Teema: Eesti suurim maaklerfirma sai uue juhi🤩

Hea kinnisvarahuviline!


22. mail täitub Uus Maal 31 aastat kinnisvaraturul. Nende aastate jooksul oleme vahendanud ja hinnanud kümneid tuhandeid objekte ning nõustanud ja aidanud erinevates kinnisvaraküsimustes sama palju inimesi. Ja Uus Maa on alati liikumises ning muutumises, olles seeläbi alati värske ja uuenduslik.


Nii on meie peauudiseks uus elamispindade tegevjuht, kelleks sai senine Harjumaa osakonna juht Marek Kirjanen. Harjumaa juhiks sai aga senine sama osakonna maakler Meelis Paldre. See näitab, et hea töö ja pühendumine pakub karjäärivõimalusi ning võimalust pürgida kõrgemale ja kaugemale. Otsime alati uusi teotahtelisi maaklerikandidaate – kui ka Sina tunned, et see amet võiks sulle sobida, saada julgesti oma CV aadressil olenparim@uusmaa.ee.


Selles uudiskirjas vaatame üle ka selle, mis toimub kinnisvaraturul ja mida tulevik toob. Lisaks on meil alati uusi põnevaid pakkumisi, mille seast võiks kohe välja tuua Saue Residentsi romantilises Haapsalu linnas.


Ja lõpetuseks, nagu ikka. Kui vajad kinnisvaranõu või soovid müüa või üürile anda oma korterit, maja või äripinda, võta meie spetsialistidega julgesti ühendust. Kõik vajalik on leitav aadressilt: www.uusmaa.ee


Rõõmsate kohtumisteni,

Sinu Uus Maa

Kinnisvaraturg aeglustus, inimesed ostavad tükihinda

Aprillis oli kinnisvaraturg Eesti neljas suuremas linnas taas vaiksem. Üha olulisem on korteri kogu- ehk tükihind ning eelistustes tehakse rohkem korrektuure.


Eesti suurim maaklerfirma sai uue juhi

Eesti suurima kinnisvarabüroo Uus Maa elamispindade uueks juhiks sai esimesest maist Marek Kirjanen. Uus Maa elamispindade grupis on kokku ligi 200 kinnisvaramaaklerit.

UUSARENDUSED

SAUE RESIDENTS - ÕDUSAD KODUD HAAPSALUS


Saue 9 ajalooline puitelamu renoveeritakse ning kokku ehitatakse sinna 6 korterit. Majja luuakse kõik moodsad mugavused ja säilitatakse mitmed ajaloolised detailid. Saue 9A väike ajalooline puitelamu samuti renoveeritakse ning sinna tuleb 2 väikest terrassidega korterit.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

LENDERI AED - VARAJASED BRONEERIJAD ON EELISSEISUS


Tallinnasse Piritale on kerkimas moodne kolmekorruseline neofunktsionalistlikus stiilis elegantne kortermaja, kuhu tuleb vaid 10 valgusküllast, avarat ja läbimõeldud planeeringutega kodu.


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

HARKURANNA TORN - SINU UUS KODU 15 000€ SOODSAMALT


Vali imelise linnavaatega 4-toaline korter ning saad lisaks TASUTA maa-aluse parkimiskoha. Pakkumisel on ka erihinnaga 2- kuni 3-toalisi kortereid.


Korterite kohta leiad infot SIIT!

PÖÖRISE 3 - SINU UUS KODU 10 000€ SOODSAMALT


Kohe varsti on valmimas Pöörise 3. Uues 12-korruselises majas on avara planeeringuga kaasaegsed 2- kuni 3-toalised korterid. Igal korteril on oma rõdu, panipaik ja parkimiskoht.


Tutvu korterite hindade ja plaanidega SIIN!


UUS TEENUS - SISEKUJUNDUS KODUDELE


Meie poolt pakutavad kodud muutuvad nüüd veelgi ilusamaks, sest Uus Maaga alustas koostööd professionaalne sisekujundaja, kes teeb igale meie poolt pakutavale korterile või majale stagingut ehk stiilselt kujundatud müügiks ette valmistamist. Koostööpartneriteks on meil Tallinna Kaubamaja Kodumaailm ja Perenne Interior.


Nii saab iga meie poolt müüdav objekt, olgu möbleeritud või tühi, kaunilt kujundatud ja professionaalselt pildistatud. Tänu sellele paistavad kõik meie poolt pakutavad korterid ja majad teiste seast silma ja leiavad ostja hoopis kiiremini.


Sisekujundusteenus on kõigile Uus Maa klientidele tasuta!

SOOVID KINNISVARA HINNATA?


UUS MAA 28 kutselist hindajat teostasid 2022. aastal 7534 eksperthinnangut üle Eesti.


  • Eksperthinnang valmib pärast vara ülevaatust keskmiselt 3 tööpäeva jooksul.

  • UUS MAA eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik Eestis tegutsevad pangad.


Aprillikuu parimad kinnisvaramaaklerid


Aprillis tegi üle-eestiliselt parima tulemuse punktisüsteemis Uus Maa Five Stars büroo maakler Ly Johanson ja käibes Uus Maa Pirita büroo maakler Sergei Zahharov.


Kui soovid, et Sinu kinnisvara ostu- või müügitehingu eest kannaksid hoolt Eesti suurima, tuntuima, professionaalseima ja hoolivaima kinnisvarabüroo maaklerid, siis võta meiega ühendust: uusmaa@uusmaa.ee


LUXUM by Uus Maa on pühendunud Eesti luksuskinnisvara rahvusvahelisele müügile


Oleme teie jaoks hoolikalt välja valinud kõige unikaalsema ja eksklusiivsema kinnisvara, et teil oleks võimaliks saada igal ajahetkel mugavalt ja kiiresti ülevaade turu parimast.

Otsid ostjat? Või hoopis üürilist?


Kinnisvara ostu- ja üürisoovide nimekirja leiad meie veebilehelt.