Teema: ✅11 nõuannet, mis aitavad kaasa heale üürisuhtele

Hea kinnisvarahuviline!


Mõnus suvi on käes ning igapäevane tempo tunduvalt rahulikum. Samas on praegu kõige ilusam aeg uue kodu otsimiseks. Nii et kui mõni põnev korter või maja silma jääb, helista aga julgelt maaklerile📲


Meie peauudiseks on sel korral põhjalik artikkel kogenud maaklerilt Kairi Vanem’lt, kes annab ✅11 kasulikku nippi, mis aitavad kaasa heale üürisuhtele. Lisaks anname ülevaate ka turul toimuvast ja vaatame tulevikku.


Kõigile koduotsijatele anname teada, et alustasime Keila Kodude müüki. Saadaval on veel 7 korterit🔥, millest kõigil on kas rõdu või terrass. Lisainfot projekti kohta leiab SIIT!


Äsja ilmus ka Eesti mahukaim kinnisvaraajakiri RealEST, mis on järjekorralt juba kuues. Ajakirjast leiad ohtralt häid pakkumisi, kasulikku nõu ja turuinfot. RealEST on TASUTA saadaval kõigis Uus Maa büroodes ning meie koostööpartnerite juures😇


Uus Maa on sinu jaoks alati olemas🤗, ka puhkuste perioodil. Kui soovid müüa, üürida või vajad head nõu, võta meiega ühendust. Kõik vajalikud kontaktid ja parimad pakkumised leiad meie kodulehelt.


Kaunist suve jätku!☀️

Sinu Uus Maa

Juunis kinnisvaraturg aeglustus, hinnad tõusid

Palav jaanikuu tõmbas tehinguaktiivsust kinnisvaraturul allapoole samas kui hinnatase mitmel pool kasvas. Üha enam on välja joonistumas kindlad mustrid, millise hinnagrupi osas on huvi suurem ja kus väiksem. 

11 nõuannet, mis aitavad kaasa heale üürisuhtele

Kinnisvara üürileandmisest võib kujuneda kas väga tulutoov või hoopis närvesööv ja kulukas ettevõtmine. Selleks et üürikogemus oleks positiivne, saab omanik omalt poolt palju ära teha.


Uus Maa Luxumi büroo maakler Kairi Vanem toob välja 11 kasulikku punkti, millele suuremat tähelepanu pöörata.

UUSARENDUSED

KEILA KODU - kodu, mis algab kaugemalt kui välisuks!


Esmaklassilised korterid suurlinna võimalustega väikelinnas Keilas. Saadaval veel 7 korterit. Praegu kehtib suvine eripakkumine: parkimiskoht HINNA SEES!


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

LENDERI AED - VARAJASED BRONEERIJAD ON EELISSEISUS


Tallinnasse Piritale on kerkimas moodne kolmekorruseline neofunktsionalistlikus stiilis elegantne kortermaja, kuhu tuleb vaid 10 valgusküllast, avarat ja läbimõeldud planeeringutega kodu. Saadaval veel 8 korterit!


Uusarenduse kohta leiad infot SIIT!

HARKURANNA TORN - SINU UUS KODU 15 000€ SOODSAMALT


Vali imelise linnavaatega 4-toaline korter ning saad lisaks TASUTA maa-aluse parkimiskoha. Pakkumisel on ka erihinnaga 2- kuni 3-toalisi kortereid.


Korterite kohta leiad infot SIIT!

PÖÖRISE 3 - SINU UUS KODU KUNI 10 000€ SOODSAMALT


Uues 12-korruselises majas on avara planeeringuga kaasaegsed 2- kuni 3-toalised korterid. Igal korteril on oma rõdu, panipaik ja parkimiskoht.


Tutvu korterite hindade ja plaanidega SIIN!


Juunikuu parimad kinnisvaramaaklerid


Juunis tegi üle-eestiliselt parima tulemuse punktisüsteemis Uus Maa Five Stars büroo maakler Ly Johanson ja käibes Uus Maa Maakri büroo maakler Annika Leet.


Kui soovid, et Sinu kinnisvara ostu- või müügitehingu eest kannaksid hoolt Eesti suurima, tuntuima, professionaalseima ja hoolivaima kinnisvarabüroo maaklerid, siis võta meiega ühendust: uusmaa@uusmaa.ee

SOOVID KINNISVARA HINNATA?


UUS MAA 28 kutselist hindajat teostasid 2022. aastal 7534 eksperthinnangut üle Eesti.


  • Eksperthinnang valmib pärast vara ülevaatust keskmiselt 3 tööpäeva jooksul.

  • UUS MAA eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik Eestis tegutsevad pangad.


LUXUM by Uus Maa on pühendunud Eesti luksuskinnisvara rahvusvahelisele müügile


Oleme teie jaoks hoolikalt välja valinud kõige unikaalsema ja eksklusiivsema kinnisvara, et teil oleks võimaliks saada igal ajahetkel mugavalt ja kiiresti ülevaade turu parimast.

Otsid ostjat? Või hoopis üürilist?


Kinnisvara ostu- ja üürisoovide nimekirja leiad meie veebilehelt.