt Pakutavad Pöörise 3 ja Harkuranna Torn on valmis ning kõigil huvilistel on võimalik uusi kortereid kohapeal uudistada ja oma kodu välja valida🏡


Soovime tegusat oktoobri jätku ja rõõmsate taaskohtumisteni!🍂

Sinu Uus Maa

Kinnisvaraturul emotsioonidele kohta ei ole

Kinnisvaraturul on seis sarnane olukorraga toidupoes – ostetakse seda, mida kindlasti vaja või mis on soodushinnaga ning kalleid emotsioonioste tehakse harvem.

Ekspert: kaks Eesti kuurorti muutusid suvega ülipopulaarseks

Eesti suurima kinnisvarabüroo juhi Jaanus Lauguse sõnul tõusis tänavu nii Pärnu kui Haapsalu populaarsus kuurortidena oluliselt, mida näitab nii restorani- kui hotellisektori täitumus ja hinnad ning huvi kinnisvara vastu.

UUSARENDUSED

MÖLDRE TEE 5 - UUED A-ENERGIAKLASSI KODUD TISKRES


Müügile on tulnud 2023. aastal on valminud avarad perekorterid. Kokku vaid 7 korterit. Iga korteri hinna sees on kaks elektriauto laadimise võimalusega parkimiskohta ning panipaik.


Korterite kohta leiad infot SIIT!

PÖÖRISE 3 MAJA ON VALMIS! TULE TUTVUMA UUTE NÄIDISKORTERITEGA!


Uues 12-korruselises majas on avara planeeringuga kaasaegsed 2- kuni 3-toalised korterid. Igal korteril on oma rõdu, panipaik ja parkimiskoht.


Tutvu korterite hindade ja plaanidega SIIN!

HARKURANNA TORN ON VALMIS! TULE TUTVUMA VABADE KORTERITEGA!


Vali imelise linnavaatega 4-toaline korter ning saad lisaks TASUTA maa-aluse parkimiskoha (soodustus -15 000€). Pakkumisel on ka erihinnaga 2- kuni 3-toalisi kortereid.


Korterite kohta leiad infot SIIT!

LENDERI AED - KOLI OMA UUDE KOJU JUBA SEL SÜGISEL!


Tallinnasse Piritale on kerkinud moodne kolmekorruseline neofunktsionalistlikus stiilis elegantne kortermaja, kuhu tuleb vaid 10 valgusküllast, avarat ja läbimõeldud planeeringutega kodu. Saadaval veel 8 korterit!


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

W170 - elegantsed butiikmajad Nõmme roheluses!


Nõmmel on valmimas kaks stiilset butiikmaja, kus on kokku vaid 18 kahe- kuni viietoalist korterit. Siin leiavad omale kodu nii suured kui ka väikesed pered, sest ruumi on kõigile piisavalt.


Modernsed kivimajad on ümbritsetud suure aiaga. Igal korteril on panipaik ning parkimiskoht majaaluses garaažis. Lisaks saab parkida ka hoovis.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

SOO 45 - väike B-energiaklassi butiikmaja Kalamaja südames!


Majas on kokku vaid 5 korterit. Maja valmib 2024. aasta kevadel.


Kortereid iseloomustavad mõnusad avarad ja hästi läbimõeldud läbi maja planeeringud, küllusliku päevavalgust annavad suured maast laeni aknad.


Kõigil korteritel on rõdud, mis avanevad lõunasuunalisse hoovi. Parkimine on kinnises hoovis. Igale korterile on ettenähtud panipaik soklikorrusel.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!


Augustikuu parimad kinnisvaramaaklerid


Juulis tegi üle-eestiliselt parima tulemuse punktisüsteemis Uus Maa Five Stars büroo maakler Ly Johanson ja käibes Uus Maa Pirita büroo maakler Jevgeni Semjonov.


Kui soovid, et Sinu kinnisvara ostu- või müügitehingu eest kannaksid hoolt Eesti suurima, tuntuima, professionaalseima ja hoolivaima kinnisvarabüroo maaklerid, siis võta meiega ühendust: uusmaa@uusmaa.ee

SOOVID KINNISVARA HINNATA?


UUS MAA 28 kutselist hindajat teostasid 2022. aastal 7534 eksperthinnangut üle Eesti.


  • Eksperthinnang valmib pärast vara ülevaatust keskmiselt 3 tööpäeva jooksul.

  • UUS MAA eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik Eestis tegutsevad pangad.


LUXUM by Uus Maa on pühendunud Eesti luksuskinnisvara rahvusvahelisele müügile


Oleme teie jaoks hoolikalt välja valinud kõige unikaalsema ja eksklusiivsema kinnisvara, et teil oleks võimaliks saada igal ajahetkel mugavalt ja kiiresti ülevaade turu parimast.

Otsid ostjat? Või hoopis üürilist?


Kinnisvara ostu- ja üürisoovide nimekirja leiad meie veebilehelt.