Teema: Alustasime Pärnu mnt 43b eelmüügiga!💛


OLED IHALDANUD KODU SÜDALINNA LUKSUSLIKUS BUTIIKMAJAS?💛

43B on põhjamaiselt stiilne uusurbanistlik elumaja Tallinna südalinnas aadressil Pärnu maantee 43B, kuulsa Kosmose kino vaikses, hubases sisekvartalis, eemal otsesest linnamürast. Luksusliku iseloomuga maja sobib kvaliteeti, head disaini ning südalinna elu hindavatele inimestele.

B-energiaklassi majas on viiel korrusel kokku 19 avarat korterit suurusega 44 kuni 103 ruutmeetrit. Kõigil korteritel on rõdud ning viienda korruse korteritel imeliste vaadetega terrassid. Katusele paigaldatakse elektrit tootvad päikesepaneelid, mis aitavad elanike kõrvalkulud mõistlikena hoida.

Korteritel on kõrged kolmemeetrised laed ning tubades suured 2,45 m kõrged puitalumiiniumraamis pakettaknad. Vesipõrandaküte hoiab toa mõnusalt soojana. Ruumipõhine termostaat võimaldab igas toas hoida soovitud temperatuuri.

Autodele on maja all kinnine parkla, kuhu viib moodne autolift.

Suurepärane asukoht linnasüdames - vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel on parimad õppeasutused ja terviseklubid ning lai valik erinevaid ostu-, söögi- ja meelelahutuskohti. Mugav ühistranspordisüsteem võimaldab vajadusel ka autovaba elu.

Kui oled endale otsimas mugavat linnakodu, siis südalinna butiikmaja Pärnu mnt 43B on õige valik.

43B - KODU SÜDALINNA LUKSUSLIKUS BUTIIKMAJAS
...sest elu on nautimiseks.


OLEME ALUSTANUD EELMÜÜGIGA👇

KAIRI VANEM
kairi.vanem@uusmaa.ee
+372 51 75 225

Maakri 19/1 V korrus, Tallinn, Harjumaa 10145, Estonia
Võite igal ajal tellimise lõpetada või oma kontaktandmeid muuta.