Teema: Ärikinnisvara värsked ostu- ja üürisoovid ning uudised!


Otsime objekte, mis sobiksid meie poole pöördunud klientide soovidega.

Kui Sul on pakkuda objekt, mis sobiks meie kliendi sooviga, võta ühendust soovi all oleva maakleriga.


Soovides aga leida endale sobivat objekti ja tahaksid meie kontaktide pakkumisi, kirjuta meile arikinnisvara@uusmaa.ee. Jagame kõiki soove nii oma kontaktivõrgustikus, kodulehel kui uudiskirjas.


Üürisoov #1


Otsime kliendile pinda, mille suurus oleks ca 1000 m2, sh büroo (min 350 m2) ja lao-tootmispind (min 600 m2). Kontorist lao-/ tootmispinnale peaks olema mugav ligipääs ning ideaalis võiks need olla omavahel ühenduses. Lao-/tootmispinna kõrgus peaks olema vähemalt 6 m, uste laius vähemalt 3 m, ruumi peaks olema võimalus saada ka tualett ja duširuumid. Kontoripind peaks olema modernne, ruumilahendus peaks võimaldama üürniku vajaduste järgi kohandamist. Oluline on, et pind paikneks Tallinna linna piires, sest kontor peab olema atraktiivne IT-arendajate jaoks. Ideaalne oleks kui hoone juures on kinnine hoov, kus ka ladustamise võimalus.

 

Asukoht: Tallinn

Suurus: ca 1000 m2


Aira Veelmaa / aira.veelmaa@uusmaa.ee / +372 5689 3166


Üürisoov #2


Otsime kliendile lao- ja kaubanduspinda 1. korrusel. Sobib ka ainult ladu ning see ei pea olema nähtavas asukohas. Oluline on mugav ligipääs kauba laadimiseks, sh ligipääs rekale ning klientidele mugav parkimine hoone juures, et kaubal järgi käia.

 

Asukoht: Tallinn, Mustamäe või Kesklinna lähiümbrus

Suurus: 200 - 250 m2


Aira Veelmaa / aira.veelmaa@uusmaa.ee / +372 5689 3166


Üürisoov #3


Meie klient otsib üürimiseks hoonet Tallinnas, milles suurus oleks ca 400 m2 ning üürihind ca 3000 €/kuus.

 

Asukoht: Tallinn

Suurus: 400 m2


Isabell Laast / isabell.laast@uusmaa.ee / +372 5628 0911


Ostusoov #1


Aktiivne investor ostab rahavooga ärikinnisvara. Sobivad erinevad projektid: büroo, kaubandus, logistika, tootmine, parklad ja muud projektid. Võib olla hästi toimiv üüriäri või pooleldi tühi hoone, mis vajab investeeringuid ja üürnike struktuuri muutmist.

 

Asukoht: Tallinn/Harjumaa


Eduard Sorokin / eduard@uusmaa.ee / +372 5622 2256


Ostusoov #2


Meie klient soovib osta kinnistu suurusega 17 000-23 000 m2, kus hoonealune 7000-9000 m2,. Peab olema kehtiv detailplaneering ja soovitatavalt liitumised kas krundi piiril või mõistlikus kauguses. Ühistranspordi võimalus peab olema lähedal. Sh kui tegu logistiliselt väga hea kohaga, arvestades ühistranspordi võimalusi, siis sobivad ka teised piirkonnad.


Asukoht: Lasnamäe / Rae / Loo

Suurus: kuni 23 000 m2


Rasmus Kinks / rasmus.kinks@uusmaa.ee / +372 5666 7209


Ostusoov #3


Meie klient otsib investeeringuks lao-/tootmispinda või stockoffice´it, mis oleks tootlusega 7,5 %, kaetud pika üürilepinguga ja tagaks stabiilse rahavoo. Ühtlasi võiks olla võimalus lõpetada leping kuni 6-kuulise etteteatamisega.


Asukoht: Tallinn

Suurus: 3500 - 5000 m2


Artur Trubatšov / artur@uusmaa.ee / +372 5656 8080


Ostusoov #4


Arendaja soovib osta hoonestamata kinnistu Tallinnas või Harjumaal, millel on tugev arenduspotentsiaali. Sobib ka ehitusõigusega või pooliku detailplaneeringuga, nii elukondlik kui ärikondlik. Sh võib olla ka vanema amortiseerunud hoonestusega.

 

Asukoht: Tallinn/Harjumaa


Eduard Sorokin / eduard@uusmaa.ee / +372 5622 2256


Ostusoov #5


Otsime kliendile rahavoo objekte Harjumaal, mille tootlus oleks alates 8%.

 

Asukoht: Harjumaa

Hind: alates 1 000 000 €


Danel Talpsepp / danel@uusmaa.ee +372 5666 7437


Ostusoov #6


Meie klient soovib osta maatüki suurusega 2-3 ha, mida asfalteerida ning teha näiteks rekkaparklaks.


Hind: 2-3 ha


Isabell Laast / isabell.laast@uusmaa.ee / +372 5628 0911

Möödunud kuu parimad ärikinnisvara maaklerid:


I koht Aira Veelmaa

II koht Eduard Sorokin

III koht Danel Talpsepp


Meil on aastakümned kogemust ja usaldust ning enam kui 500 ärikinnisvara pakkumist. Vajades nõu või abi ärikinnisvaras, võta ühendust meie parimatega!



Ärikinnisvaraturul joonistuvad välja võitjad ja kaotajad.


Vakantsid ärikinnisvaras suurenevad, kasumeid sööb laenukulu ja seni edu taganud suur laenukoormus on äkitselt saanud investeeringule veskikiviks. Meie investeerimisportfelli ning büroo- ja kaubanduse osakonna juht Eduard Sorokin avaldab Äripäevas oma nägemuse, kes on käesoleva aasta II poolel võitjad, kes kaotajad.


Kinnisvaraturg: 2024 prognoosid ja riskid.

Meie juhatuse liige Eduard Sorokin on teinud põhjaliku ja põneva järgmise aasta kinnisvaraturu progoosi ning toob välja ka olulisemad riskid, millega arvestada. Ühtlasi pakub välja neli tugevat reformi, mis annaks uue dünaamika kinnisvarasektorile ja paljudele lähedal seisvatele sektoritele.



Kuhu on mõistlik investeerida laopindade turul?


Võimalused lao- ja logistikasektorisse raha paigutada on nüüdseks juba piiratud, arendajad haistavad häid rahavooge. Teatud laopindadesse kindlates asukohtades tasub investoreil praeguses majandusolukorras eriti investeerida, ent teatud laopindadest kaugele hoida.


Aastakümneid kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, haldamine, hindamine, nõustamine ja investeerimine.